BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

13 lata 16 godzin temu #346416 przez Majowka
dzieki Agnessa! :kiss:

aj, nie wyobrazasz sobie ile tego nakupywalysmy z mama :laugh:
tyle body, spioszkow, slicznosci przeslodkie! teraz siedze i na nie patrze! :laugh:
Wiem, ze jeszcze za wczesnie na zakupy, ale musialysmy z mama wykorzystac ten moment, teraz zobaczymy sie dopiero po narodzinach, wiec nie bedzie czasu na zadne zakupy :)

Ksiazeczki tez kupilam, "pierwszy rok z zycia dziecka", "jezyk niemowlat", zaklinaczke dzieci i album dla maluszka! :)
Kolysanki :laugh:

no i to wszystko, bo mnie te zakupy strasznie meczyly, z drugiej strony duzo sie nie da kupic, bo pozniej nie ma jak tego przywiezc.... :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 16 godzin temu #346417 przez agnesssa
a nie chcesz zdjęcia zrobić tych pięknych body :) Mi na razie samo oglądanie sprawia radość :lol: Nie dziwię się, że szalałaś z mamą na zakupach, jak bym się z moją widziała tak rzadko też bym wykorzystała ten czas :woohoo: Już masz pomysł na pokoik? Ja się doczekać nie mogę jak zacznę go szykować, ściany chociaż bym chciała pomalować, ale muszę zaczekać aż mi stare meble wywiozą :dry: Bo ten pokoik jest na tyle malutki że z meblami się nie da pomalować ścian :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

13 lata 16 godzin temu #346434 przez Jussstyś
Hej dziewczyny

Jestem tu nowa, chciałabym się dopisać do wątku, należę do wrześniówek :) , termin na 21-go :)

13 lata 16 godzin temu #346435 przez agnesssa
Witaj Jussstyś Gratuluję dzidziola w brzuszku, opowiedz coś więcej o sobie i swojej kruszynce :unsure: Wiesz już co za płeć będzie, czujesz już ruchy, no i pochwal się zdjęciem brzuszka :woohoo: Nad moim suwaczkiem jest link, gdzie mamy listę naszych wrześniowych mamusiek i za chwilkę Cię do niej dopiszę :woohoo:

13 lata 16 godzin temu - 13 lata 6 godzin temu #346439 przez Majowka

13 lata 16 godzin temu #346441 przez Jussstyś
Cóż za miłe powitanie heh:)) oczywiście zdjęcia dorzucę, jak tylko będę je miała, dodam, że brzuszek mam już spory:) a co do ruchów coś tam niby czuję, ale nie wiem czy to jelita czy maleństwo, niestety nie potrafię jeszcze tego odróżnić :(

A co do mojej osoby, otóż mam 23 lata, z mężem od listopada 2010 staraliśmy się o dzidziusia ale coś nam nie wychodziło:) a o dzidzi dowiedziałam się w piątek 13-go stycznia, więc nie zawsze ten piątek 13-ty musi być pechowy, na ostatnim badaniu USG byłam w zeszłą środę, płci jeszcze nie znam, ale widziałam bijące serduszko, dzieciątko jest zdrowe, a od początku przytyłam już 10 kg :lol:

13 lata 16 godzin temu - 13 lata 16 godzin temu #346443 przez makrelcia
Majowka będzie chłopak czy dziewczynka? Bo po ciuszkach to widze róż i ciuchcie :D a to mi wiele nie mówi :D
Śliczne te body w ciuchcie :d mam podobne hehe

e to chyba samochody a nie ciuchcie :d Ślicze te ubranka. Też mam ochotę już wszystko kupić i poukładać w szfie :D

A w jakim rozmiarze kupujecie ciuszki?

13 lata 16 godzin temu #346444 przez siteczko
Majowka prześliczne ubranka :) ja też mam kilka sztuk, ale póki co ostrożnie robiliśmy zakupy no i były to zdecydowanie neutralne, a teraz jak już znamy płeć na 100%, mam ochotę poszaleć :)

Jussstyś Witam moją imienniczkę :) Witamy w naszym gronie :) Ja też pewnie o ciąży dowiedziałabym się 13.01 ale mąż powiedział że to może pechowy zwłaszcza że piątek :lol: , więc jakoś wytrzymałam i zrobiłam 14.01 skoro świt :D Hmmm 10 kg to sporo, mi raptem 3kg przybyło, chociaż sama nie wiem gdzie to do końca jest, bo brzuszek mam malutki jeszcze patrząc na Wasze :)

13 lata 16 godzin temu - 13 lata 16 godzin temu #346445 przez chłopek
majówka ciuszki super :)
ja mam wszystkie ciuszki od 56 ale ich jest nie dużo
jusstyś a skąd jesteś ?

13 lata 16 godzin temu #346446 przez agnesssa
Majówka będzie mieć Lucasa, chyba że się preferencje co do imienia zmieniły, ale chłopak. No cudne po porostu są te ciuszki, a te śpiśki jaaaaa, no i te bodyyy cudne :lol: Dziękuję Majówka za te zdjęcia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Jussstyś Zrób sobie suwaczek będziemy widziały, w którym tygodniu jesteś :woohoo: OO to staraliście się prawie tak długo ja (my z mężem zaczęliśmy w czerwcu 2010) Fajnie, że Wam się udało, i najważniejsze, że dzidzia zdrowa :woohoo:

A ja właśnie pierwszy raz poczułam mojego gzuba na zewnątrz :lol: :lol: :lol: Fika właśnie i położyłam sobie ręce na brzuszek i poczułam jak wypych ami brzusio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: WOW CUDOWNE UCZUCIE :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

13 lata 16 godzin temu #346447 przez siteczko
Makrelcia jak dla mnie to ciuszki dla chłopaka :) a róż pewnie pojawił się przypadkiem ;) zdjęcie tak zmieniło kolorki :) ale najlepiej jak się Majowka wypowie :)

13 lata 16 godzin temu #346449 przez Jussstyś
Heh.. no ja przytyłam 10kg może dlatego, że rzuciłam palenie z jak tylko dowiedziałam się o ciąży, zwiększył mi się apetyt i zaczęłam tyć:) ale może to i lepiej, przedc ciążą miałam lekką niedowagę teraz się wyrównało:))

13 lata 16 godzin temu - 13 lata 15 godzin temu #346450 przez Majowka
dzieki dziewczyny!
Troche ciemne te zdjecia, ale w pospiechu robilam, trudno...

Tak Makrelcia, chlopczyk, a te body w samochodziki :) a rozu tam nie ma, tak mi bialy dziwnie wyszedl na zdjeciach, bo ogolnie wszystko biale, niebieskie lub zielone, hehehe

na razie mam tylko tyle, ale za jakis czas sama sie wybiore na zakupy :laugh:

Teraz wlasnie zajmujemy sie pokoikiem, bo zamowilismy nowe okna i beda juz wstawiac w tym tygodniu, a ogolnie to pomysly na pokoik jeszcze niedopracowane :)
ale bedzie niebiesko granatowo i bialo :) jeszcze myslimy!

a z rozmiarow, to mam 56 i 62, nawet jakies 68, licze na duzego chlopca! te malutenkie ciuszki okolo 50 cm kupie przed koncem, jak juz bedzie wiadomo jaki duzy sie urodzi :)

13 lata 16 godzin temu #346451 przez Jussstyś
Agnessa tylko muszisz mi podpowiedzieć jak to się robi hihi:)

13 lata 15 godzin temu - 13 lata 15 godzin temu #346452 przez agnesssa
Jussstyś jak miałaś niedowagę to super, że tyle przybrałaś :woohoo: Nic się nie przejmuj :lol: Masz linka do suwaczków www.zapytajpolozna.pl/component/option,c...emid,55/view,widget/ a dalej cię już poinstruują :woohoo:

Siteczko zdążyłam niżej napisać, że Majówka synka będzie miała :woohoo: I miała tak samo fajoskie zdjęcie jak twojego siusiaka :woohoo:

Majówka ale nadal myślicie nad motywem marynarskim :unsure: Ja chyba pokoik na beżowo, zielono machnę :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka