BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu #242623 przez Pyśkaaaa
co do sylwka to jeszcze my :P co trzeba przynieść?
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242626 przez LILY
Franio to mój idol! Szkoda że nie mam córeczki to by sie zaaranżowało jakiś ślub :D
Emisia śliczny łakomczuch :)

Lubię jak dajecie dziewczyny zdjęcia na których Wy tez jesteście bo wtedy mogę sobie porównać z rzeczywistością to jak sobie Was wyobrażałam i wierzcie mi nie trafiłam ani raz choćby nawet z kolorem włosów :D

Jaś już spi a ja w koncu zaczęłam ogladac Dextera i musze przyznać że jest to absolutnie mój klimat :D

Ja tez chetna na sylwestra bo z moim chlopem sie nie idzie dogadac bo on nie wie, a moze, a moze nie.. Ostatnie dwa sylwestry spedzalam w pracy wiec chetnie sie z wami rozerwe i napije wirtualnego alkoholu :D

A na dobranoc: tak oto śpi moje dziecko - czarownik

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242643 przez gosia2324
Wiatam niedzielnie :)

Ciesze sie ze pożegnamy Rok wspólnie :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Co do wpisowego to imprezka za zupelna darmoche, jedynie zaopatrzcie sie w pelnie piersi lub laktatory w reke :silly:

Pyska sliczni jestescie :kiss:
Jasiulek tez :)

Slowiczku wczoraj nie byl 13sty, ale pech to pech :dry: :ohmy:
13 lata 1 miesiąc temu #242662 przez megi2501
Witam w niedzielę :)

Proszę wpisać na listę mnie z Julką. Cyce pełne i laktator, oczywiście w ramach wpisowego będzie :laugh:

Lily Twój synek śpi z rękoma, jak moja mała :)

Pyśka mój zięć to przystojniak :ohmy: Julcia jest oszołomiona :kiss: A Ty ładniutka kobitka jesteś :)
13 lata 1 miesiąc temu #242672 przez monika1984lodz
dzien dobry :)

Pysia ten Twoj cyckowy terrorysta jest cudny , a Ty wygladasz super

Agus Emi jest niesamowita z tymi ciuszkami :P

JAsiek pewnie jakis urok rzuca na wszystkie wrzesniowe laleczki :P

Dzisiaj w planach spacerek , bo tak ladnie sloneczko swieci, ze wstyd by bylo nie wyjsc :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242684 przez beti
Cześć laseczki, melduję się :D wczoraj mieliśmy gości, więc cały dzień nam minął na sprzątaniu i pichcenie :) a zaraz jedziemy do IKEI :)
Wieczorem mój M jedzie do Bydzi i mnie porzuca na noc :( będzie dopiero jutro wieczorem...ale nie ma tego złego, bo spędzę ten czas z Wami :)

Co do Sylwestra to zobaczymy, bo mamy mały plan :P

Megi, Fifi od początku jest wykręcony w prawo i prawie tylko tak trzyma główkę a dodatkowo niestety wygina się do tyłu mocno w takie "C" i stąd wiemy, że to napięcie i asymetria...trzymajcie za nas kciuki jutro za te badania...

Pati, zdrowiejcie szybko!!! i zaopatrzcie się w maseczki na twarz to zmniejszy ryzyko zarażenia...

Monia, Agusia, Lily, Pyśka...ślicznoty z Waszych maluszków a Pyśka śliczna laska z Ciebie :D

U nas jak będzie drugie dziecko to będzie Lena :D a chłopiec...trudno powiedzieć ;)
13 lata 1 miesiąc temu #242697 przez Mała
Witam.
Noc ok, karmienie co 2 godz. od 24:00.U nas od wczoraj pada, także spacer odpada, co my będziemy robiły cały dzień :unsure:

Słowiczek no miałaś pecha, a jak koło?

Beti mój Kamil miał identyczne objawy i po rehabilitacji wszystko ok.

Pyśkaa ładna z Ciebie kobitka, synek też cudo.

I resztę zapomniałam :dry:

A na sylwestra też się piszę
13 lata 1 miesiąc temu #242710 przez pati-m
Witam.
O matko jaką miałam koszmarną noc :angry: Niby Kacper spał u mamy, a budziłam się częściej niż wtedy jak śpi z nami. Nos zapchany, trudności z oddychaniem, ech... Dziś jest o tyle lepiej, że gorączki nie mam.

Ja też poproszę o dopisanie do listy sylwestrowych imprezowiczów mnie i Kacpra oczywiście :)
Cycuchy ze sobą wezmę, ale już niestety bez mleka :silly:

Emilka piąstkowy głodomorek - buziak od cioci :kiss:

Franuś - aleś Ty przystojniak jesteś! A mausia super dżaga :lol:

Jasio - hokus pokus, czary mary jestem taki fajny, że aż nie do wiary :lol:

No i chyba to na tyle, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :)

Buziole :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242831 przez LILY
Pati poetka z Ciebie :)

Byłam u babci, a u Jasia prababci, na kawę właśnie. A wiecie wczoraj byłam u cioci i miała gości i zauważyłam to o czym mówiłyście na temat babć nadopiekunczych.

Była tam rodzina mąż, żona i ich córeczka 9m i jej babcia (dziewczyny teściowa)
i powiem Wam że masakra dla mnie, żadna z Jasia babć się tak nie zachowuje.
Ciągle goni wkoło tej dziewczynki, mała nie chce jeść a ona jej na siłe bo mało zjadła i na pewno jest głodna, ciągle ją wyrywa na ręce. Jej syn musi interweniować i krzyczeć na nią. A podobno jeszcze jest tak że ta babcia i ta druga to sie "biją" o to dziecko.

Uff ale ja mam dobrze, nikt mi dziecka nie zabiera i nie mówi jak mam sie nim zajmować :)

Ja to mam tak, że jak do kogoś na kawę nie pojade w jeden dzień to aż mi źle. Zawsze mysłałam że lubie sama w domu sobie siedzieć , bo i na imprezy mi się nie chciało za często jeździć. Ale na prawde to ja uwielbiam być z ludźmi, przez ostatnie lata pracowałam w takich wrunkach że co dzień spotykałam mnóstwo osób, rozmawiałam z nimi, żartowałam, dużo sekretów się też dowiedziałam ( taka praca barmana :D ) pracowałam też długo z dziecmi i tak samo zawsze mi sie humor w pracy poprawial a teraz ciągle w domu prawie sama juz od maja :(

Beti Lena ładne imię, siostra ma Lenkę :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 miesiąc temu #242895 przez megi2501
Uff..Ale miałam dzień :angry: Moja Jula pobiła dziś rekord marudy :ohmy: Jestem wykończona :ohmy:
Nauczyła się przez cztery dni noszenia, jak byliśmy u babci i chciałaby ciągle na rękach. Dopiero drugą noc znowu sama zasypia w łóżeczku, a tak to odstawiała histerię, aż powietrza nie mogła złapać :angry:

Beti mocno 3-mam kciuki :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 1 miesiąc temu #242929 przez Marta M
Gosiu ja tez sie dopisuje z Majka i Slawkiem :);)

Aus Emisia ma chyba identyczny nosek jak Ty :)

Pyska jak mi sie podoba Twoj kolor wloskow, a Francio :kiss: :kiss:

Lily ja tez lubie widziec Was na zdjeciach, klasc sie juz obok Jasia i pstrykac, pstrykac :)

Beti zaciskam :kiss:

Ja o minionej nocy chce zapomniec, palilismy z mezem gromnice, swieczke ze chrztu, kropilismy woda swiecona i wkladali swiete obrazki do lozeczka, czaicie?? Tonacy sie brzytwy chwyta...taki byl atak placzu..
13 lata 1 miesiąc temu #242939 przez gosia2324
Kurcze Marus a co jej bylo ???? :(
Bolalo ja cos ?
13 lata 1 miesiąc temu #242943 przez Marta M
Zebym to ja wiedziala...mysle ze cos ja bolalo, ale to nie byl brzuszek...zreszta ostatnio czesto sie tak rzuca, rodzina twierdzi ze napewno jes polamana, Mala Ty o tym cos wspomnialas, albo raczej Twoja ciocia i ze trzeba je wyslac na masaze..wierzycie w takie cos??
13 lata 1 miesiąc temu #242944 przez gosia2324
Wiecie po tym weekendzie jestem WYKOŃCZONA psychicznie!!!

Na szczęście M juz jurto jest w domu, rano pakuje dzieciaki do samochodu i jade po niego do pracy,
To tylko 22 km a naszykowałam sie ja na wczasy :)
Nie bylo meza w domu 3 dni,wczoraj rozmawialismy przez skaypa ,Kuba tak sie stesknil za tata ze plakal jak go zobaczyl.

A dzis pierwszy raz wyszlam z 2 dzieci na spacer sama, naobiecywałam malemy zlote gory, zeby byl grzeczny i byl :)
szedl za raczke :)
13 lata 1 miesiąc temu #242946 przez Marta M
No nic, lece do lozeczka. Dobrej nocy :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia