- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D

Gosia2324 ja już nie mogę się doczekać żeby przytulić moje maleńswto i pewnie nie jestem odosobniona w tych uczuciach

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aganio87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas podobnie jak u siteczko nasze maluchy muszą pomęczyć się z nami w małym pokoiku zanim sie wybudujemy, a mamy uż pozwolenie na budowe byliśmy z kredytem i ruszamy z budową od 1 maja:)

Agnesssa śliczny pokoik

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

aganio87 Gratuluje pozwolenia na budowę oraz decyzji kredytowej, wiem że to czasami długa droga

- anette24
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Jak fajnie,że powstał wątek na forum dla takich przyszłych mam jak my:)Późno zorientowałam się o istnieniu tego tematu :/ Chciałabym dołączyć do Waszego grona, też jestem przyszłą mamą wrześniową... co prawda mam dwa terminy porodu- jeden z OM na 22.08. a drugi z USG na 26.09

Pozdrawiam wszystkie Mamuśki wrześniowe

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6

Anulka- Ja pisałam, że przytyłam już 5 kilo

My na razie będziemy spać z małym w pokoju, bo nie mamy więcej pokoi,ale planujemy zakup nowego lokum, jednak dopiero po moim powrocie do pracy, który prędko nie nastąpi, bo nie mam zamiaru zostawić niemowlaka z obcymi, a chwile spędzone z dzieckiem są nie do powtórzenia, później celebrujemy je i wspominany i żałujemy chyba całe życie

Uważam też takie spanie z małym w pokoju za bezpieczniejsze, przynajmniej w pierwszym roku
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- madeleine
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Synuś już na świecie! :))

Ja też sobie nie wyobrażam spania w dwóch różnych pokojach, dzidzia musi być przy mnie, przynajmniej przez pierwszy roczek, albo i więcej.
Jeżeli chodzi o wagę to mam -3kg od początku ciąży. I na większe tycie jak na razie się nie zanosi

Wiecie co.. Dzisiaj sobie uświadomiłam, jakie życie jest ulotne... Dzisiaj rano, idąc na uczelnie spotkałam kolegę z dzieciństwa, mieszkał w bloku obok od dzieciństwa, kilka lat temu się wyprowadzili na wieś kilkadziesiąt km od mojej wsi. pogadałam z nim chwilę, bo spieszyłam się na zajęcia, jakąś godzinę temu dowiedziałam się, że miał wypadek samochodowy w trasie... U nas rano dzisiaj przymroziło trochę, samochód na drodze zarzuciło, zjechał do rowu, kilka obrotów i skończył obracanie na dachu... Na szczęście nic mu się nie stało, poobijał się trochę. Z tego co wiem samochód do kasacji, policjanci z drogówki dziwili się, że tak dobrze się skończyło i że sam dał radę wyjść z auta, po zobaczeniu samochodu, a raczej tego co z niego zostało to powiedzieli, że miał wielkie szczęście, bo widywali różne wypadki gdzie ludzie nie wychodzili cało, a takich zniszczeń samochodu nie było. Masakra...
- anette24
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Co do brzuszka, to póki co za bardzo nie widać. Zdjęcia wrzucę jak tylko będę miała

My Maleństwo też będziemy mieć w swoim pokoju. Póki co mieszkamy u rodziców a jesteśmy w trakcie budowy. Może uda się w przyszłym roku wprowadzić, zobaczymy...śmieję się, że budowa to taka nasza Skarbonka bez dna

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Adasiek :*

Byłam wczoraj na usg i będzie synuś

Dziewczyny czy na ślubie cywilnym po ceremonii, gdy podpisuje się akt ślubu to kobieta podpisuje się nazwiskiem męża czy panieńskim??? dzięki za odpowiedzi

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
co do wagi to ja też się zaliczam do tych tyjących na razie 5 kg:)
moje maleństwo też będzie na razie z nami w sypialni, bo taki mały pokoik, który będzie dla niego na razie służy jako pokój biurowy z komputerem itp, ale jak maleństwo podrośnie to się to zmieni, na razie będzie blisko mamy i taty:)
nie wiem czy wam pisałam ale od wczoraj tak wyraźniej czuję ruchy dziecka i dzisiaj wieczorem jak sobie cukierka czekoladowego zjadłam to za chwilę dał znać o sobie i to tak kilkanaście razy:)
- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Adasiek :*

Ja pierwszy raz małego poczułam około 15 tyg- to było kilkusekundowe łaskotanie, myślałam że coś mi się przelewa w brzuchu ale od 1,5 tyg czuję to samo ale dziennie i coraz bardziej

Mam nadzieję kochane że u Was nie ma takich ''lekarzy''.
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

No nieładnie zachowali się w tym szpitalu. No ja mam duzy plus bo moja sasiadka jest połozna u nas w szpitalu a pozatym moja pani gin tez pracuje w tym szpitalu więc po znajomosci mam nadzieje ze beda mnie dobrze traktowac

A nas czeka jutro wizyta na godzinę 15.20 jak dostane ładne zdjęcia z usg to wrzuce

Pozdrawiam