BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

13 lata 1 dzień temu #345611 przez madeleine
Z porodem to inna bajka :) ja uważam, że urodzę w ostatnie dni sierpnia, albo w pierwszych 5 dniach września, z kolei mój narzeczony uważa, że urodzę jakoś około 14 września, zobaczymy kto ma rację :P

Wiktorek już jest z nami!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 dzień temu #345664 przez agnesssa
Mi moja babcia wmawia, że wcześniej urodzę, i to mówi, że już w sierpniu... a z OM mam termin na 16 września, a z USG cały czas wychodzi 5 :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #345687 przez madeleine
zobaczymy jak to będzie :P

13 lata 1 dzień temu #345692 przez 26joanna
Cześć :)
Ja w sobotę dostałam pierwszego ( i jak na razie jedynego) kopniaka :D aż się wystraszyłam :lol: ale w nocy dziecko musiało wariować bo miałam dziwne sny z nim/nią związane :)
aganio87 to super ze dzieciaki wariują :) na razie nie wrzucam zdjęcia brzuszka bo nie mam , ale muszę wam powiedzieć ze wygląda w końcu jak ciążowy :D

13 lata 1 dzień temu #345706 przez madeleine
Joanna super, że poczułaś swojego bobasa :) Moja dzidzia już od dawna szaleje, niesamowite uczucie

13 lata 1 dzień temu #345857 przez agnesssa
Joanna Gratuluję ruchów :) Ja się zaczęłam martwić, bo przez kilka dni nic nie czułam, ale za to wczoraj calutki dzień smyrał mamusię :lol: Więc cały dzień z bananem na buzi chodziłam :lol: :lol:

13 lata 1 dzień temu #345927 przez patys
a ja wczoraj tak bardziej czułam ruchy maleństwa, na tyle że tatuś po raz pierwszy też mógł je poczuć :lol: :lol:
pisałyście coś o krwotokach z nosa, mnie na szczęście to omija ale też mi krwawią dziąsła...
a teraz odliczam dni do usg połówkowego 25 kwietnia, ciekawe kto się u mnie skrywa :silly:

13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #346080 przez makrelcia
hey brzuchatki :)
tak jakoś nie miałam czasu do Was napisać. My jesteśmy po usg połówkowym :) Mały ma już 290 g :D Z tym, że lekarz nie potwierdził, że to chłopiec bo Mały był dzisiaj jakiś nieśmiały. A jechałam wystraszona na to badanie jak nigdy. Od 2 dni wcale go nie czułam i miałam czarne myśli. Ale na szczęście wszystko jest ok. Julek jest mały ale mieści się we wszystkich normach. Najważniejsze, że seruszko ładnie pika i wszystkie narządy się wykształciły :)

A ja już mam nerwa bo w pracy zatrudniają na moje stanowisko dziewczynę za którą ja w zasadzie byłam zatrudniona. A ona była pupilką szefowej więc nie wiem jaka przyszłość mnie czeka jak wrócę po macierzyńskim :/ Ale nie ma co się stresować na zapas :)

no i obiecane przerażające zdjęcie :D Nie wiem ką ja mam tak wielki brzuch
Załączniki:

13 lata 1 dzień temu #346111 przez moniab26
makrelcia nie martw się teraz o powrót do pracy - zawsze będac na macierzyńskim będziesz miała czas poszukać sobie innej pracy - przynajmniej ja zamierzam tak zrobić bo nie spodobała mi się atmosfera w firmie kiedy odchodziłam na zwolnienie - szef nie był zbytnio zadowolony ( tak delikatnie mówiąc), ale ja mam to gdzieś - moje maleństwo jest teraz najważniejsze.
Mój - póki co - Filip też jest wstydliwy i podczas poprzedniego usg też nie chciał się pokazać ale teraz 13-go na połówkowym już ładnie rozłożył nóżki i lekarz na 100% potwierdził chłopaka, waży 335g i też wszystko ładnie się wykształciło
Dziewczyny mam nadzieje, że w kolejnych latach będzie bum na dziewczynki bo z kim będą ci nasi chłopcy kawalerzyć? :laugh: :silly:

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

13 lata 1 dzień temu #346135 przez madeleine
Faktycznie, sami chłopcy się urodzą :P z tego co pamiętam, to chyba jak na razie jedna dziewczynka jest :P mam nadzieję, że ja będę miała drugą :P

13 lata 1 dzień temu #346188 przez mala2809
madeleine jak Ty będziesz miała drugą, to ja mam nadzieję, że ja będę miała trzecią :silly: :) ale dopiero na usg 26.04 idę, a i tak nie mam gwarancji, że sie pokarze :silly:

13 lata 23 godzin temu #346207 przez aganio87
Joanna gratulacje żabki w brzuchu ruszającej sie--- niesamowite uczucie prawda???

makrelcia śliczny brzusio :) :) :)

Wszędzie słysze że chłopcy sie rodza czyżby jakaś " wojna" sie szykowała???

Miłego ciepłego dzionka nasza nierozłączna trójeczka zyczy :) :) :)

[*] 6.11.2011

13 lata 22 godzin temu #346216 przez kamila85
Witam Was serdecznie u nas świeci piękne słoneczko hurra!
Ja dziś wizytę mam na 14,stresuje się bo od kilku dni nie czuje ruchów:(mam nadzieję że z dzidzią wszystko ok hmm może ja będe miała dziewczynkę z resztą większość "obstawia"dziewczynke,fakt ostatnio dużo chłopców się rodzi.
Makrelcia śliczny i zgrabniutki brzuszek.
Miłego dzionka wrześnióweczki

13 lata 22 godzin temu #346225 przez agnesssa
No faktycznie jak na razie większość chłopców, więc życzę Wam dziewczyny dziewczynek (sama też marzyłam o córeczce :silly: )

Kamila nie denerwuj się, na pewno wszystko jest dobrze :kiss: :kiss: I daj znać jak wrócisz z wizyty :kiss: :kiss:

Makrelcia
masz śliczny brzusio i w cale nie jest za duży :huh: Gratuluje synka :kiss:

Monia masz rację, będzie wojna ale o kobitki :silly: :laugh: Również gratuluję synka :woohoo: :kiss:

13 lata 22 godzin temu #346226 przez mala2809
Hej dzewczyny :)
Mnie też obudziło piękne słońce zagladające w moje okna. Aż chce się wstawać w taką pogodę.
Poranne spotkanie z sedesem już zaliczone, więc teraz wybieram się na zakupy,a potem sprzatanie, pieczenie i gotowanie, bo przyjeżdżają moi teście. Szykuje się wizytacja...

Miłego dnia mamuśki :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka