BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #171302 przez monika1984lodz
Myszka goraco ale ja wlasnie na wesele co ide w sobote potrzebuje...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #171304 przez mYSZA
aha;) no to rozumiem;)

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #171307 przez monika1984lodz
Bo ja Myszko nie naleze do kobitek co w kieckach lubia latac.Mam az diwe sukienki w szafie wlasnie na ewentualnosc wesel hihi, ale tego , ze znajomi beda slub brali jak ja w 9 miesiacu ciazy bede nikt nie przewidzial, wiec zakupilam leginsy i dluga tunike, bo na kiecke troche mi kasy szkoda hihi

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #171311 przez mgielka22
Dzien dobry juz w srode :D nareszcie sloneczko u nas wyszlo ze az chce sie zyc :D

No ladne tu tematy odchodzily :P mnie maz goli tez na zero od samego poczatku ciazy go uczylam, zeby nie zacial :D szlag mnei trafia jak kudly tam rosna i w ogole :D Rozwalaja mnie osoby ktore w ogole nei dbaja o higiene i depilacje tych miejsc a powiem naogladalam sie sporo jak mialam praktyki i prace w szpitalu i to nawet mlode!!!

Monia a jaki serial ogladasz??? Mi sie pokonczyly wlasnie i mam brak pomyslow na nowe :P a uwielbiam cos typu fringe albo kosci jakies tajemnice zagadki i w ogole :D

Zaraz ide na spacerek z kolezanka tez ciezarna :D

Musze sie Wam pochwalic moja bratowa znow zaszla w ciaze (poprzednie neistety poronila w 9 tyg) i teraz jej mowie ze do konca pierwszego trymestru ma sie traktowac jak jajko :D no i roznica miedzy naszymi dziecmi bedzie pol roku :D ale bedzie fajnie :D
13 lata 5 miesiąc temu #171314 przez monika1984lodz
Mgielka ten serial to Czysta krew :) a we wrzesniu kolejny sezon Dextera :) tylko ciekawa jestem czy znajdziemy czas z M zeby go ogladac hihi :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #171316 przez mgielka22
a o czym ten serial Czysta Krew???
13 lata 5 miesiąc temu #171317 przez slowiczek
A ja od rana w biegu - pojechalam rano do pracy zawiezc zwolnienie, odwiedzic kolezanki, w drodze powrotnej skoczylam do galerii - oczywiscie ze Smyka nie wyszlam z pustymi rekoma :p a teraz piore rzeczy Nataluszki, jedna pralka bialych juz sie suszy a teraz piora sie rozowe :D

jesli ktoras z Was jeszcze nie kupowala to w doz.pl jest Oilatum 250 ml za 30 zl :)
13 lata 5 miesiąc temu #171319 przez monika1984lodz
Mgielka o wampirach i dziewczynie ktora slyszy mysli :)

Powiedz bratowej , ze trzymam za Nia kciuki.I naprawde niech uwaza na siebie jak na jajko.Ja stracilam dwie ciaze i niestety wiem jaki to bol przeokrutny.A jak sie dowiedzialam, ze poraz trzeci jestem w ciazy to odrazu mialam czarne wizje, a tym bardziej jak w 9 tyg. wyladowalam w szpitalu z plamieniem eh... ale jak widac puki co wszytsko jest ok :) i Nunulka rosnie silna i zdrowa :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #171326 przez Agusia83
Hej dziewczynki, tez Was witam srodowo :laugh:
Niedawno wrocilam, bo bylam z wizyta u kolezanki, tez ciezaroweczki.....i gdybalysmy, ktora pierwsza sie rozpakuje :laugh: a, ze miedzy naszymi dzidziami jest 10 dni roznicy, to nie wiadomo, ktora pierwsza :silly:

Jesli chodzi o golenie tych miejsc, to ja uzywam narazie lusterka i nozyczek...tak wiec wloski jakies sa, ale krociutkie a okolice bikini jade maszynka lub depilatorem....ostatnio brzuszek maz mi depilowal...bo ja tez jestem ciemna brunetka i wlosow od cholery mam :silly: :silly: ale juz na porod to maz bedzie musial zabawic sie w doktora golatora :silly:

Szkoda, ze te pampersiaki sie skonczyly, niezle sie oplacalo, z drugiej zas strony paczka wowczas kosztowala 42,5...a skoro, ktoras dziewczyna napisala, ze teraz w realu lub cerfurze sa po 47 zl...to tez sie opalaca :lol:

Gosia, trzymamy kciuki za wizyte :woohoo:

Ja dzis wynalazlam swoja sexi koszulke do spania, przymierzylam i wiecie, stwierdzilam, ze wcale glupio w niej nie wygladam....nawet mysle, ze ten brzuszek jest taki bardziej sexi :silly: .....ide robic sznycle, bo nigdy nie dojde do kuchni :silly:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171331 przez Pyśkaaaa
witam Kochane :)

MartaM mmmm jakie sexowne zdjęcia :)
my się ciągle urządzamy...

dziewczynki zakupach byłam bo w koncu trzeba coś do torby kupic i tu do was z pytaniem czy jak kupowałyście stanik to brałyście o rozmiar większy czy taki jaki teraz macie :unsure: :ohmy: bo mam z tym problem....

od wczoraj piore ciuszki Franuśka tyle ich dostalismy że ja nie wiem kiedy on to założy heheh jeszcze prasowanie zostało

Gosia trzymam kciuki zaq wizyte i czekam na relację
Słowiczkuwłaśnie kupiłam te Oilatum :D
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171333 przez Agusia83
Pyskaa ja kupowalam taki na teraz, ale przewaznie te staniki maja mozliwosc powiekszenia sie troszke.....mam nadzieje, ze moje juz nie urosna :silly: nie wiem czy znajde wowczas rozmiar...no chyba, ze bede musiala w koncu zrealizowac nasz plac stanikow z beretow, byle nie moherowych :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #171338 przez gosia2324
Monia jak przeczytałam o Twoich leginsach to spadłam z krzesła :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Jesteś nie możliwa :blink:

A ja melduje ze sie ogoliłam :side: A to jak na moje warunki niezły wyczyn!!!
Jeszcze 1,5 godz i spadam na badanko :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171340 przez monika1984lodz
ja z tymi cyckonoszami tez mam problem. Bo w sumie biust mi sie nie powiekszyl , nadal mam swoje duze D , a tak jak piszesz Agus te wszystkie staniki do karmienia sie troche rozciagaja, wiec ja chyba kupie taki jak zawsze i tyle, najwyzej jak bedzi eza maly to wysle mojejgo M i kupi wiekszy :P

Gosiaku Ty to lepiejuwazaj na siebue anie mi tu z krzesel spadasz hihi :P
Ale prawda jest taka, ze teraz musze drugie kupic, tylko jak o tym Marcinowi powiedziec, ze mi kolejne 30 zl. potrzebne hihi :P
Noi musze pogratulowac gibkosci :P :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #171362 przez beti
Monika, no jak to jak...powiedz, że Nuna niechcący porwała :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #171365 przez monika1984lodz
Beti hihihihi ;P

M wrocil z pracy zobaczyl mija nieszczesliwa mine i zapytal ile potrzebuje hehheee :P wic zakup nowej pary leginsow uskutecznie jeszcze dzis :) pewnie kobitka w sklepie sie usmieje hehhehe

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży