- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #194633 przez pati-m
Witam ponownie 
Właśnie wróciliśmy ze spacerku. Kacper jeszcze śpi, więc korzystam z chwili i Was nadrabiam
Natalka i Maja są prześliczne
Co do figury po ciąży, to nie jest źle, ale jeszcze nie wróciłam do swojego rozmiaru. Jutro idziemy na ślub, więc postaram się wstawić fotę jak się teraz prezentuję. Nie licząc kilogramów, pozostało mi troszkę za dużo ciałka na biodrach, no i brzuch trzeba ogarnąć, bo z daleka widać fałdkę
No ale wszystko w swoim czasie
Ja nie karmię piersią, więc pewnie będzie mi trudniej, ale będę się starać 
Rzeczywiście na początku września był wysyp porodów, a teraz cisza. Pewnie cisza przed burzą
Trzymam kciuki!
A co do wywoływanego porodu, to leżałam w szpitalu z trzema dziewczynami, którym wywoływano i podobno wcale nie jest gorzej. Dostały oxy, zaczęły się skurcze, dodatkowo zastrzyk w tyłek na skrócenie szyjki, czopek na szybsze rozwarcie i rodziły bez żadnych komplikacji, krzyków i w podobnym czasie jak przy porodzie, który sam się zaczął. Uszka do góry! Jak przytulicie maluszka to pierwsza Wasza myśl będzie - warto było znieść ten ból

Właśnie wróciliśmy ze spacerku. Kacper jeszcze śpi, więc korzystam z chwili i Was nadrabiam

Natalka i Maja są prześliczne

Co do figury po ciąży, to nie jest źle, ale jeszcze nie wróciłam do swojego rozmiaru. Jutro idziemy na ślub, więc postaram się wstawić fotę jak się teraz prezentuję. Nie licząc kilogramów, pozostało mi troszkę za dużo ciałka na biodrach, no i brzuch trzeba ogarnąć, bo z daleka widać fałdkę

Rzeczywiście na początku września był wysyp porodów, a teraz cisza. Pewnie cisza przed burzą

A co do wywoływanego porodu, to leżałam w szpitalu z trzema dziewczynami, którym wywoływano i podobno wcale nie jest gorzej. Dostały oxy, zaczęły się skurcze, dodatkowo zastrzyk w tyłek na skrócenie szyjki, czopek na szybsze rozwarcie i rodziły bez żadnych komplikacji, krzyków i w podobnym czasie jak przy porodzie, który sam się zaczął. Uszka do góry! Jak przytulicie maluszka to pierwsza Wasza myśl będzie - warto było znieść ten ból

Temat został zablokowany.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #194681 przez ewelinaa
Witam w piątak 
Ja dziś załatwiałam na mieście sprawy w związku z zasiłkiem macierzyńskim, a mała została z babcią. I była bardzo grzeczna
Tylko babcia trochę nawaliła, bo rozlała prawie cała butelkę mojego mleka, które zostawiłam - nie wiem jaki cudem ona to zrobiła, ale widać się da 
A wczoraj mój mąż sam kąpał córę, a ja stałam z boku i obserwowałam. Niesamowity widok, taki rozczulający
, normalnie płakać się chciało z miłości - teraz zresztą mogę płakać z byle powodu - ach, te hormony co one z nami robią 
Co pryszniców - też nigdy wcześniej nie kąpałam się tak ekspresowo, także dziewczynki 2w1 nacieszcie się dłuuuuuugimi kąpielami i prysznicami, bo później to są ekspresowe
Ja już mieszczę się w swoje spodnie sprzed ciąży, ale noszę tylko leginy żeby nie uciskać rany po nacięciu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja dziś załatwiałam na mieście sprawy w związku z zasiłkiem macierzyńskim, a mała została z babcią. I była bardzo grzeczna

A wczoraj mój mąż sam kąpał córę, a ja stałam z boku i obserwowałam. Niesamowity widok, taki rozczulający

Co pryszniców - też nigdy wcześniej nie kąpałam się tak ekspresowo, także dziewczynki 2w1 nacieszcie się dłuuuuuugimi kąpielami i prysznicami, bo później to są ekspresowe

Ja już mieszczę się w swoje spodnie sprzed ciąży, ale noszę tylko leginy żeby nie uciskać rany po nacięciu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 6 miesiąc temu #194690 przez Mała
Ja tylko wpadłam się przywitać i zobaczyć, czy któraś nie urodziła.
Kamil przeziębiony, siedzi w domu. Olka póki co albo śpi albo cyc. Najgorsze jest to, że od 23-1 szaleje, je, odbija, kupa, czkawka i od nowa. Mąż w pracy a ja ogarniam to sama, ale jakoś daję radę.
Kamil przeziębiony, siedzi w domu. Olka póki co albo śpi albo cyc. Najgorsze jest to, że od 23-1 szaleje, je, odbija, kupa, czkawka i od nowa. Mąż w pracy a ja ogarniam to sama, ale jakoś daję radę.

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #194703 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #194713 przez Agusia83
A ja wrocilam od lekarza
i wyobrazcie sobie, ze bez problemu dostalam zwolnienie na tydzien
moja dr jest naprawde fajna babka....powiedziala, ze w 100% mam racje i macierzynski powinien sie zaczac w momencie narodzin maluszka
jestem taka szczesliwa, ze nikt mi nie odbierze tych pieknych chwil z moja krolewna 
Ale mamy wysyp pieknych zdjec
Babelki sa niesamowite....dziewczyny, ja chce juz miec swoja krolewne....
Musicie czesciej raczyc nas takimi fotkami
mysle, ze kazda mama w 2 paku sie ze mna zgodzi

Ale mamy wysyp pieknych zdjec

Musicie czesciej raczyc nas takimi fotkami

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #194736 przez Pyśkaaaa
ja własnie wrociłam od fryzjera i babeczka sie dziwiła że ja jeszcze chodze kiedy za tydz mam termin
jej.... ale mamy księżniczki ale mój Franek będzie miał w czym przebierać ach... przecudne są
Monia witaj my też tęskniłyśmy a Nunulka cudna
Agusia najważniejsze że się udało
jej.... ale mamy księżniczki ale mój Franek będzie miał w czym przebierać ach... przecudne są
Monia witaj my też tęskniłyśmy a Nunulka cudna
Agusia najważniejsze że się udało

Moderatorzy: ilona