- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Witam mamusie i dwupaczki
Dzisiaj mój termin porodu Pyśkaaa i co wyrobiłaś się w terminie, czy mały postanowił się przeterminować?
Dzisiaj mamy też 5 rocznicę ślubu Ja nie wiem kiedy to zleciało.
Moja Olka zassała wczoraj smoczek nuka, ale kauczukowy, mam nadzieję, że znalazłam sposób na mojego obrzartucha.
No to świętujemy dzis razem
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WAS .... DUŻO MIŁOŚCI
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mała jeszcze takich 100 razy więcej szczęśliwych z mężem
a teraz się witam w dwupaku mały postanowił się przetermonować...
dziewczyny mam pytanie te czopy co z was wypływały to jakiego były koloru bo moje sie zrobiły brazowe lekko podbarwione krwią... zaczynam sie denerwowac...
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu- Sto lat, sat!!!
Pyśka tylko Ty na dziś zostałaś z naszej trójeczki. Może to już się zaczyna na dobre, jeśli coś z Ciebie leci
Pierwsza noc w domku z Julką. Coś wspaniałego. Mam nawał pokarmu. Dziewczyny, jak sobie radzicie z bolącymi sutkami? I ze spuchniętymi piersiami.
Ja biorę ciepły prysznic, później ściągam trochę laktatorem, bo mała nie zjada wszystkiego. A teraz w staniku mam kapustę. Ale i tak mam dwie wielkie piłki. Czy po jakimś czasie, to się normuje i już tak nie boli
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
pyssska mi czop zaczal odchodzic w dzien porodu:) najpierw byl taki lekko brazowaty a w szpitalu jak rozbierałam sie do badania byl juz z krwia wiec szykuj sie bo to moze dzis?? ja w pt w dzien porodu bylam o 13 jeszcze na ostatniej wizycie u lekarza:)) powiedzial mi ze glowka baaardzo nisko i ze moge w kazdej chwili rodzic... a o 22.35 sami byl juz na swiecie -caly dzien łaziłam ze skurczami:)
nasz mały tez juz zarejestrowany, becikowe złozone maja wyplacic do 24...
my wczoraj bylismy na spacerku i chyba za cieplo ubrałam małego?? dzisiejsza noc o niebo lepsza niz poprzednia:) nawet sie wyspałam
lece robic sniadanie dla glodomorow
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Pyśkaaa ja w dzień porodu miałam śluz z krwią, także kto wie, może się wstrzelisz w termin
Megi ja miałam nawał to też liście kapusty takie z lodówki pomagały, a trwał 1 dzień. Wczoraj na brodawki kupiłam coś takiego www.doz.pl/apteka/p54149-Flos-Lek_For_Mu...awek_sutkowych_15_ml i jest super.
W Dzień Dobry TVN ma być za chwilę o urlopie macierzyńskim.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mała, Gosia...STOOOOO LAAAAAT, STOOOOO LAAAAAAT!!!!
Megi, u mnie na nawał w finale pomogły kostki lodu zawinięte w ręcznik, a co do maści to Purelan jest świetny...
Pyśka, podbarwiony krwią czop jest normalny... a swoją drogą dzień się jeszcze dziś nie skończył
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Melduje sie dalej w dwupaku
Mala Gosia wszystkiego naj naj naj czego sobie tylko zapragniecie
U mnei tez dzis rocznica poznania sie z moim mezem
Pyskaaa to dobrze ze masz taki czop lada chwila urodzisz mowilam ze bedziesz pierwsza Kochana
Myslalam ze mala nam zrobi prezent a tu psikus nei leci jej, choc od paru dni mam caly czas napiety brzuch wczoraj 3h myslalam ze z bolu podbrzusza wgryze zeby w sciane ale skonczylo sie na wbijaniu paznokci w mojego M ale wzielam nospe i po 1,5h przeszlo wszystko
Nie mam pojecia kiedy to sie zacznie na dobre...ahhh
Monia co mowilas lekarzowi pierwszego kontaktu by Ci wypisal zwolnienie na tydzien???
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
a tak w ogóle gratuluje kolejnym rozpakowanym mamusiom śliczne dzieciaczki oraz najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich Dziś Świętujących
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mała kolejnych 100lat z mężem!!!!
Gosiu- Sto lat, sat!!!
Pyśka tylko Ty na dziś zostałaś z naszej trójeczki. Może to już się zaczyna na dobre, jeśli coś z Ciebie leci
Pierwsza noc w domku z Julką. Coś wspaniałego. Mam nawał pokarmu. Dziewczyny, jak sobie radzicie z bolącymi sutkami? I ze spuchniętymi piersiami.
Ja biorę ciepły prysznic, później ściągam trochę laktatorem, bo mała nie zjada wszystkiego. A teraz w staniku mam kapustę. Ale i tak mam dwie wielkie piłki. Czy po jakimś czasie, to się normuje i już tak nie boli
Dziekuje Kochane !
megi tylko nie odciagaj calego pokarmu bo potem Julce nie starczy, odciagnij sobie tyle zebys miala ulge, a co do brodawek to pilnuj zeby mala chwytala piers z otoczka wtedy nie bedzie bolec
powodzenia, a nawal jutro sie skonczy !
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...