BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 8 miesiąc temu #347373 przez anette24
JUSSSTYŚ widzę, że nasze Maluszki prawie w tym samym czasie mają przyjść na świat a oprócz tego ślub też brałyśmy w tym samym terminie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #347475 przez agnesssa
Chłopek ja też chciała zaproponować Alan, chociaż już Jussstyś dała, ale właśnie chwyciłam książeczkę z imionami i Alan mi wpadło w oko, a do tego przy poprzedniej ciąży sobie zaznaczyłam, że mi się podoba :woohoo: No dobra kolejne propozycje to Mikołaj, Krystian, Nikodem

A pościeliki śliczne, ja też mam upatrzone, tak mi się ten kolor spodobał, że szok, ale jeszcze nie wiem co kupię

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 8 miesiąc temu #347502 przez moniab26
Mi się najbardziej podobają takie: Dominik, Igor i Filip, nasze maleństwo będzie właśnie Filip chociaż mąż jeszcze o tym nie wie :laugh:

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 8 miesiąc temu #347507 przez siteczko
agnesssa hehe ja właśnie też wrzuciłam do ulubionych pościel z tej samej serii, z tym że w zielone paseczki i z żyrafką :) fajnie bo nie są całe jednolitego koloru/wzoru jak to zwykle bywa, tylko mają wstawki białe, gdzie wydaje się pościel bardziej przejrzysta hehe ;)
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #347511 przez siteczko
też natknęłam się na pościel w stylu marynarskim ;) ktoś z tego co pamiętam urządzać będzie w ten deseń pokoik, więc może przyda się taka inspiracja, mi osobiście się podoba :)
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #347525 przez Anulka
Tak Siteczko to Majowce się przyda, ona urzadza w marynarskim stylu pokój dla maluszka :)

12 lata 8 miesiąc temu #347542 przez siteczko
W takim razie może być pomocny link do aukcji na allegro z pościelą w marynarskim stylu :)
allegro.pl/muzpony-posciel-3-elementowa-...ory-i2265432311.html

12 lata 8 miesiąc temu #347577 przez Majowka
siteczko napisał:

też natknęłam się na pościel w stylu marynarskim ;) ktoś z tego co pamiętam urządzać będzie w ten deseń pokoik, więc może przyda się taka inspiracja, mi osobiście się podoba :)

ja ja!!! :laugh:

Dziekuje bardzo Siteczko! :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #347595 przez karolak25
witajcie wrzesnioweczki! jestem nowa :laugh:
mieszkam w londynie ale czytam Wasze forum i bardzo chcialabym do Was dolaczyc... czy jest to mozliwe?? :)
mam termin na 24 wrzesnia!! pozdrawiam wszystkie mamusie

12 lata 8 miesiąc temu #347615 przez moniab26
Witaj karolak25 wśród nas, gratuluje bobaska, napisz czy już wiesz co się kryje w twoim brzuszku bo jak na razie przewagę mają chłopcy i to znaczną,
dołącz też sobie suwaczek ciążowy wtedy wszystkie będziemy widziały ile tygodni ma na bieżąco twoje maleństwo

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 8 miesiąc temu #347621 przez patys
hej dziewczyny:)ale super że nas tak dużo i że takie aktywne w pisaniu sie zrobiłyśmy:)
pościele są świetne i już nie mogę się doczekać wakacji kiedy będę wszystko kupować :laugh:

co do imion dla chłopca to ja sama mam problem bo mi się tylko niektóre podobają, ale większość zajęta w najbliższej rodzinie, tylko ja lubię raczej takie tradycyjne więc nie wiem czy ci chłopek pomogę :laugh: : mateusz, szymon, janek:) a najbardziej w tych imionach podoba mi się że mają takie ładnie brzmiące zdrobnienia np mateuszek itp:)

a moje dziecko chyba się zdecydowanie do mnie wrodziło bo ja jestem ranny ptaszek a ono dzisiaj już o 5 rano kilka razy dało znać o sobie :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #347625 przez agnesssa
Karolak witaj, no jasne, że możliwe, forum jest dla każdego :) No właśnie powiedz czy już wiesz, kto chowa się w brzuszku :unsure: Jak się czujesz i wrzucaj zdjęcia swojej kruszynki i brzuszka :lol:

Patys mi się też zawsze Mateusz podobał, zresztą nasze typy od zawsze były trzy Mateusz, Filip i Maksymilian no i wybraliśmy Maksymilian, chociaż ostatnio mi się przyśniło, że mam dać na imię Mikołaj... skąd się taki sen wziął to nie wiem :silly: :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 8 miesiąc temu #347647 przez aganio87
Chłopek gratulacje synka :) u mnie jak u patys większość co nam sie podobają imiona to zajęte są w rodzinie.... wiec zostają nietypowe :) hehehe ale za miast Kajetan przemawia do mnie Oliwier musze jeszcze męża przekabacić :) hehehe

monia śliczny wózeczek:) :)

Agnesssa twój też niczego sobie :) :)

teraz jest taki wybór że można siedzieć i wybierać :) tylko kase mieć:)

co do wydatków na bliźniaki to już sie śmiałam że zaprzyjaźnie sie z jakąś hurtownią z pampersami by mieć ciut taniej :) hehehe

Karolak witaj i gratulacje dzidziolka opowiedz cosik wiecej o sobie i maleństwu :) :) :)

Pościele są super ale ja dostane w spadku po cheśniaku ale jedną chyba uda mi się kupić i przemycić... :) heheheh

[*] 6.11.2011

12 lata 8 miesiąc temu #347679 przez mala2809
Hej dziewczyny :)

Chłopek gratuluję synka, chociaz miałam cichą nadzieję na dziewczynkę...

Witam nowa mamusie :) rzeczywiście ostatnio zrobiło się nas całkiem sporo, ciekawe czy nowe mamusie nosza pod serduszkiem te upragnione we wrześniu dziewczynki, czy jednak tym miesiącem będą rządzić chłopcy :)

Też oglądałam pościele, które wrzuciłyście, są przepiękne i na pewno ją kupie :)

Jeżeli chodzi o 3 imiona dla chłopca to mi sie podobają: Tymek, Kuba, Filip.

agnesssa miałaś zdjęcie swojego brzuszka wrzucić, jestem bardzo ciekawa jak wygląda :) :) :)

12 lata 8 miesiąc temu #347692 przez siteczko
Oj ale dziś pospałam hehe :) owszem codziennie wstaje o 7 aby mężulka wyprawić do pracy ale zazwyczaj kładę się jeszcze na chwilkę, no ale żeby aż do 9:40 :D

Majowka proszę bardzo :) mi samej spodobał się ten styl marynarski, no ale już sypialnie mamy na zielono tak więc odpada :) a 7 miesięcy temu wykańczaliśmy więc na remont nie mam szans :)

Karolak witam wśród nas :) oczywiście jak inne też czekam na więcej informacji ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka