- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #243545 przez magda79
Witam serdecznie.
Też jestem mamą z września 2011, podczytuje Was jakiś czas i postanowiłam się wreszcie przywitać, a jeżeli to możliwe to dołączyć do Waszego grona
urodziłam 19go września syna Dominika - to moje drugie dziecko, mam już córkę Maję- 5lat.
miłego popołudnia
Też jestem mamą z września 2011, podczytuje Was jakiś czas i postanowiłam się wreszcie przywitać, a jeżeli to możliwe to dołączyć do Waszego grona
urodziłam 19go września syna Dominika - to moje drugie dziecko, mam już córkę Maję- 5lat.
miłego popołudnia
Temat został zablokowany.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #243558 przez mgielka22
Witaj Madzia pewnie ze mozesz sie dolaczyc do nas w koncu kazda rada sie przyda
Mala ja nigdy nie mialam sklonnosci do tycia u mnie w rodzinie mamay baardzo szybka przemiane materi ale wiadomo jak to po ciazy jest... wiec raczej efekt jojo mi nie grozi;)
Mala ja nigdy nie mialam sklonnosci do tycia u mnie w rodzinie mamay baardzo szybka przemiane materi ale wiadomo jak to po ciazy jest... wiec raczej efekt jojo mi nie grozi;)
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243589 przez LILY
Cześć dziewczyny. Cześć Magda
My dzisiaj duzo jeździliśmy do znajomych, do dziadków.
Ogólnie u nas bez zmian, wszystko dobrze i noc też ok.
Ja z Jasiem chodze do sklepów dużych i małych bo jak wiecie jestem w domu tylko z bratem i tatą a oni w szkole i w pracy więc nie miałam wyboru. Ale Jaśkowi to w żaden sposób nie zaszkodziło.
Dziś dostałam dla Jasia album Anne Geddes "Moje pierwsze pięć lat" i musze wypełniać
My dzisiaj duzo jeździliśmy do znajomych, do dziadków.
Ogólnie u nas bez zmian, wszystko dobrze i noc też ok.
Ja z Jasiem chodze do sklepów dużych i małych bo jak wiecie jestem w domu tylko z bratem i tatą a oni w szkole i w pracy więc nie miałam wyboru. Ale Jaśkowi to w żaden sposób nie zaszkodziło.
Dziś dostałam dla Jasia album Anne Geddes "Moje pierwsze pięć lat" i musze wypełniać
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez LILY.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #243591 przez LILY
Pyśkaaaa napisał:
Pyśkaaaa mam podobnie, bardzo rzadko się kłócimy bo żadne z nas nie lubi a i nie ma o co. Ale przecież nie ma związków idealnych i jak już się kłócimy to o coś poważniejszego i nie jest miło. Zazwyczaj kończy się tym że się nie odzywam a on potem próbuje mnie rozśmieszać bo długo nie wytrzyma jak się nie odzywam
ja tez chode na zakupy ale tak jak mała myk myk i już
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pyśkaaaa mam podobnie, bardzo rzadko się kłócimy bo żadne z nas nie lubi a i nie ma o co. Ale przecież nie ma związków idealnych i jak już się kłócimy to o coś poważniejszego i nie jest miło. Zazwyczaj kończy się tym że się nie odzywam a on potem próbuje mnie rozśmieszać bo długo nie wytrzyma jak się nie odzywam
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu #243595 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam sie i ja nareszcie moge cos napisac
spalysmy dzisiaj do 11 Nunka zjada i o 12 drzemka pol godzinna i dzisiaj tak w kolko eh...
teraz pewnie tez pospi jakies 30 minut wiec mam chwile dla siebie.
Ewcia widzisz jaki czlowiek ciemny hehhe wiedzialam ze gdzies dzwoni , ale nie wiedzilam gdzie i ciesze sie, ze corcia nie bedzie musiala caly czas w tych szelkach byc wazne ,zeby bylo dobrze.
Beti to konik fihera?? Trzymam kciuki za ta rehabilitacje na nfz
Pysia tule
Megi ja tez musze do okulisty isc, bo cos mi sie z oczami porobilo.
Lily ja z Nunka wszedzie chodze bo nie mam z kim jej zostawic jak M caly dzien w pracy...
Ogladalam wczoraj z M wkoncu sale samobojcow i wiecie co cala noc snila mi sie ostatnia scena
spalysmy dzisiaj do 11 Nunka zjada i o 12 drzemka pol godzinna i dzisiaj tak w kolko eh...
teraz pewnie tez pospi jakies 30 minut wiec mam chwile dla siebie.
Ewcia widzisz jaki czlowiek ciemny hehhe wiedzialam ze gdzies dzwoni , ale nie wiedzilam gdzie i ciesze sie, ze corcia nie bedzie musiala caly czas w tych szelkach byc wazne ,zeby bylo dobrze.
Beti to konik fihera?? Trzymam kciuki za ta rehabilitacje na nfz
Pysia tule
Megi ja tez musze do okulisty isc, bo cos mi sie z oczami porobilo.
Lily ja z Nunka wszedzie chodze bo nie mam z kim jej zostawic jak M caly dzien w pracy...
Ogladalam wczoraj z M wkoncu sale samobojcow i wiecie co cala noc snila mi sie ostatnia scena
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #243657 przez mgielka22
Ja nie ide do okulisty nie musze...
Jejj ta glupia tabletka dalej mnie 3ma ale mi zle malej nawet staram sie nei 3mac bo boje sie ze jak upadne czy cos to jej krzywde zrobie dzis caly dzien mama sie nia zajmuje ja nie mam sily co to za chemia
Jejj ta glupia tabletka dalej mnie 3ma ale mi zle malej nawet staram sie nei 3mac bo boje sie ze jak upadne czy cos to jej krzywde zrobie dzis caly dzien mama sie nia zajmuje ja nie mam sily co to za chemia
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243674 przez gosia2324
Witam Was kochane
Pisalam WAm wczoraj ze obiecalam Kubie ze pojedziemy dzis po tate do pracy tak sie cieszy ze wstal o 5.00 i byl gotowy do drogi
Zebralam dzie3ci i pojechalismy ok 8.30 Ciotki szczypawki z kliniki wysciskaly mala i "Tiutaly" jak szalone
Moz w domu wiec moglam odpoczac, a wiecie co ja glupia zrobilam ... umylam okna w calum mieszkaniu ... To sie na odpoczywalam
Za to jutro robie sobie wychodne z kolezanka BEZ dzieci !!!!
Beti Buziole dla Filipka
Pyska , nie martw sie czasem trzeba sie posprzeczac, a godzenie jakie jest mmile
Wstawie Wam dzisiejsze fotki...
z tata
i moje ulubione...
Pisalam WAm wczoraj ze obiecalam Kubie ze pojedziemy dzis po tate do pracy tak sie cieszy ze wstal o 5.00 i byl gotowy do drogi
Zebralam dzie3ci i pojechalismy ok 8.30 Ciotki szczypawki z kliniki wysciskaly mala i "Tiutaly" jak szalone
Moz w domu wiec moglam odpoczac, a wiecie co ja glupia zrobilam ... umylam okna w calum mieszkaniu ... To sie na odpoczywalam
Za to jutro robie sobie wychodne z kolezanka BEZ dzieci !!!!
Beti Buziole dla Filipka
Pyska , nie martw sie czasem trzeba sie posprzeczac, a godzenie jakie jest mmile
Wstawie Wam dzisiejsze fotki...
z tata
i moje ulubione...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gosia2324.
Moderatorzy: ilona