- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #199909 przez Mała
Myślę, że Marta jest zajęta swoja pociechą, tak samo jak bewipo, mYsza i inne mamy.
Mam do Was pytanie. Boli czy kłuje (już sama nie wiem) mnie pod prawą pachą, ale nie mam ani gorączki, ani żadnych zgrubień czy guzków. Miałyście tak, myślicie że to od karmienia piersią, a może przez to, że coś cięższego podniosłam?
Mam do Was pytanie. Boli czy kłuje (już sama nie wiem) mnie pod prawą pachą, ale nie mam ani gorączki, ani żadnych zgrubień czy guzków. Miałyście tak, myślicie że to od karmienia piersią, a może przez to, że coś cięższego podniosłam?
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #199914 przez gosia2324
Mała napisał:
Mnie kluje zawsze jak Mala je z jednej piersi i mleko produkuje sie w drugiej.
Dziewczyny, wlasnie listonosz przyniósł mi kase za L4 od 1go do 20 go wrzesnia,
a przeciez od 2go juz idzie mi miacierzynski !!!!
Myślę, że Marta jest zajęta swoja pociechą, tak samo jak bewipo, mYsza i inne mamy.
Mnie kluje zawsze jak Mala je z jednej piersi i mleko produkuje sie w drugiej.
Dziewczyny, wlasnie listonosz przyniósł mi kase za L4 od 1go do 20 go wrzesnia,
a przeciez od 2go juz idzie mi miacierzynski !!!!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #199929 przez Agusia83
Dzien dobry Oj jaka mielismy ciezka noc...mala dala mi pospac od 22-00 a od polnocy do 4:30 nie spala...ciagle marudzila, robila kupki i non stop wisiala przy cycku...nad ranem juz musialam poprosic meza by zrobic z 50ml sztucznego pokarmu, bo ja nie wydalalam jej karmic...taki zarlok straszny...i wyobrazcie sobie, ze zjadla i dopiero zasnela...zastanawiamy sie co zrobic by mala nauczyla sie, ze dzien jest dniem a noc noca...bo inaczej my w nocy nie bedziemy wydalac
Mala oraz Gosia, wszystkiego najlepszego z okazji waszych swiat samych radosnych i pogodnych dni oraz by wasze najwieksze szczescia rosly jak na drozdzach
Ja tez mam problem z brodawkami...ale staram sie je smarowac moim pokarmem...troszke podeschna i daje gazik sterylny i dopiero wowczas chowam cycusie do stanika a jak mam nawal pokarmu, to najpierw robie cieply prysznic a pozniej karmie mala...jelsi to malo, to odciagam pokarm...prawa piers mnie w ogole nie boli, ale sutek lewego cycusia wola o pomste do nieba. Natomiast jak mala troche poje to bol sie zmniejsza...
Mala oraz Gosia, wszystkiego najlepszego z okazji waszych swiat samych radosnych i pogodnych dni oraz by wasze najwieksze szczescia rosly jak na drozdzach
Ja tez mam problem z brodawkami...ale staram sie je smarowac moim pokarmem...troszke podeschna i daje gazik sterylny i dopiero wowczas chowam cycusie do stanika a jak mam nawal pokarmu, to najpierw robie cieply prysznic a pozniej karmie mala...jelsi to malo, to odciagam pokarm...prawa piers mnie w ogole nie boli, ale sutek lewego cycusia wola o pomste do nieba. Natomiast jak mala troche poje to bol sie zmniejsza...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #199964 przez magdamagda1988
Witajcie dziewczynki
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie gosiu i mala
Ja nadal nic juz jestem tydzien po terminie jak nie urodze przyszlego piatku to mam sie zgloscic do szpitala ale mam nadzieje ze do tego czasu sie rozwiaze moze we wtorek bo pelnia ;D
Jej juz sie robie niecierpliwa naparawde... chyba bede ostania bo naparwde nie mam zadnych objawow
Dziewczyny jak radzicie kupic laktator elektryczny czy reczny to to samo i nie sensu wydawac pieniedzy na elektryczny bylam ostsnio w sklepie i elektryczny to cena okolo 70 euro a reczny 50 wiec nie wiem... moze poczekam az urodze moze nie bede miala duzo pokarmu...
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie gosiu i mala
Ja nadal nic juz jestem tydzien po terminie jak nie urodze przyszlego piatku to mam sie zgloscic do szpitala ale mam nadzieje ze do tego czasu sie rozwiaze moze we wtorek bo pelnia ;D
Jej juz sie robie niecierpliwa naparawde... chyba bede ostania bo naparwde nie mam zadnych objawow
Dziewczyny jak radzicie kupic laktator elektryczny czy reczny to to samo i nie sensu wydawac pieniedzy na elektryczny bylam ostsnio w sklepie i elektryczny to cena okolo 70 euro a reczny 50 wiec nie wiem... moze poczekam az urodze moze nie bede miala duzo pokarmu...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #199983 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Melduje sie po pierwszym spacerku Emi caly czas spala
Mgielka ja nie bylam u lekarza pierwszego kontaktu tylo w szpitalu jak M po wypis byl mu wypisali zwolnienie
Mgielka ja nie bylam u lekarza pierwszego kontaktu tylo w szpitalu jak M po wypis byl mu wypisali zwolnienie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #199985 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Nunulka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #199994 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
boli krzyzowych nikomu nie zycze bo sa straszne!!!!!!
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa