BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 8 miesiąc temu #356724 przez kasia7775
andra88 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :kiss: Gratulacje

Mnie maleństwo już solidnie kopie, czasami cały brzuch podskakuje :lol:
Tatuś jeszcze nie miał okazji poczuć, bo w sezonie tylko przelotem jest w domu, cóż taka praca. Ale za to wczoraj przywiózł mi huśtawkę ogrodową, żebym się mogła byczyć na ogrodzie :lol:

Super są te sukienki na Allegro, ale się załamałam lekko. Nie ma dla mnie rozmiaru :( prawdziwy hipcio ze mnie...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #356748 przez Ania14.09
andra- gratulacje, jak od wszystkich.

agnessa- współczuję, że jeszcze pracujesz, może idź trochę na zwolnienie ?

Mnie od rana boli głowa, choć ciśnienie mam w normie. Może dlatego, że nie wychodzę na dwór,a tu tak pięknie za oknem. Wszystko kwitnie,ale zimno, chyba ta zimna zośka i ogrodnicy są teraz :unsure:
Kasia- nie martw się, ja też wyglądam jak hipcio, cóż będziemy się odchudzać po porodzie :laugh:

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 8 miesiąc temu #356758 przez moniab26
Eeee tam dziewczyny, ja tam wyglądam pięknie mimo kilkunastu kilogramów ponad normę :laugh: , co mi tam - po porodzie schudnę albo i nie, jak się uda - a jak komuś za ciasno na świecie niech się powiesi :P a co do sukienek to nie nasze figury są do d... tylko te wszystkie sklepy - bo nie maja odpowiednich rozmiarów...

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 8 miesiąc temu #356766 przez aganio87
andra gratulacje kochana :* :* :*

Agnesssa no właśnie kiedy idziesz na zwolnienie??????

Kasia i Ania nie jest tak źle napewno a własnie jak możecie to wstawiajcie zdjęcia brzuchali:) :)

ja jutro ide na wizyte do gina wkońcu zobacze moje dzieci :) :) :)

jeśli chodzi o sukienki to ja nic nie mogłam znaleźć dlatego sobie uszyłam tzn krwacowa :) z wstawkami z boku że jak jest brzusio dużu to poluźniam a jak po porodzie schudne to krawcowa mi zrobi zaszywki :) :) :)

a teraz najwygodniej sie czuje w leginsach i tzw bluzką wampirkiem

[*] 6.11.2011

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356770 przez agnesssa
Ania na zwolnienie nie idę, bo już w ogóle nie będzie mi się chciało wracać do pracy :woohoo: A tak mam nadzieję, że chociaż od połowy lipca pójdę już do końca :woohoo:

Monia masz 1000000% racji, z tymi kieckami, zresztą nie tylko kieckami, generalnie rozmiarówki są z "D" wzięte w sklepach, ja noszę rozmiar 44 w tej chwili, a czasami i w 48 nie mogę się wbić!! Wiecie skąd w ciemno kupuję i rozmiar jest zawsze dobry z Bon Prixa, a na allegro można za fajne pieniądze kupić z ich kolekcji. Właśnie zamówiłam sobie dwie sukienki, mam nadzieję, że dojdą w tym tygodniu:
allegro.pl/show_item.php?item=2314034227
allegro.pl/show_item.php?item=2321546893

I gatunkowo też są fajne, przynajmniej te rzeczy co sobie wcześniej zamówiłam :silly: :lol:

Słoneczko u mnie nieśmiało wita, i coraz bliżej wizyta u gina od razu humor wraca :lol: :lol: :lol: Nawet ta praca już nie jest taka straszna :lol: :lol:

Patys mmmmmmm czekoladka powiadasz, z chęcią, tylko mi się do sklepu nie chce tyłeczka ruszać :silly: Ale za to zjadłam pyszny jogurcik jagogowy i był pyyyycha :lol:
Fajnie, że też masz wizytę :lol:
Ja się dzisiaj muszę uzbroić w asertywność :silly: Bo znowu ginka się zapyta czy chcemy 4d poogląać bobasa, ale qrcze to jednak są dodatkowe pieniążki, a ja już za poprzednią wizytę wiszę 100 :huh: Więc już uprzedzałam męża, że dzisiaj żadnego 4d zobaczymy maluszka w 2d, pani doktor pomierzy, wysłucha, bo to połówkowe badania ma zrobić :D Mam nadzieję, że wszystko będzie gites :woohoo: I wiecie co jeszcze mnie zastanawia, czy jak mały będzie się ruszał na USG czy będę go czuła (o ile nie będzie spał :silly: ) Chciaż od rana spokojny to może na wieczór się ożywi :) Albo właśnie przed wizytą wszamam jakąś czekoladkę :lol: :lol:

Aganio ty też wrzucaj fotę brzusia, dawno nie było Twojego dwupaka :) Super, że juro masz wizytę :kiss: :kiss:

A wiecie co wczoraj zrobiłam :ohmy: Zmierzyłam się w pasie na wysokości pępka :cheer: :cheer: :cheer: B) Mierzyłam się jakiś miesiąc temu i miałam 104cm, a wczoraj mi wyszło 114 :ohmy: :ohmy: Taki mam wielgachny brzusio już :lol: :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 8 miesiąc temu #356778 przez aganio87
Agnesssa to ja mam malutki brzuchol bo włśnie mierzyłam i tylko 100 w pasie :) ale za to sie obawiam ze w tym miesiącu mi wysadzi do 130 :( hehehe albo moje dzieci to chudzinki :P :) :)

[*] 6.11.2011

12 lata 8 miesiąc temu #356789 przez Ania14.09
agnessa- z tym 4d, to zgadzam się z tobą, rozmawiałam też ze znajomymi, co to robili, no wszyscy mówią, że to gadżet, 2d wystarczy, by zobaczyć co trzeba. Kiedyś nie było 4d więc nie miałam zdania,ale jak zobaczyłam ceny....? Mam dorastającą córkę, co chodzi na dodatkowe zajęcia, bo za rok ma maturę i już na 4d mnie nie stać. Przecież nie powiem jej, że już koniec bo mamusia będzie miała nowego dzidziusia.
Ja mam obwód w pasie 112 cm :P

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 8 miesiąc temu #356795 przez aganio87
To ja chyba mam najmniej w pasie z całej naszej ciężarókowej grupy wrześniówek a dwóch brzdąców w brzuchu....

[*] 6.11.2011

12 lata 8 miesiąc temu #356807 przez agnesssa
Ania czyli podobnie jak ja masz w pasie :lol: A z tym USG to gażet, ale fajny, i za każdym razem się daję naciągnąć, bo mnie korci, dzisiaj muszę być dzielna i odmówić :woohoo:

Aganio moja koleżanka jest wyżej ode mnie w ciąży i ma malutko brzusio, więc to nie powiedziane, ile musi być w który, tygodniu :woohoo: Po za tym ja jak zaszłam w ciążę to miałam 90coś więc teraz szybko rosną cm :silly: :woohoo:

12 lata 8 miesiąc temu #356817 przez aganio87
Bądź dzielna Agnesssa dziś i sie pochwal po... a o której masz wizyte???

[*] 6.11.2011

12 lata 8 miesiąc temu #356823 przez siteczko
Ja zdecydowanie mam najmniejszy brzusio, a w pasie mam zaledwie 90 cm... :)
A poniżej foteczka z wczoraj :)
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #356835 przez Anulka
Ahhh Siteczko, jak Ci fajnie jest że jesteś taka zgrabniutka :) Też chciałabym taka być, ale ja mam tyłek jak JLo i teraz gdy jestem w ciąży to wydaje się że jest jeszcze większy ( ale mój mąż uwielbia mój tyłek ( jakiś dziwny on u mnie jest :silly: ) i to jedyne co mnie napawa optymizmem :blink: . Słyszałam, że jedyne po ciąży jest szansa zgubienia tłuszczyku z ud i tyłka, bo tak normalnie to uda i tyłek chudną jako ostatnie, a po ciąży w czasie karmienia włąsnie najpierw przez organizm jest wykorzystywany tłuszczyk z ud i pupy.

12 lata 8 miesiąc temu #356847 przez agnesssa
Aganio na 18 dopiero więc pewnie późnym wieczorkiem Wam coś skrobnę :woohoo:

Siteczko może i malusi, ale za to jaki słodki i śliczniutki :lol: I laseczka z Ciebie jak ta lala :woohoo:

Anulka wrzuć nam zdjęcie brzusia, bo o ile się nie mylę, to Twojego jeszcze nie dane nam było zobaczyć :silly: A jeżeli z tymi udami to prawda, to się bardzoooo ucieszę :lol:
A jeżeli masz tyłek jak J.LO to tylko pozazdrościć :kiss: :woohoo:

12 lata 8 miesiąc temu #356923 przez Jussstyś
siteczko superrr brzusio :) ja mam 108 w pasie, a przed ciążą było 65 :)
Anulka ty się nie przejmuj bo mi też tyłek urósł, i zrobil sie dziwnie wystajacy, ale mężowi się podoba :D:D
agnesssa po wizycie napisz jak tam :D ja mam w środę o 11.10, więc już niedługo :)

12 lata 8 miesiąc temu #356926 przez Jussstyś
Anulka i oczywiście wrzuć zdjęcie brzusia :) ja może dzisiaj wrzucę, co prawda pokazywałam tydzień temu, ale do tej pory urósł troszeczkę :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka