BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #199705 przez gosia2324
Mała napisał:

Witam mamusie i dwupaczki :)
Dzisiaj mój termin porodu ;) Pyśkaaa i co wyrobiłaś się w terminie, czy mały postanowił się przeterminować?
Dzisiaj mamy też 5 rocznicę ślubu :laugh: Ja nie wiem kiedy to zleciało.

Moja Olka zassała wczoraj smoczek nuka, ale kauczukowy, mam nadzieję, że znalazłam sposób na mojego obrzartucha.

No to świętujemy dzis razem :)
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WAS .... DUŻO MIŁOŚCI
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199706 przez Mała
Gosia wszystkiego naj naj naj, spełnienia marzeń, dużo szczęścia, mało zmartwień i bezkolkowych dni :kiss: :kiss: :lol:

Dziękuję.
13 lata 3 miesiąc temu #199734 przez Pyśkaaaa
Gosia zdrówka KOchana :kiss:
Mała jeszcze takich 100 razy więcej szczęśliwych z mężem :kiss:

a teraz się witam w dwupaku :P mały postanowił się przetermonować...

dziewczyny mam pytanie te czopy co z was wypływały to jakiego były koloru :unsure: bo moje sie zrobiły brazowe lekko podbarwione krwią... zaczynam sie denerwowac...
13 lata 3 miesiąc temu #199748 przez megi2501
Mała kolejnych 100lat z mężem!!!!

Gosiu- Sto lat, sat!!!

Pyśka tylko Ty na dziś zostałaś z naszej trójeczki. Może to już się zaczyna na dobre, jeśli coś z Ciebie leci :laugh:

Pierwsza noc w domku z Julką. Coś wspaniałego. Mam nawał pokarmu. Dziewczyny, jak sobie radzicie z bolącymi sutkami? I ze spuchniętymi piersiami.
Ja biorę ciepły prysznic, później ściągam trochę laktatorem, bo mała nie zjada wszystkiego. A teraz w staniku mam kapustę. Ale i tak mam dwie wielkie piłki. Czy po jakimś czasie, to się normuje i już tak nie boli :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu #199751 przez katy25
hey mamuski i dwupaczki;)

pyssska mi czop zaczal odchodzic w dzien porodu:) najpierw byl taki lekko brazowaty a w szpitalu jak rozbierałam sie do badania byl juz z krwia wiec szykuj sie bo to moze dzis?? ja w pt w dzien porodu bylam o 13 jeszcze na ostatniej wizycie u lekarza:)) powiedzial mi ze glowka baaardzo nisko i ze moge w kazdej chwili rodzic... a o 22.35 sami byl juz na swiecie -caly dzien łaziłam ze skurczami:)

nasz mały tez juz zarejestrowany, becikowe złozone maja wyplacic do 24...

my wczoraj bylismy na spacerku i chyba za cieplo ubrałam małego?? dzisiejsza noc o niebo lepsza niz poprzednia:):) nawet sie wyspałam

lece robic sniadanie dla glodomorow
13 lata 3 miesiąc temu #199761 przez Pyśkaaaa
dzieki dziewczyny :kiss:
jeszcze tak mnie krzyż boli ze chyba zacznę ściany gryźć...

Katy moj wczoraj wieczorem zrobił sie brązowy a dzis jest lekko podbarwiony krwią i dlatego się zlękłam...
13 lata 3 miesiąc temu #199769 przez pati-m
witam od rana :)

I na dzień dobry najserdeczniejsze życzonka dla Gosi i Malej! To o czym marzcie by się spełniło, a to co kochacie by waszym było :) :kiss:

A mój szkrab skończył dziś 3 tygodnie! Matko, ale to zleciało :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199773 przez Mała
Dzięki dziewczyny. :kiss:

Pyśkaaa ja w dzień porodu miałam śluz z krwią, także kto wie, może się wstrzelisz w termin :lol:

Megi ja miałam nawał to też liście kapusty takie z lodówki pomagały, a trwał 1 dzień. Wczoraj na brodawki kupiłam coś takiego www.doz.pl/apteka/p54149-Flos-Lek_For_Mu...awek_sutkowych_15_ml i jest super.

W Dzień Dobry TVN ma być za chwilę o urlopie macierzyńskim.
13 lata 3 miesiąc temu #199788 przez beti
Cześć laseczki :D

Mała, Gosia...STOOOOO LAAAAAT, STOOOOO LAAAAAAT!!!! :D

Megi, u mnie na nawał w finale pomogły kostki lodu zawinięte w ręcznik, a co do maści to Purelan jest świetny...

Pyśka, podbarwiony krwią czop jest normalny... a swoją drogą dzień się jeszcze dziś nie skończył :P
13 lata 3 miesiąc temu #199796 przez monika1984lodz
Dzien dobry :)

Pyska trzymam kciuki zeby sie rozkrecilo :)

GOSIACZKU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :*:*:*

MAŁA wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #199797 przez Pyśkaaaa
jak by nie patrzec to rzec można że dzien sie ropoczął a do 24 jeszcze kupa czasu :P pozyjemy zobaczymy nie nakręcam się.... a i jeszcze zobaczymy co tam na KTG bedzie i co doktorek powie :)
13 lata 3 miesiąc temu #199801 przez mgielka22
Dzien dobry laseczki :kiss:

Melduje sie dalej w dwupaku :silly:

Mala Gosia wszystkiego naj naj naj czego sobie tylko zapragniecie :D
U mnei tez dzis rocznica poznania sie z moim mezem :D

Pyskaaa to dobrze ze masz taki czop lada chwila urodzisz mowilam ze bedziesz pierwsza Kochana :kiss: :lol:

Myslalam ze mala nam zrobi prezent a tu psikus nei leci jej, choc od paru dni mam caly czas napiety brzuch wczoraj 3h myslalam ze z bolu podbrzusza wgryze zeby w sciane ale skonczylo sie na wbijaniu paznokci w mojego M :P ale wzielam nospe i po 1,5h przeszlo wszystko :angry:

Nie mam pojecia kiedy to sie zacznie na dobre...ahhh

Monia co mowilas lekarzowi pierwszego kontaktu by Ci wypisal zwolnienie na tydzien???
13 lata 3 miesiąc temu #199837 przez Ani-ta
Witam się w pierwszy astronomiczny Jesienny dzień :) po dwudniowej nieobecności na forum nadal w dwupaku, ale tak jak pisałam wzięłam się za porządki aby małego skusić do wyjścia :) ale d..a ja po dwóch dniach jestem padnięta a on cichutko siedzi sobie dalej w brzuszku :laugh:
a tak w ogóle gratuluje kolejnym rozpakowanym mamusiom :laugh: śliczne dzieciaczki oraz najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich Dziś Świętujących :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #199877 przez gosia2324
megi2501 napisał:

Mała kolejnych 100lat z mężem!!!!

Gosiu- Sto lat, sat!!!

Pyśka tylko Ty na dziś zostałaś z naszej trójeczki. Może to już się zaczyna na dobre, jeśli coś z Ciebie leci :laugh:

Pierwsza noc w domku z Julką. Coś wspaniałego. Mam nawał pokarmu. Dziewczyny, jak sobie radzicie z bolącymi sutkami? I ze spuchniętymi piersiami.
Ja biorę ciepły prysznic, później ściągam trochę laktatorem, bo mała nie zjada wszystkiego. A teraz w staniku mam kapustę. Ale i tak mam dwie wielkie piłki. Czy po jakimś czasie, to się normuje i już tak nie boli :unsure:

Dziekuje Kochane ! :kiss:

megi tylko nie odciagaj calego pokarmu bo potem Julce nie starczy, odciagnij sobie tyle zebys miala ulge, a co do brodawek to pilnuj zeby mala chwytala piers z otoczka wtedy nie bedzie bolec :)
powodzenia, a nawal jutro sie skonczy !
13 lata 3 miesiąc temu #199880 przez gosia2324
Dziewczyny co jest z Marta ????? :unsure: :unsure: :unsure:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby