- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201290 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gratulacje dla Mgielki wkoncu sie doczekala
Megi nasza mala tak ma czasami.Niestety nic nie pomaga poza bujaniem tatusia na kolanach .... ale polozna powiedziala, ze w takiej sytuacji mozna dac malenstwu cieplej przegotowanej wody.
Megi nasza mala tak ma czasami.Niestety nic nie pomaga poza bujaniem tatusia na kolanach .... ale polozna powiedziala, ze w takiej sytuacji mozna dac malenstwu cieplej przegotowanej wody.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #201333 przez katy25
dzien dobry dziewczynki!
GRATULACJE DLA SMERFETKI I MGIEŁKI - NARESZCIE SIE DOCZEKAŁY
U nas wszystko wporządku. Sami jest bardzo spokojnym dzieckiem, chyba jeszcze bardziej niz Ineska była? W nocy budzi sie na cyca co 2,5-3h a od 6 śpi dłużej... W nocy śpi w kołysce - owicjam go w kocyk i wydaje mi sie, że bardzo to lubi;) a nad ranem biore go do nas bo przy mnie śpi dłużej:)
Chodzimy sobie na spacerki, bujamy sie w leżaczku i tak sie kręci:)
Jutro ide do fryzjera NARESZCIE już nie mogę sie doczekać na serio
Wiecie, że wchodze w moje dżinsy sprzed ciąży?? Dopinam sie ale troszeczke ciasno, myślę że w ciagu miesiąca wróce do swojej wagi. Musze sie wogóle zważyć, bo jeszcze tego nie robiłam po powrocie ze szpitala. I najważniejsze, że obyło sie bez roztępów - już w końcówce tak mnie brzuch ciągnął jakby na roztępy... ale udało sie:)
Widzę, że temat chrzcin poruszony:) fajnie Wam, ja niestety nie przeżyję tego, ale na wiosne czeka mnie co innego i wcale na to nie czekam... eh...
Uciekam bo musze sie ogarnac i w domu cos ruszyć...
trzymajcie sie kochane
GRATULACJE DLA SMERFETKI I MGIEŁKI - NARESZCIE SIE DOCZEKAŁY
U nas wszystko wporządku. Sami jest bardzo spokojnym dzieckiem, chyba jeszcze bardziej niz Ineska była? W nocy budzi sie na cyca co 2,5-3h a od 6 śpi dłużej... W nocy śpi w kołysce - owicjam go w kocyk i wydaje mi sie, że bardzo to lubi;) a nad ranem biore go do nas bo przy mnie śpi dłużej:)
Chodzimy sobie na spacerki, bujamy sie w leżaczku i tak sie kręci:)
Jutro ide do fryzjera NARESZCIE już nie mogę sie doczekać na serio
Wiecie, że wchodze w moje dżinsy sprzed ciąży?? Dopinam sie ale troszeczke ciasno, myślę że w ciagu miesiąca wróce do swojej wagi. Musze sie wogóle zważyć, bo jeszcze tego nie robiłam po powrocie ze szpitala. I najważniejsze, że obyło sie bez roztępów - już w końcówce tak mnie brzuch ciągnął jakby na roztępy... ale udało sie:)
Widzę, że temat chrzcin poruszony:) fajnie Wam, ja niestety nie przeżyję tego, ale na wiosne czeka mnie co innego i wcale na to nie czekam... eh...
trzymajcie sie kochane
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201341 przez pati-m
Witam wszystkich!
Wpadam na chwilę póki mogę i od progu gratuluję nowym mamusiom!
Tabelka uzupełniona - oj już niewiele brzuchalków zostało.
I trzymam kciuki za Martę i Majeczkę - na pewno będzie dobrze. Wszystkie ciocie tak myślą, więc już niedługo dziewczyny wrócą do domu.
Mój Skarb jakiś marudny się zrobił. O 4 postanowił wstać i nie zasnął do samego rana. Płaczu nie było, ale stękanie, wiercenie się i marudzenie. Teraz chwilkę leży w łóżeczku, ale już słyszę, że zaraz będzie dawał znać żeby go przytulić. Straszna z niego przylepka i najchętniej przeleżałby przytulony do mnie Ja to uwielbiam, no ale przecież w dzień muszę też ogarnąć dom, obiad itp. więc mam nadzieję, że to jego marudzenie jest jednorazowe
Miłego dnia życzymy
Wpadam na chwilę póki mogę i od progu gratuluję nowym mamusiom!
Tabelka uzupełniona - oj już niewiele brzuchalków zostało.
I trzymam kciuki za Martę i Majeczkę - na pewno będzie dobrze. Wszystkie ciocie tak myślą, więc już niedługo dziewczyny wrócą do domu.
Mój Skarb jakiś marudny się zrobił. O 4 postanowił wstać i nie zasnął do samego rana. Płaczu nie było, ale stękanie, wiercenie się i marudzenie. Teraz chwilkę leży w łóżeczku, ale już słyszę, że zaraz będzie dawał znać żeby go przytulić. Straszna z niego przylepka i najchętniej przeleżałby przytulony do mnie Ja to uwielbiam, no ale przecież w dzień muszę też ogarnąć dom, obiad itp. więc mam nadzieję, że to jego marudzenie jest jednorazowe
Miłego dnia życzymy
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201356 przez domii
megi2501 wydaje mi sie ze twoja dzidzia ma kolki, ktore przewaznie sa wieczorem-chociaz nie zawsze i jak sama piszesz nawet jesc wtedy nie chce- sprobuj nosic tulic, moze ciepla pieluszka na brzuszek , a dajesz jakies kropelki na kolki?jak nie to porozmawiaj z pediatra napewno ci cos poleci
Ja jak moj synek marudzil i plakal bo mial wzdecia to dawalam czopki Viburcol przez 2 dni a takto podaje profilaktycznie kropelki bobotic
Ja jak moj synek marudzil i plakal bo mial wzdecia to dawalam czopki Viburcol przez 2 dni a takto podaje profilaktycznie kropelki bobotic
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201374 przez gosia2324
megi2501 napisał:
Megi to pewnie kolka, może daj jej na noc kropelke espumisanu i rób masaż brzuszka, wiem ze cieplo z suszarki tez pomaga.
Powodem moze byc to ze mala zle lapie piers i nalyka sie powietrza, koniecznie ja odbijaj po jedzeniu.
Witam,
Martuś będzie dobrze Myślimy o Was i mocno zaciskamy kciuki
Mgiełka WRESZCIE!!!!Wielkie GRATULACJĘ!!!
Smerfetka bardzo serdecznie GRATULUJĘ!!!
Mam problem. Drugi wieczór z rzędu akcja- krzyk Julki trwający prawie dwie godziny. Jeść nie chciała. Wydaje mi się, że ją brzuszek boli, co wieczór. Tak, to jest cudowna. Budzi się co 3-4 godzinki. Aniołek Nasz. Ale te wieczory- 20-21 Czy miał ktoś taki problem
Megi to pewnie kolka, może daj jej na noc kropelke espumisanu i rób masaż brzuszka, wiem ze cieplo z suszarki tez pomaga.
Powodem moze byc to ze mala zle lapie piers i nalyka sie powietrza, koniecznie ja odbijaj po jedzeniu.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gosia2324.
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201453 przez pati-m
Smerfetka - Leo jest prześliczny! I o matko jakie on ma gęste włoski
A u mnie nadal ciąg dalszy marudzenia. Kacper śpi 40-50 min., a potem płacz, picie lub jedzenie, spanie i znowu wszystko od nowa. Dobrze, że jutro idziemy na wizytę kontrolną do pediatry, bo już zaczynam się martwić. Do tej pory mu się takie akcje nie zdarzały i sama już nie wiem czemu taki płaczliwy jest dzisiaj.
A u mnie nadal ciąg dalszy marudzenia. Kacper śpi 40-50 min., a potem płacz, picie lub jedzenie, spanie i znowu wszystko od nowa. Dobrze, że jutro idziemy na wizytę kontrolną do pediatry, bo już zaczynam się martwić. Do tej pory mu się takie akcje nie zdarzały i sama już nie wiem czemu taki płaczliwy jest dzisiaj.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #201462 przez Mała
Smerfetka mały śliczny.
Pati-m moja Olka wczoraj tak miała, ale dzisiaj jest ok, także myślę, że gorszy dzień miała.
Megi układaj też małą na brzuszku. Kamilowi pomagało, jak go wykąpaliśmy a przy tym masowałam brzuszek, a całą kąpiel leżał mu na brzuszku ciepły kaftanik.
Pati-m moja Olka wczoraj tak miała, ale dzisiaj jest ok, także myślę, że gorszy dzień miała.
Megi układaj też małą na brzuszku. Kamilowi pomagało, jak go wykąpaliśmy a przy tym masowałam brzuszek, a całą kąpiel leżał mu na brzuszku ciepły kaftanik.
- Smerfetka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201463 przez Smerfetka
Dziękuję Pati
Może Kacperek czuje, że nadeszła jesień i przez to jest taki marudny? Na pewno wszystko inne jest w porządku
Mój Leo też mało śpi i najchętniej cały czas by tylko jadł a ja nie nadążam produkować pokaramu. Mam nadzieję, że się to jakoś ustabilizuje bo inaczej zje mnie żywcem
Może Kacperek czuje, że nadeszła jesień i przez to jest taki marudny? Na pewno wszystko inne jest w porządku
Mój Leo też mało śpi i najchętniej cały czas by tylko jadł a ja nie nadążam produkować pokaramu. Mam nadzieję, że się to jakoś ustabilizuje bo inaczej zje mnie żywcem
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201465 przez pati-m
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Może macie rację, że to tylko taki jeden dzień - mam nadzieję Kazdy ma prawo do pomarudzenia sobie od czasu do czasu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Może macie rację, że to tylko taki jeden dzień - mam nadzieję Kazdy ma prawo do pomarudzenia sobie od czasu do czasu
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez pati-m.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201481 przez beti
Mgiełka, Smerfetka gratulacje!!!!
Pati, ale laska z Ciebie
Gosia, ja zakładam sukienki z kopertowym dekoltem i łatwo się w nich karmi można np. też założyć top pod spód i wtedy top podnosisz do góry, dekolt w dół i robi Ci się okienko na cyca
Tu są też sukienki do karmienia:
www.ziabaqlu.com/section.php/26/1 widziałam je na żywo i są całkiem całkiem
Pati, ale laska z Ciebie
Gosia, ja zakładam sukienki z kopertowym dekoltem i łatwo się w nich karmi można np. też założyć top pod spód i wtedy top podnosisz do góry, dekolt w dół i robi Ci się okienko na cyca
Tu są też sukienki do karmienia:
www.ziabaqlu.com/section.php/26/1 widziałam je na żywo i są całkiem całkiem
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #201485 przez beti
katy25 napisał:
Katy, aż się boję zapytać...co Was czeka na wiosnę?? Mam nadzieję, że nie to co mi jako pierwsze do głowy przyszło
trzymajcie sie kochane
Katy, aż się boję zapytać...co Was czeka na wiosnę?? Mam nadzieję, że nie to co mi jako pierwsze do głowy przyszło
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez beti.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #201559 przez kasia79
Czesc kochane moj komp jeszcze w naprawie, gratulacje kolejnym szczesliwym mamusiom.
pati mozesz poprawic nas w tabelce, Amelka urodzila sie 11.09 i wazyla 3710 pewnie zle wam napisalam ale wiecie jak to po porodzie. Bardzo chcaialbym was juz poczytac i obejrzec zdjecia waszych maluszkow a w komorce nie wchodza.
Pozdrawiam
pati mozesz poprawic nas w tabelce, Amelka urodzila sie 11.09 i wazyla 3710 pewnie zle wam napisalam ale wiecie jak to po porodzie. Bardzo chcaialbym was juz poczytac i obejrzec zdjecia waszych maluszkow a w komorce nie wchodza.
Pozdrawiam
Moderatorzy: ilona