BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 8 miesiąc temu #355293 przez siteczko
Widzę że wszystkie elegancko odpoczywają w ten długaśny weekend :) to dobrze, trzeba korzystać, zwłaszcza że super pogoda, nawet bym powiedziała że za gorąco, bo w Krakowie było po 30' nawet... więc ciężko było, ale wieczorkiem już przyjemnie :)

kasia7775 gratuluje dziewczynki :) teraz zobaczycie będą się sypać same dziewczynki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #355319 przez kamila85
hejka pamiętacie mnie jeszcze:)
My się mamy dobrze troszkę się martwiłam bo nie czułam maluszka przez kilka dni i już w głowie czarny scenariusz ale moje maleństwo dało o sobie znadz delikatnymi kopniaczkami uff
U nas pogoda śliczna ale ja w taką pogodę to zmęczona i śpiąca.
Odliczam dni do wizyty u lekarza idę 15 maja może moję maleństwo zdradzi swoją płęć.
kasia7775 Gratuluję córeczki:)
joanna ja od początku przytyłam 6kg:(po porodzie zżucimy teraz najważniejszę są nasze maleństwa,tak samo jak Ty obawiam się że bardzo przytyję:(
Dobranoc

12 lata 8 miesiąc temu #355329 przez agnesssa
Kamila oczywiście, że pamiętamy :woohoo: Ja to się nawet ostatnio zastanawiałam co u Ciebie :blink: Koniecznie daj znaka po wizycie koniecznie :woohoo: I bez stresu do tych kg podchodzić trzeba, w końcu to najważniejsze, żeby nasze maluchy rosły zdrowo :woohoo: Zobaczycie, że jak już urodzimy to zrzucimy je raz dwa :lol:

A ja ciągle jestem chora :huh: Masakra jakaś, a dzisiaj już jestem tak zmęczona katarem i dusznościami, że padam na pyszczek więc życzę dobrej nocy mamuśki kochane :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 8 miesiąc temu #355333 przez kamila85
agnesssa zdrówka kochana
Ja się obiadłam śledzi mogłabym jeść je cały czas i ogórki kiszone do tego
Uciekam i ja bo mała wcześnie poszła spać to z rana zrobi pobódke

12 lata 8 miesiąc temu #355361 przez patys
agnesssa mam nadzieję, że w końcu ci przejdzie ta choroba:(

kamila ja też przytyłam 6 kg, ale co tam... myślę, że pewnie tak jak moja siostra bliźniaczka przytyję z jakieś 15, a pamiętam ją kilka dni po porodzie wyglądała jak przed ciążą:)więc się nie martwię:)

u mnie dzisiaj już troszkę chłodniej ale miło:)moje maleństwo cały czas daje znać o sobie, jak tylko się budzę a od 16 to już cały czas:) wczoraj tak się wypiął, że aż brzuch mi z jednej strony do góry poszedł:)

12 lata 8 miesiąc temu #355384 przez kamila85
Witam się piątkowo:) u nas świeci słoneczko jest całkiem przyjemnie po obiadku wezmę mała na plac zabaw.
Idę zjeść śniadanko potem upiekę jakieś ciacho i znowu muszę pomyśleć co na obiad ehh
Miłego dzionka:)

12 lata 8 miesiąc temu #355463 przez Anulka
Kasia GRATULACJE CÓRUNI :D No w końcu jeszcze jedna księżniczka dołączyła :).

A u nas jest pięknie bo po deszczu i tak rześko i fajnie. Wstałam dziś rano taka wypoczęta, uwielbiam deszcz :D

12 lata 8 miesiąc temu #355473 przez kamila85
U nas burza wisi w powietrzu jest ogromna duchota.
Z mężem i małą poszliśmy na spacerek wychaczyłam lumpek z ubrankami dla dzieci i dorosłych kupiłam sobie bluzke małej koszulke i już wiem gdzie się wybiorę po ubranka dla maluszka poczekam do 15 może poznam płęć.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355477 przez Anulka
Ja ostatnio, w poniedziałek nakupiłam sobie w SH mnóstwo rzeczy letnich dla siebie, była dostawa akurat i było tego mnóstwo, obleciałam kilka SH, ale teraz to przynajmniej mam w czym chodzić. Najbardziej jestem zadowolona z sukienek i tunik.
Jejku, jak ten czas zaczął mi zasuwać, jutro zacznę 23 tc i potem tylko 3 tygodnie i zacznie się III trymestr :ohmy: . A tam już z górki będzie. Myślę, że latem czas jeszcze szybciej zleci.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355482 przez Jussstyś
Hej dziewczynki :)
Piękna pogoda u mnie dzisiaj, po wczorajszej burzy nie jest już tak duszno :) przynajmniej spałam całą noc :) Później wybiorę się z mężusiem na spacerek, bo jest fajne rześkie powietrze :D
Anulka mi też ostatnio czas zasuwa jak nie wiem :) A maleństwo bryka codziennie w brzuszku :D najgorzej jak kopie po pełnym pęcherzu, kocham to :D:D
Miłego dzionka ;)

12 lata 8 miesiąc temu #355552 przez chasiami
Hej dziewczyny :) mnie nie bylo pare dni ale z powodu samych imprez, ciągle z mężem gdzies chodzimy. Wszystko by bylo w porządku ale strasznie duszno było i zaczeły mi nogi puchnąc :( No ale za to nasza malutka nam się rozwija i to porządnie :)
Nie dawno byly tylko lekkie kopniaczki, a teraz tak kopie że bruch faluje.
Ale to jest bardzo miłe :)

12 lata 8 miesiąc temu #355554 przez Ania14.09
Witajcie piątkowo. U mnie wisi w powietrzu deszcz,ale nie pada, tylko duszno jest. Poza tym spuchły mi stopy, głupie uczucie, i już się bałam, że coś mnie ukąsiło, bo męża właśnie kleszcz ugryzł i byliśmy u lekarza, dostał antybiotyk. Cieszymy się, że na mnie nie trafiło. Boję się tylko siedzieć na ogrodzie :dry:
Mi czas od początku ciąży leci jak szalony. Wydaje mi się jakby, to było wczoraj te dwie krechy na teście i szybko do lekarza a w moim województwie były wtedy ferie i lekarze byli na nartach :silly:

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 8 miesiąc temu #355565 przez Jussstyś
chasiami ja czasami zauważam jak maleństwo kopie, aż brzuch się podnosi :):)
Ania mi też strasznie stopy puchną, nawet jak nie chodzę :dry: kostek nawet nie widać :dry: ale poradzimy sobie, w końcu czego się nie robi dla naszych maleństw :)

12 lata 8 miesiąc temu #355684 przez makrelcia
U mnie też powietrze troszke się zmieniło bo popadało. Dzisiaj jest całkiem przyjemnie chłodnawo. Na szczęście mi nogi nie puchną i póki co nie narzekam na ciepełko :D

Wczoraj bawiłam się w krawcową :D Uszyłam dla małego dresik z bluzą rozpinaną i kapturem. Zaraz wruce Wam fotkę żeby się pochwalić :D

12 lata 8 miesiąc temu #355694 przez Anulka
Właśnie wyliczyłam że w Dniu Matki - 26 maja będę miała STUDNIÓWKĘ ciążową :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka