- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- madeleine
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Synuś już na świecie! :))
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kamila85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie niby ok termin na 18 września z usg z miesiączki na 24 września,krwiaka brak ale okazało się że mam nisko łożysko musze dalej leżeć ale z tym to ciężko bo mała cały czas jest z nami mama jej nie wziela do sibie trudno jakoś sobie poradze nie dzwigam jak mała się bawi to wtedy leże.Kolejną wizyte mam 20 marca no chyba żeby coś się działo to mam się z lekarzem skontaktować.Nie czytam w necie na temat niskiego łożyska bo zaraz sobie coś wkręcce a po co szkodzić maluszkowi stresem wszsytko zostawiam własnemu biegowi co ma być to będzie.
Ja ślub brałam 16.08.2008 dokładnie o 15 było gorąco a od wieczorka padał deszczyk
Aganio brzuszek ewidentnie ciążowy:)
Tak pozatym to teraz musze nadrobić zaległości bo tyle naskrobałyście:)pozdrawiam kochane:)
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Odważyłam się dopiero teraz napisać,ale obserwuję Was od dawna i widzę jak bardzo się wspieracie,a i wspiracie mnie, bo zapomniałam jak to być w ciąży. Pewnie będę tu najstarszą przyszłą mamą, bo jak urodzę, we wrześniu, to będę miała 41 lat. Moja córka za dwa tygodnie kończy 18 lat i równie dobrze mogłabym być już babcią Jednak myślę, że nie wystraszyłam Was tą informacją
Większość objawów mam jak i Wy. Na szczęscie ani razu nie wymiotowałam, mino strasznych mdłości,ale za to mam okropne wzdęcią, co czasami wydaje się gorsze od wymiotów, bo chyba lepiej zwymiotować niż ma to się kotłować w brzuchu.....Jakoś nie znalazłam u Was większych narzekań na wzdęcia ?
Co do wymiotów, to z moją córką wymiotowałam okropnie, schudłam w 12 tygodni 7 kilo!, później wszystko nadrobiłam więc nie martwcie się mamusie jak chudniecie, na tym etapie.
Z tą ciążą mam do przodu na razie 1 kg,ale do najchudszych nie należę i boję się za bardzo przytyć, bo po 40 trudno zgubić wagę.
Jeśli chodzi o zachcianki, to głownie ostre i kwaśne, a pomidory, to śnią mi się po nocach,ale teraz są bardzo niedobre, więc pocieszam się pomidorówką Ale z córką też miałam ochotę na ostre i kwaśne
Bardzo boję się badań penatralnych idę w poniedziałek 27 i trzymajcie za mnie kciuki
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
spróbuj suszonych śliwek, albo kiwi. a dzidzia pewnie nie planowana ? jeszcze masz czas na babcie córcia niech sie nie śpieszy ma czas
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Aganio masz już ładny ciążowy brzuszek
A ja mam dola Jutro jedziemy do mojej anorektycznej siostry a ja nie mam się w co ubrać , jestem gruba , brzuch mi już wywaliło i jeszcze ta cera z pryszczami
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
madeleine jeszcze bedziesz wspominać i sie chwalić
Ja swoją podruż poślubną miałam rok po ślubie 26.08-02.09.2011 (wyspy kanaryjskie - Fuereteventura- 45 st. w cieniu) tak na rocznicowo i spóźniona podróż poslubna a tak naprawde to jak w październiku ślubowałam to zaczynałam drugi rok magisterki i nie mogłam sobie pozwolić na wolne...
kamila leż dużo kochana i nadrabiaj nasze wypociny a córcie masz kochaną że daje ci poleżeć jak sie bawi...
Ania witaj kochana i gratuluje dzidziola Skąd przyszło ci do głowy że możesz nasz wystarszyć... jak masz zdjęcie to wstawiaj i chwal się.. Przypominasz mi moją ciocię tóra też w zeszły,m roku urodziła mając lat 41 i jej syn kończył 18 a córka w tym roku kończy 18 lat Badań się nie obawiaj bo wszystko bedzie dobrze nie ma innej opcji
Joanna wstawiaj zdjęcie brzusia
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Joanna no właśnie wstawiaj zdjęcie brzuska
Kamila dobrze, że torbiel zniknęła, z tym niskim łożyskiem niestety nie mam pojęcia co to oznacza, ale leż i odpoczywaj
A u mnie tak mocno wieje, że jak jechałam samochodem to miałam problem utrzymać kierownicę I co z tego, że słońce było w ciągu dnia, jak nie idzie wyjść na spacer
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa