- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ciekawe jak tam Moniczka sobie radzi i czy juz tuli Nune

Niech te dwupaczki w koncu sie rusza a nie leniwia

Ja wlasnie wrocilam z dwugodzinnego spacerku z kolezanka ciezarna co tez ma termin jak ja i jeszcze jedna, tak fajnie bylo se pogadac

A teraz zaczynam zasypiac i chyba pojde sie polozyc... ta ciaza wykancza...
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ale powiem Ci że da się jakoś przeżyć, chociaż jestem taka dodrapana. Choć się nie powinno bo gorzej się goi
Fajne te wszystkie bobasy już na świecie, śliczne. Czy któraś z Was urodziła dokładnie w dzień swojego terminu z OM?
- Brejcia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Pomocy dziewczyny jestem w 38 tyg ciąży czy wy tez tak mialyscie ze nie czulyscie jak sie rusza wasza dzidzia? Bo dziś mam własnie taki dzien i nie wiem czy mam sie bac
Owszem bywały takie dni, ale zawsze w końcu zaczynał się ruszać. Pod koniec ciąży tak podobno jest. Ale gdyby dłużej to trwało to na pewno należy skonsultować się z lekarzem.
- Brejcia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Lily ja narazie mam tylko na brzuchu na rozstepach jak tylko smaruje kremem na rozstepy to jest w miare ulga ale nei na dlugo no masakra jakas

- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
A mnie musza lapac wszystkie chyba choroby ciezarnych
na brzuchu zrobila mi sie osutka ciazowa co prawda nie szkodzi malenstwu ale swedzi jak cholera
miala to ktoras z was moze ???? Masakra ja sie chyba zalamie z tym wszystkim
A i ja się drapie jak mnie najdzie ale zdecydowanie pomaga się nie drapać. Im bardziej to robisz tym bardziej swędzi. I ciepła kąpiel tylko zwiększa swędzenie
- Brejcia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Brejcia to normalka w osttanich dniach dziecko moze sie nie ruszac do 6h nawet ale ja zazwyczaj jak sie zaczynam martwic to ja z kazdej strony pukam i telepie i zazwyczaj leniwie sie poruszy wiec sie nie musisz martwic...
ja tez telepie i nic

- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
.Brejcia to normalka w osttanich dniach dziecko moze sie nie ruszac do 6h nawet ale ja zazwyczaj jak sie zaczynam martwic to ja z kazdej strony pukam i telepie i zazwyczaj leniwie sie poruszy wiec sie nie musisz martwic...
Lily ja narazie mam tylko na brzuchu na rozstepach jak tylko smaruje kremem na rozstepy to jest w miare ulga ale nei na dlugo no masakra jakasniedosc ze mam jeszcze ta cholerna klykcine to jeszcze to gowno mi sie zaczelo
lekarz cos Ci mowil o tym ja dopiero mam wizyte w czwartek...
Mi Pani doktor powiedziała że to z powodu rozstępów, tam miałam ich najwięcej. Mam nadzieję że ta osutka nie wpłynie strasznie na wygląd mojego brzucha. Mi krem na rozstępy powoduje pieczenie bo sie troche za bardzo wydrapałam w nocy ale chyba lepiej używać żeby skóra była bardziej nawilżona, bo u mnie osutka spowodowała że jest strasznie sucha.