BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

11 lata 3 miesiąc temu #739671 przez Ania14.09
przy dmuchaniu swieczki. wyszłam jak pasztet :P

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #739968 przez MADZIA7
Hej:)

Aniu przesłodki Twój Filipek i wcale nie wyszłaś jak pasztet, tylko pięknie się uśmiechasz i widać dumę matki w Twoich oczach!:)

Haniu pięknie je Twój łakomczuszek:)

Czajusiątko u nas uuuu oznacza samolot i wtedy Natalka tak macha ręką, ale najbardziej bawi mnie jak tą rękę tak wystawia jakby była fanem hip-hopu jak słyszy muzykę - dziś w sklepie tak tańczyła i machała tą ręką;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oby to była słuszna decyzja. Dziewczyny pracujące - podziwiam Was!!! I teraz doceniam podwójnie czas spędzony z córeczką, nawet jeśli są jakieś marudy albo gorsze dni.

Odezwę się po weekendzie, bo jedziemy do szwagierki do Rzeszowa.
dobrej nocki :)

11 lata 3 miesiąc temu #740135 przez czajusiątko
Hanias słodki ten Twój głodomorek :* moja znajoma ma takie samo krzesełko :)

Ania uroczo Filipek wygląda w tej czapeczce i również nie zgadzam się, że wyglądasz jak pasztet, a jak dumna i szczęśliwa mamusia :)

Madzia no to życzymy powodzenia i odpoczywajcie :)

Oliwia wczoraj powiedziała "cześć" do sąsiada :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #740490 przez Ania14.09
Dziewczyny! Ja nie po to tak napisałam żebyście zaprzeczały. Zrobiliśmy tak mało zdjęć, że nie było w czym wybierać. A wiadomo,że każdy daje, te co są najładniejsze ;)

Madzia ja uważam,że słusznie wybrałaś.
Zresztą podziwiam Was za to,że chcecie i macie odwagę jako młodsze koleżanki iść na swoje. Ja dojrzałam do tego dopiero teraz,ale są tak trudne czasy,ze nie stać mnie na plajtę.

czajusiątko oliwka jest super mądra! Tak szybko zaczyna mowić :ohmy:

11 lata 3 miesiąc temu #740813 przez Jussstyś
Hej :-)
Przepraszam ze síe nie odzywałam ale nie míalam po prostu czasu :-(
U nas w porzadku ;-) Julka chodzi, chciałaby juz biegać, ale nie wychodzi jej to i zaraz leci, trzeba jej pilnować, bo jednego guza juz nabiła ;-)

Spóźnione zyczenia dla solenizantow :kiss:
czajusiątko Julka tez mowi cześć ale tylko do kogoś kogo częściej widzi :-) np. Do sąsiadów, do babci, dziadka, ogólnie do najbliższej rodziny :-D

Zębów dalej nie mamy :-( czy zostal jeszcze jakis maluszek bez zębów? Ehh...

Julka uwielbia wachać kwiatki, przez klatką mamy takie żółte :-D
A waży 9500 ;-) w sobotę robimy roczek :-)

Idę pić kawe i zaraz do pracy ;-)
Buziaki dla wszystkich maluszkow i mam :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #740960 przez Sandra85
Witam :) My juz po imprezach,co za ulga :laugh: Niby nie chcielismy robic duzej imprezy na chrzest,a i tak bylo nas 21osob,plus 6dzieci :huh: Bruno prawie caly chrzest przeplakal,spiacy byl i zdenerwowany taka iloscia obcych twarzy...A jak mu polal ksiadz glowke to juz byl taki wrzask,ze szok :ohmy: Przez caly rok nie widzialam mojego dziecka,zeby tyle czasu plakal... :dry: A ja z tych nerwow prawie nie pamietam nic z tego co ksiadz mowil :huh: Ale po chrzcie przespal sie godzinke i zabawial gosci :laugh: A teraz jestem cala w nerwach znowu,bo zaprowadzilam go pierwszy dzien do zlobka i zaraz ide go odebrac,nie plakal,ale i tak mi go szkoda :( Pozdrawiam wszystkie mamusie i obiecuje w najblizszych dniach Was nadrobic i poodpisywac :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #740973 przez hanias
Witam się i ja :laugh:

Dla świętego spokoju kupiłam dla mojej Hani zabawkowy pilot do telewizora, ale widzę, że nie kręci ją tak, jak ten prawdziwy...hehehehe

Aniu-widzę po zadowolonej minie Filipka, że prezenty się spodobały ;)

Madziu - ja też myślę, że wybrałaś dobrze. A ja wracam za tydzień i umieram ze zdenerwowania. Właściwie to wciąż mi się ryczeć chcę, że muszę Hanię zostawić z kimś obcym! Wciąż sobie tłumaczę, że inni jakoś dają sobie radę, ale i tak mi ciężko.

Justyś - ząbki przyjdą i to pewnie jeden po drugim będą jej wychodzić :silly:

Sandra - u nas na roczku było ok 20 osób i Hania też ciągle zmęczona i marudna była, po prostu nie ogarniała tego hałasu i tylu gości :P

11 lata 3 miesiąc temu #740994 przez makrelcia
zdjęcia z imprez prosimy !!

Madzia trzymamy kciuki aby plany się powiodły :)

Weekend minął to wracać na forum :) Pewnie ostatni taki ciepły. My pojechaliśmy sobie nad rzekę trochę poleniuchować. Dzisiaj jeszcze też chcieliśmy jechać ale jakoś tak pochmurno u nas. Chyba czas poszukać swetrów i czapek. No a do Młodego to kupić to wszystko trzeba bo o zgrozo czapki za małe, kurtki też... Póki co buty kupiłam. Nad kurtką się zastanawiam. Mam ciepły bezrękawnik i grubaśny polar. Nie wiem czy jest sens. Może od razu w zimówkę skoczymy.
Polecacie jakąś fajną zabawkę dla Jerzola ? Czym wasze dzieci chętnie się bawią? Posegregowałam mu zabawki i oprócz grzechotek to niewiele mu zostało. Kilka autek, grające radyjko, i fontanna z piłek. Ale chyba trzeba mu czegoś "mądrzejszego".

Wczoraj się wzięłam za robienie brzuszków i dzisiaj mój kręgosłup już nawala. I jak tu zrzucić ten brzuch...

11 lata 3 miesiąc temu #741119 przez czajusiątko
Heh no to widzę, że nie tylko Oliwka uwielbia kwiatki :) tylko, że jak idziemy na spacer i sąsiadki mają posadzone kwiaty przed płotem to muszę biegiem je mijać bo Oliwia bo wszystkie poobrywała, a wczoraj jak spostrzegła, że na poszewce są też na poszewce od jaśka to musiałam kilka minut siedzieć i wąchać poduszkę :D

Sandra ja też poproszę o zdjęcia z chrzcin :) Bruno to taki słodziutki blondynek, chyba z wyglądu jest bardziej Polakiem niż Hiszpanem co?? :)

11 lata 3 miesiąc temu #741629 przez agnesssa
Dzień dobry :)

Chwilowo nie dam rady Wam odpisać złożę tylko życzenia spóźnione i wracam do pracy bo mnie zasypało robotą :blush:

Lui Sto lat dla Lilianny na roczek :kiss: :kiss:

Wiki714 Sto lat la Igorka na roczek :kiss: :kiss:

Magdalenamksiązek Sto lat dla Basieńki na roczek :kiss: :kiss:

Wrócę poźniej mam nadzieję :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 3 miesiąc temu #741837 przez Ania14.09
a ja sobie wzięłam wolne, bo miałam trochę spraw. Dziś np. szczepienie. Wzięłam receptę na pneunokoki i koszt jedej szczepionki 300! A Filip waży 9 kg,więc drobny jest. Pani go nie mierzyła, bo powiedziała,ze jak skończy 2 lata? Ale powyrastał ostatnio ze wszystkiego. Na szczęście poza butami na zimę mam wszystko. Kurtki jeszcze wiosną na tablicy kupiłam. łande za grosze.

Właśnie, życzenia dla solenizantów. A mamusie nie piszą

11 lata 3 miesiąc temu #741849 przez Sandra85
Witam :) tez skladam najlepsze zyczonka dla nowych roczniakow,usmiechu,zdrowka i sloneczka :kiss: :kiss: :kiss: Jeszcze sie nie wyrobilam do konca,wszystko w biegu. Ania my tez dzis bylismy na szczepionce,a pneumokoki ostatnia dawka za miesiac i tu tez w takiej cenie ok.76€-wiec na to samo wychodzi.A Bruno wazy 11,890kg :ohmy: i ma 82,5cm :ohmy: Wielkolud moj :laugh: A wczoraj w zlobku plakal troszke i zasnal,a byl tylko 2godz. Dzis jak go zostawilam to sie bawil,ale jak zobaczyl,ze wychodze to zaczal plakac :dry: Aj serce mi sie krajalo,taka mialam ochote wrocic i go przytulic :( Za niedlugo ide po niego i wlasnie staram sie skonczyc prace domowe,zeby miec czas zeby sie z nim bawic :) Czajusiatko matka mojego Miguela tez byla blodynka o blekitnych oczach i rodowita hiszpanka :ohmy: Ale i tak wszyscy na niego zwracaja uwage i nie moga sie nadziwic,ze taki blondasek,ja mialam takie wlosy do4lat,potem mi sciemnialy...A fotki Wam wrzuce na fejsie na naszej grupie jak bede miec chwilke,dobrze? Bo z tym zmniejszaniem tu na fórum mi bardzo dlugo schodzi. Uciekam bo sie nie wyrobie,buziaki :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #742005 przez czajusiątko
Sandra no to faktycznie ładny klocuś z Bruna... zaczynam martwić się o Twój kręgosłup :P No patrz to zdziwiłaś mnie tą teściową bo ja sobie Hiszpan zawsze wyobrażałam jako ludzi o ciemnej urodzie :ohmy:

Ja dziś jednak zrobiłam małe przemeblowanie i ustawiłam telewizor na komodzie, bo jak stał nisko to zdarzało się, że Oliwka stawała zaraz przy nim i go oglądała a przecież szkoda jej oczek...

Moje dziecko śpi już ponad 2 i pół godziny :ohmy: :ohmy: :ohmy: już się martwić zaczynam :P

11 lata 3 miesiąc temu #742127 przez MADZIA7
Hej dziewczyny:)

Dołączam się do życzeń na roczek, nie mam aż takiego rozeznania jak Agnessa - super, że tak o wszystkich pamiętasz!

My dziś byłyśmy z NAtalką u lekarza sprawdzić, czy wszystko ok, zastanawia mnie tylko czy nie za mało przybyła na wadze, bo w ciągu 4 m-cy przybyła tylko kilogram, ale lekarka nic nie mówiła na ten temat, a ja zapomniałam się zapytać.

Czajusiątko a moja Natalka też już śpi raz dziennie ok. 1-2 godz. A my wączamy książeczki. Dziś NAtalka sama "czytała" książeczkę, chwilę ją zostawiłam i słyszałam z drugiego pokoju "hau hau" i "gru".

Ania dziwne, że nie mierzyła, ja poprosiłam i zmierzyła, ale NAtalka nie mogła usiedzieć chwilę spokojnie u lekarza, bo już śpiąca była bidulka... no i ona nie lubi siedzieć bezczynnie ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dobrej nocki :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #742155 przez hanias
Madziu - ja bym wybrała tą drugą opcję

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka