BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

13 lata 4 dni temu #345130 przez kamila85
hejka nie wiem co się ostatnio dzieje na forum nie mogłam w ogóle wejść ale w końcu się udało.
Ja już klikam z nowego mieszkanka udało się przeprowadzić mam nadzieję że teraz się jakoś reszta ułoży.
Ja czuje się dobrze,we wtorek mam wizyte u lekarza na 16 kórde do lekarza teraz będe miała 35km musze jezdzić autobusem tramwajem potem znowu autobusem teraz tu pod blokiem mam lekarza ale narazie bede chodzić do tamtego.
Postaram się częściej odzywać.
W nocy miałąm okropny sen,śniło się mi że leżałam w szpitalu i po usg okazało się że jest puste jajo obudziłam się i potem długo nie mogłam usnąc.
Miłego wieczoru wrześnióweczki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 dni temu #345547 przez aganio87
witam mamusie :) :) i jak tam wasze brzusie???

wczoraj na zajęciach aż dziewczyny nie mogły sie skupić na zajęciach a dlaczego?? Bo moje dzieci Ksawery i Kajetan zaczeli sobie wariować i brzuch zaczął skakać--- cudne uczucie nie do opisania wszyskie sie dziwiły że tak szybko czuje i w ogóle a ja że jestem wyjątkiem :P hhehehehee

a czy wy też tak macie że w nocy albo nad ranem krwotok z nosa??? bo u mnie to sie zrobiło normą od jakiś kilku dni ok 10 min i jak gdyby nigdy nic....

Buziaki :) i pokazujcie zdjęcia brzucholi!!!!!!

[*] 6.11.2011

13 lata 3 dni temu #345552 przez chłopek
aganio ja ostatnio nie czytam was wiec mi powiedz juz na pewno wiesz że są chłopaki ?:)

13 lata 3 dni temu #345558 przez aganio87
Tak chłopek dostaliśmy wiadomośc na święta że na 100% chłopaki :) lekarz sprawdzał 3 razy bo prosiłam go o to :)

[*] 6.11.2011

13 lata 3 dni temu #345560 przez chłopek
no to gratuluje ja może się wkoncu w środę dowiem

13 lata 3 dni temu #345561 przez aganio87
napewno :) :) ja Cię podziwiam bym z ciekawości nie wytrzymała :)

[*] 6.11.2011

13 lata 3 dni temu #345562 przez chłopek
no a co mam zrobic jak tak mam usg a dzidzia sie nie chce pokazać, bałam sie ze pójde prywatnie i wydam 200zl a maluch sie nei pokaze i dlatego czekałam na to usg na NFZ

13 lata 3 dni temu #345565 przez aganio87
No fakt moje chłopaki od razu rozchyliły nogi :P hehehhee

[*] 6.11.2011

13 lata 3 dni temu #345572 przez chłopek
no przy chopakach to zadko sie mylą , mój też nogi rozłożył, a teraz moze dziewczynka duzo osób tak mówi zobaczymy w środę

13 lata 3 dni temu #345581 przez agnesssa
Aganio też wrzuć zdjęcie brzuszka :woohoo: Ale fajnie, że ci tak dokazują chłopaki :lol: A co do krwotoków to mi całe szczęście nie codziennie, ale jak już zacznie to też nie mogę zatamować z 15 min... :huh: Trochę mnie to wqrza, bo już sobie nie jedną bluzkę zachlapałam krwią :angry:

Chłopek
A jak czujesz, że co będzie u ciebie? Bo mi się wydaje, że będzie Kornelcia :lol:

Nasz synuś też od razu pokazał co ma między nóżkami, ale mój maż cały dzień mówił do brzuszka, że dzidzia ma być grzeczna i pokazać tatusiowi co ukrywa :woohoo: :woohoo: No i się słucha tatusia :lol: Byłam wczoraj w paru sklepach i oglądałam ciuszki, ogromną przyjemność mi sprawia oglądanie, mój mąż też zachwycony :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

13 lata 3 dni temu #345583 przez chłopek
agnessa jak sie dowiem od razu wam napisze, ostatnio dosc czesto mówie "ona " wczoraj szwagierka mi poweidziala ze wygladam jak bym miała córeczkę no ale wyglądać to mozna róźnie :)

13 lata 3 dni temu #345587 przez agnesssa
No moja teściowa, tak bardzo chciała mieć wnuczkę, że jak jeszcze nie wiedzieliśmy, to cały czas mówiła, że na dziewczynkę wyglądam :woohoo: Koniecznie pisz od razu :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

13 lata 3 dni temu #345588 przez chłopek
no moja tesciowa przy Ksawciu caly czas mówiła ze córeczka, a teraz ze syn wiec bedzie córka :) damian ze mna idzie w środe i Ksawcio :) ( mam nadzieje że nie bedzie płakał jak pana doktora zobaczy)

13 lata 3 dni temu #345603 przez madeleine
Aganio ja na szczęście nie mam krwotoków z nosa, ale strasznie mi dziąsła krwawią jak myje zęby... Nie boli a krew leci jak cholera...
Mój ojciec i przyszły teściu powiedzieli, że będzie dziewczynka :P z tego co wiem, mój tata nigdy się nie mylił jeżeli chodzi o płeć dziecka, jest lepszy niż USG u ginekologa xD haha Oboje z moim wierzymy, że będzie dziewczynka :)
Co do brzucha, to zrobił się większy, ale znajomi, nic nie zauważyli, że jestem w ciąży :) a to już połowa 5 miesiąca.

Wiktorek już jest z nami!

13 lata 3 dni temu #345607 przez chłopek
madeleine u mnie tak było z porodem dziadek wiedział kiedy urodzę, nie pomylił się wcale

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka