- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192615 przez mgielka22
Agusia masz bardzo nisko brzuszek...
Ja jestem wsciekla, noc mialam koszmarna bo oczywiscie do 6 rano musialam nie spac bo jakzeby inaczej!!! o 23 mialam skurcze co 8 min potem o 4 zaczely mi sie co 7 min wzielam dwie nospy jedna o 2 w nocy druga o 4 i zadna mi nie pomogla, nie spalam bolalo i krzyz i brzuch i nagle po 6 przeszlo ledwo oko zamknelam, szlag mnie trafia z ta cholerna ciaza i jestem mega wsciekla mam jej kompletnie dosc wygladam okropnie i w ogole wszystko jest do dupy!!! Ty le chcialam napisac wybaczcie ze tak na poczatek dnia ale chce mi sie po prostu plakac!!!
Ja jestem wsciekla, noc mialam koszmarna bo oczywiscie do 6 rano musialam nie spac bo jakzeby inaczej!!! o 23 mialam skurcze co 8 min potem o 4 zaczely mi sie co 7 min wzielam dwie nospy jedna o 2 w nocy druga o 4 i zadna mi nie pomogla, nie spalam bolalo i krzyz i brzuch i nagle po 6 przeszlo ledwo oko zamknelam, szlag mnie trafia z ta cholerna ciaza i jestem mega wsciekla mam jej kompletnie dosc wygladam okropnie i w ogole wszystko jest do dupy!!! Ty le chcialam napisac wybaczcie ze tak na poczatek dnia ale chce mi sie po prostu plakac!!!
Temat został zablokowany.
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192624 przez klatina
Mgiełka biedactwo, Ty się wykończysz. Mnie tak czasem łapie, ale nie żeby AŻ TAK!!! Z całego serca Ci życzę, żebyś się rozpakowała przed terminem. Najlepiej jako kolejna.
...Ale wiesz jak się będziesz cieszyła jak już urodzisz, docenisz to bardziej niż my wszystkie razem wzięte
Jednak zaczęły mi wyłazić jakieś małe rozstępy Kij! Z tym to się akurat liczyłam
...Ale wiesz jak się będziesz cieszyła jak już urodzisz, docenisz to bardziej niż my wszystkie razem wzięte
Jednak zaczęły mi wyłazić jakieś małe rozstępy Kij! Z tym to się akurat liczyłam
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192628 przez megi2501
Mgiełka- mocno tulę. Pociesze Cię, że dość się zahartujesz do porodu. Później bóle to będzie pikuś Może do weekendu się jednak ruszy, skoro tak Cię męczy
Ja dziś przespałam całą noc, jak już od dawna tak nie było
Dziewczynki wkrótce Wasze dzieciaczki będą miały po 3 tygodnie, a my wciąż czekamy
Ja dziś przespałam całą noc, jak już od dawna tak nie było
Dziewczynki wkrótce Wasze dzieciaczki będą miały po 3 tygodnie, a my wciąż czekamy
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192631 przez Ani-ta
witam w kolejny wrześniowy dzień ja wczoraj byłam trochę zabiegana i nie miałam czasu z wami być ale już nadrobiłam i gratuluje kolejnym rozpakowanym mamusiom
Ja byłam wczoraj u lekarza i jestem załamana, mój synek waży już 3770g do terminu pozostało niecałe 2 tygodnie a u mnie brak jakichkolwiek oznak zbliżającego się porodu
Ja byłam wczoraj u lekarza i jestem załamana, mój synek waży już 3770g do terminu pozostało niecałe 2 tygodnie a u mnie brak jakichkolwiek oznak zbliżającego się porodu
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192642 przez gosia2324
Mgielka ja tez mialam takie nerwy, wiec Cie rozumiem, to czekanie dobija !!!!
Juz naprawde niewiele Ci zostalo!
Trzymaj sie ....
Mysza jakiego smoka dalas Jankowi?
Jagodka w nocy za cholere nie wezmie smoka !
Placze bo chce cycka, nie wazne ze jest juz nie tylko najedzona, ale PRZEJEDZONA!!!!!
Jak maz ja wezmie na rece to troche odpusci, ale jak mnie wyczuje i moje cycki to rzuca sie na nie jakby byla glodzona
I tak smiesznie kreci glowa na boki jak nie moze sobie zlapac za pierwszym razem .
Juz naprawde niewiele Ci zostalo!
Trzymaj sie ....
Mysza jakiego smoka dalas Jankowi?
Jagodka w nocy za cholere nie wezmie smoka !
Placze bo chce cycka, nie wazne ze jest juz nie tylko najedzona, ale PRZEJEDZONA!!!!!
Jak maz ja wezmie na rece to troche odpusci, ale jak mnie wyczuje i moje cycki to rzuca sie na nie jakby byla glodzona
I tak smiesznie kreci glowa na boki jak nie moze sobie zlapac za pierwszym razem .
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #192668 przez gosia2324
klatina napisał:
Bo tak to wyglada
Ten Mały głód zjadł by mnie żywcem !
Wczoraj lekarka pytala sie czy nie jest dokarmiana sztucznie, bo sporo przybrala :0
A Ona jest tylko na moich cyckach
A ja juz porzez to schudlam 12 kg
Gosia, pewnie nie jest Ci lekko jak mała tak Cię męczy ciągle, ale tak to opisałaś, że tarzam się ze śmiechu. Jestem potworem, przepraszam
Bo tak to wyglada
Ten Mały głód zjadł by mnie żywcem !
Wczoraj lekarka pytala sie czy nie jest dokarmiana sztucznie, bo sporo przybrala :0
A Ona jest tylko na moich cyckach
A ja juz porzez to schudlam 12 kg
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192688 przez Agusia83
hej dziewczynki, jestem, tzn nic mi nie jest, nic nie boli, zero skurczy, wody chyba sie trzymaja rekami i nogami by nie wyleciec (o ile je maja )czyli innymi slowy witam Was w 2 paku
Noc byla nad wyraz spokojna...wstawanie jest tylko bolesne...jak maz poszedl do pracy to znow przytulilam glowe do poduszki i teraz sie obudzilam...a co tam, korzystam do poki moge
Mgielka, ja Ciebie Kochana bardzo rozumiem, ja tez juz mam dosc, czasem chce mi sie plakac, bo wygladam jak wieloryb z paskami na brzuchu...ledwo sie ruszam, a wypad do sklepu zajmuje mi teraz 5 razy dluzszy czas niz przed ciaza...do tego skleroza dopada, zapominam o podstawowych rzeczach...Wczoraj sie wystraszylam, bo bardzo sie ruszala (wiecie jak to jest, nie rusza sie, stres.....rusza sie bardzo, tez stres)...no i miala czkawke przez 10, 15 minut, nastepnie w jednej chwili ustalo odbijanie i w tym, ze momencie przestala sie ruszac...rozne rzeczy przychodzily mi do glowy...maz stwierdzil, ze w koncu poszla spac, bo byla juz 1 w nocy, ale ja mialam gorsze mysli w glowie...na szczescie po kilku minutach kilka razy mna poszturchala i sie uspokoilam...teraz tez czekam na jej ruchy..
Wczoraj pisala do mnie Basia89, pytala co u nas slychac, bo ona nadal nie ma neta...dzis idzie do szpitala, bo jest 3 dni po terminie...i pewnie ja troche potrzymaja, a kto wie, moze beda chcieli wywolac porod...
Mam pytanie do dziewczyn bedacych juz prawowitymi mami jesli urodzilyscie po terminie, prosze napiszcie ile dni...bede wdzieczna....
Noc byla nad wyraz spokojna...wstawanie jest tylko bolesne...jak maz poszedl do pracy to znow przytulilam glowe do poduszki i teraz sie obudzilam...a co tam, korzystam do poki moge
Mgielka, ja Ciebie Kochana bardzo rozumiem, ja tez juz mam dosc, czasem chce mi sie plakac, bo wygladam jak wieloryb z paskami na brzuchu...ledwo sie ruszam, a wypad do sklepu zajmuje mi teraz 5 razy dluzszy czas niz przed ciaza...do tego skleroza dopada, zapominam o podstawowych rzeczach...Wczoraj sie wystraszylam, bo bardzo sie ruszala (wiecie jak to jest, nie rusza sie, stres.....rusza sie bardzo, tez stres)...no i miala czkawke przez 10, 15 minut, nastepnie w jednej chwili ustalo odbijanie i w tym, ze momencie przestala sie ruszac...rozne rzeczy przychodzily mi do glowy...maz stwierdzil, ze w koncu poszla spac, bo byla juz 1 w nocy, ale ja mialam gorsze mysli w glowie...na szczescie po kilku minutach kilka razy mna poszturchala i sie uspokoilam...teraz tez czekam na jej ruchy..
Wczoraj pisala do mnie Basia89, pytala co u nas slychac, bo ona nadal nie ma neta...dzis idzie do szpitala, bo jest 3 dni po terminie...i pewnie ja troche potrzymaja, a kto wie, moze beda chcieli wywolac porod...
Mam pytanie do dziewczyn bedacych juz prawowitymi mami jesli urodzilyscie po terminie, prosze napiszcie ile dni...bede wdzieczna....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192743 przez mgielka22
Dzieki Dziewczyny na wsparcie gdyby nie wy to bym gdzies pewnie wyla w kacie...a tak to bynajmniej nie jestem sama... ledwo sie juz ruszam kregoslup to mi nie wiem gdzie wszedl... jest mi po prostu fatalnie... nie wiem czy sie rozpakuje do konca tego tyg choc wg "obnizenia brzucha" tak powinno byc... ja juz mam dosc i nieladnie powiem ale zazdroszcze mamuskom :*
Megi marze o tym zeby w koncu sie ruszylo tak naprawde a nie na cala noc ja sie mecze i wkur... a potem znika jakby nigdy nic...
Megi marze o tym zeby w koncu sie ruszylo tak naprawde a nie na cala noc ja sie mecze i wkur... a potem znika jakby nigdy nic...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mgielka22.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192749 przez Agusia83
Mgielka, od tego jestesmy by sie wspierac kazda z nas ma zachwiania psychiczne, doly itd itd....moj kregoslup tez juz chyba wbil sie w me zebra i wygial na maxa...ale nic na to nie poradze...czekam az dzidzia mi pomoze i wyjdzie ze mnie Twoj maluszek tez w koncu uwolni Cie od tych meczarni badzmy dobrej mysli...i podtrzymujmy sie na duchu A z tymi skurczami mam tak samo...niestety niektore kobiety tak maja a inne w ogole nic nie czuja, tylko wowczas jak sie rozpoczyna porod...
Napisala Mi Basia89, ze juz jest w szpitalu, zostawili ja na patologii, synek wazy 3600, ale nie widza zadnych oznak porodu, dlatego tez bedzie musiala troszke polozec...przynajmniej bedzie pod opieka....
Napisala Mi Basia89, ze juz jest w szpitalu, zostawili ja na patologii, synek wazy 3600, ale nie widza zadnych oznak porodu, dlatego tez bedzie musiala troszke polozec...przynajmniej bedzie pod opieka....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
Moderatorzy: ilona