- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Megi 100 lat temu Kamilowi podawałam Aftin, tylko nie wiem czy to takim maluchom też się podaje.
Gosia a w co Ty się ubierasz na chrzciny? Ja jak pomyślę, że muszę się wybrać na zakupy i coś sobie kupić to aż mi się odechciewa wszystkiego
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas jak zwykle po kapieli i papusianku Nunulka pokazuje co potrafi hehhe wcale spac nie chce
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
mam nadzieje, ze nie bedzie sie dlugo meczyc..
Smerfetka, serdeczne gratulacje...tez sie biedaczko nameczylas....ale najwazniejsze, ze maluszek juz na swiecie
Moja malutka teraz spi, wiec i ja ide bo za 2 godziny wstanie i bedzie awanturke robic
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Smerfetka gratuluję!!!
Megi 100 lat temu Kamilowi podawałam Aftin, tylko nie wiem czy to takim maluchom też się podaje.
Gosia a w co Ty się ubierasz na chrzciny? Ja jak pomyślę, że muszę się wybrać na zakupy i coś sobie kupić to aż mi się odechciewa wszystkiego
mam fajna sukienke, ale niestety odpada, muszę założyć spodnie i jakas bluzkę,
Jagoda nie umie jesc butelka i jak jej sie zachce marudzic w kosciele to musi dostac cycka
Z bluzka pojdzie szybko
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale wiadomości z rana Mgiełka gratuluję, a jednak wyprzedziłaś Pyśkę!!!
Gosia no właśnie, ja też stwierdziłam, że chyba spodnie i bluzka. Z bluzką łatwiej wydostać cyca, jak Olka sobie zażyczy na "już teraz". O matko ale teraz jaką tą bluzkę, na guziki myślisz?
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Witam.
Ale wiadomości z rana Mgiełka gratuluję, a jednak wyprzedziłaś Pyśkę!!!
Gosia no właśnie, ja też stwierdziłam, że chyba spodnie i bluzka. Z bluzką łatwiej wydostać cyca, jak Olka sobie zażyczy na "już teraz". O matko ale teraz jaką tą bluzkę, na guziki myślisz?
chyba tak, musze polazic po sklepach, w spodnie 36 juz sie dopne, ale przez te cycki nie moge zapiac zadnej koszuli .za 3 tyg chrzcimy, musze cos poszukac .
Wy tez 16go ?
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Martus trzymamy kciuki za malutką bedzie dobrze musi byc dobrze!
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak ja Ci zazdroszczę tych spodni 36, ja też wchodzę już w dwie pary spodni sprzed ciąży, ale do 36 to mi daleeeeeko
Maja jeszcze dzisiaj ma mieć jakieś badania i dopiero będzie wiadomo co i jak. Na pewno będą dobre te wyniki, trzymam kciuki.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
My Kube chrzcilismy 8. listopada i byla nie nagorsza pogoda.Gosia my chyba jednak 6.11, bo inaczej nam nijak nie pasuje. 16. 10 trochę za wcześnie, 23.10 Kamil będzie po zabiegu migdałków i jakby coś było nie tak, wolę nie ryzykować, 30.10 Olka będzie po szczepieniu i też jakby miała być zaraz chora to lepiej dać spokój, no i zostaje 6.11. W czwartek jedziemy do rodziców, bo tam będziemy chrzcić i będziemy załatwiać lokal i księdza.
Jak ja Ci zazdroszczę tych spodni 36, ja też wchodzę już w dwie pary spodni sprzed ciąży, ale do 36 to mi daleeeeeko
Zreszta w kosciele i tak zwsze jest zimno i trzeba jakis kombinezonik cieply ubrac
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martuś będzie dobrze Myślimy o Was i mocno zaciskamy kciuki
Mgiełka WRESZCIE!!!!Wielkie GRATULACJĘ!!!
Smerfetka bardzo serdecznie GRATULUJĘ!!!
Mam problem. Drugi wieczór z rzędu akcja- krzyk Julki trwający prawie dwie godziny. Jeść nie chciała. Wydaje mi się, że ją brzuszek boli, co wieczór. Tak, to jest cudowna. Budzi się co 3-4 godzinki. Aniołek Nasz. Ale te wieczory- 20-21 Czy miał ktoś taki problem