BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #171373 przez Marta M
Doktor golator, hahahahaha :D:D:D:D

Wczoraj byly w rozmowach w toku babeczki po operacji zmniejszenia biustu i po operacji mialy G, niektore przed doszly do U...masakra, az tak okaleczona nie chcialabym byc..nosic taki ciezar..
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #171377 przez Agusia83
wow...Marta, to ja sie ciesze, ze mam H :laugh: , chociaz G tez moge zakupic, zalezy od firmy....ale do U mam nadzieje, ze nie dojde...haha...bo to niesamowite kalectwo...kregoslup nawala...masakra
13 lata 5 miesiąc temu #171378 przez monika1984lodz
No takie cyce to juz masakra jakas jest.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171379 przez Marta M
Pamietam program na zone reality raz byl o dziwnych piersiach, np jedna miseczka B, druga kilka rozmiarow wieksza, , sutki np nie w tym miejscu gdzie powinny byc, ale pamietam kobiete, ktora miala piersi i jak siedziala na lawce jedna spoczywala na lawce kolo lewej nogi, druga w tej samej pozycji po drugiej stronie...byla taka szczesliwa po operacji, o ile zycie bylo prostsze, lzejsze i latwiejsze..

Za chwile w interwencji na polsacie ma byc cos o jakiejs porodowce, nie wiem dokladnie o co chodzi bo tylko zapowiedz widzialam..

Tak to jest: komputer i telewizor, maz juz mnie nie chce zabierac na budowe..i po pracy prosto tam jedzie i caly dzien sama..jutro mam ktg rano i potem wyjatkowo jade z nim, takze jakbym sie nie odzywala to sie nie martwcie :D:D
13 lata 5 miesiąc temu #171381 przez monika1984lodz
Martus jak to obok nogi?? kucze ciezko mi sobie to wyobrazic.
Jej chyba zaczne uwielbiac moje dydusie.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #171383 przez Marta M
Monia poprostu te piersi byly tak duze i wiszace ze siedzialy obok niej..
13 lata 5 miesiąc temu #171387 przez Agusia83
O kurcze....ogladacie ta interwencje?
13 lata 5 miesiąc temu #171390 przez monika1984lodz
Agus nie a o czym jest. ja wlasnie czekam na znajoma . bo chce mnie gdzie s porwac

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171395 przez ewelinaa
Ja zjadłam obiad, wzięłam laptopa do łóżka, zaczęłam oglądać serial ("Mad Men" - polecam ;) ) i zasnęłam :ohmy: Niedawno się obudziłam :silly:

A teraz włączyłam tv i oglądam Rozmowy w Toku - laska szuka kochanki dla swojego chłopaka B)
13 lata 5 miesiąc temu #171408 przez beti
Marta M napisał:

Monia poprostu te piersi byly tak duze i wiszace ze siedzialy obok niej..

To ja już na moje więcej narzekać nie będę :P ciekawe jak sobie dawała rade w samolocie albo w kinie...? 3 miejsca brała??? :P
13 lata 5 miesiąc temu #171410 przez Mała
Ja przez tą nocną bezsenność to na rzęsach już chodzę, a raczej leżę.

Brzucholki pierwsza kobietka u sierpniówek, jaka duża 57 cm i 3800g, ale znów cc.
13 lata 5 miesiąc temu #171411 przez beti
No i co z tą porodówką?? Co to za interewencja była? To ta w Poznaniu na Polnej??? Bo słyszałam, że tam dzieciaczki pozarażali sepsą..?
13 lata 5 miesiąc temu #171417 przez beti
Następne sierpniówkowe dziecię już na swiecie!!!!! :D Tym razem dziewczynka, ale znowu CC!!! Jeszcze nie było ani jednego SN...!!! :/
13 lata 5 miesiąc temu #171427 przez mYSZA
GRATULACJE DLA BRATOWEJ! Oby wszystko było teraz już dobrze;) pół roku w tym wypadku to bedzie już inny rocznik:P

a wiecie co- to moja koleżanka co wczoraj u mnie była i jest w 19 tc to 2 tygodnie temu wróciła z objazdówki po Włoszech a teraz jedzie do Chorwacji! ja to bym się mega bała na jej miejscu! My mieliśmy na 4 miesiąc zaplanowaną tą Wenecje, ale zrezygnowaliśmy...

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #171428 przez mgielka22
Dziękuję Moniczko :) ja jej caly czas o tym mówie i mam nadzieję że tym razem będzie dobrze i donosi jak trzeba do konca :)

Aga idzie po te leginsy bo nie pamietam :P ale ciekawa jestem Twojej miny jaką zrobiłaś do męża że od razu pytał "ile" :D to napewno musiał być kot ze shreka hahaha :D :D :D

Jejku mam nadzieję że nas nie trafi cc tylko sn ;)

Ostatnio u nas na porodówce była jazda może to o Wrocławiu... Dajcie znać :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia