- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #241688 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati ja bym nie wytrzymala glupia piz.... z tego babsztyla
Moja siostra cyknela nam kilka fotek to moja ulubiona
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moja siostra cyknela nam kilka fotek to moja ulubiona
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez monika1984lodz.
Temat został zablokowany.
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #241710 przez basia89
ja mam w poniedziałek drugie usg bioderek. mam nadzieję że będzie ok. bo wykonałam wszystkie zalecenia lekarza. na razie odpukać wszystkie badania mały przeszedł dobrze i mam nadzieję że dalej będzie ok. mały już sobie smacznie spi, a ten antybiotyk to macie racje, a mogłam go wcześniej skonsultować. heh, takto jest jak durny człowiek ufa bezgranicznie lekarzom a nie sobie.
mi po ciąży został kg. a przytyłam 19kg. z tego po 5 dniach od porodu 15kg mniej. to sobie wyobraźcie jak mi skóra wisi jak ja tyle straciłam odrazu. a brzuch miałam wielki że lekarze nawet się pytali czy bliźniaków nie będę miała a o rozstępach nie wspominam. nie znacie jakiegoś skutecznego sposobu by ich się pozbyć??
gosia ten mój mi pomaga, ale nie zawsze jest. bo ktoś musi pracować. a dla ludzi z moim wykształceniem no niestety pracy nie ma
pati szczerze mnie to już nic nie zdziwi, wszystko zalezy od osoby jaka cię przyjmuje i robi badania. ta pani co damiankowi robiła to usg główki to była bardzo fajna i przyjeła nas bez zapisu, ani nie wzieła kasy. no i neonatolog też był spoko, to on nam załatwił to że ta lekarka nas przyjeła. tylko że wszedzie mimo umówionej godz trzeba czekać.
no i jutro jadę na uczelnie, nie chce mi się. wiem że to chore ale wolę siedzieć w domku z damiankiem
i chyba tyle na dziś
mi po ciąży został kg. a przytyłam 19kg. z tego po 5 dniach od porodu 15kg mniej. to sobie wyobraźcie jak mi skóra wisi jak ja tyle straciłam odrazu. a brzuch miałam wielki że lekarze nawet się pytali czy bliźniaków nie będę miała a o rozstępach nie wspominam. nie znacie jakiegoś skutecznego sposobu by ich się pozbyć??
gosia ten mój mi pomaga, ale nie zawsze jest. bo ktoś musi pracować. a dla ludzi z moim wykształceniem no niestety pracy nie ma
pati szczerze mnie to już nic nie zdziwi, wszystko zalezy od osoby jaka cię przyjmuje i robi badania. ta pani co damiankowi robiła to usg główki to była bardzo fajna i przyjeła nas bez zapisu, ani nie wzieła kasy. no i neonatolog też był spoko, to on nam załatwił to że ta lekarka nas przyjeła. tylko że wszedzie mimo umówionej godz trzeba czekać.
no i jutro jadę na uczelnie, nie chce mi się. wiem że to chore ale wolę siedzieć w domku z damiankiem
i chyba tyle na dziś
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez basia89.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #241722 przez pati-m
Basia - ja na rozstępy polecam krem No scar i do tego kompleksowo tabletki o tej samej nazwie. Ja testuję je na sobie od 2 tyg. i zauważyłam, że rozstępy stały się bledsze. Nie wiem czy Tobie pomoże, bo każdy organizm jest inny, ale z czystym sumieniem mogę polecić te dwie rzeczy, bo na mnie działają i nawet mój mąż zauważył lekką różnicę Mam zamiar to cały czas stosować i sprawić, aby były jak najmniej widoczne.
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #241739 przez pati-m
Ja zamawiałam z tej apteki
www.doz.pl/szukaj/s0-no+scar tu masz krem - mniejsze opakowanie lub większe i tabletki
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #241893 przez magdamagda1988
Witajcie dziewczyny
U mnie juz lepiej juz mi przeszlo troszke
Wszystkie wazsze dzieciaczki sa sliczne nie jestem w stanie wymienic wszytskich bo ostanio mialam czas na podczytywanie Was ale nie na napisanie
My 6 grudnia idziemy na pierwsze szczepienie a 10 jedziemy do polski juz sie doczekac nie moge
Moj maluch pobil dzis znow rekord w spaniu spal od 23 do 8:30 co dzien coraz dluzej super jak sie tak nie budzi w nocy ale znow w dzien spi ze 2 godzinki i oprocz tego tylko drzemki i chyba ze spacer dluzszy to spi dluzej
pozdrawiam Was
U mnie juz lepiej juz mi przeszlo troszke
Wszystkie wazsze dzieciaczki sa sliczne nie jestem w stanie wymienic wszytskich bo ostanio mialam czas na podczytywanie Was ale nie na napisanie
My 6 grudnia idziemy na pierwsze szczepienie a 10 jedziemy do polski juz sie doczekac nie moge
Moj maluch pobil dzis znow rekord w spaniu spal od 23 do 8:30 co dzien coraz dluzej super jak sie tak nie budzi w nocy ale znow w dzien spi ze 2 godzinki i oprocz tego tylko drzemki i chyba ze spacer dluzszy to spi dluzej
pozdrawiam Was
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #241941 przez pati-m
Ja również się witam weekendowo
magdamagda - no to super masz z tym spankiem Mój Kacper jak w zegarku - budzi się co 3h Tylko raz mu się zdarzyło przespać ciągiem 7h. Ale nie narzekam
Zaraz ruszam w wir porządków, no i mam zamiar wypróbować ten przepis na żeberka w coli, trzymajcie kciuki żeby było dobre, bo inaczej bez obiadu zostanę
Miłego dnia
magdamagda - no to super masz z tym spankiem Mój Kacper jak w zegarku - budzi się co 3h Tylko raz mu się zdarzyło przespać ciągiem 7h. Ale nie narzekam
Zaraz ruszam w wir porządków, no i mam zamiar wypróbować ten przepis na żeberka w coli, trzymajcie kciuki żeby było dobre, bo inaczej bez obiadu zostanę
Miłego dnia
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #241979 przez LILY
Cześć
Też bym tak chciala choć jedną całą noc przespać
My dopiero wstaliśmy. Gdyby mnie Jasio nie obudzil to bym jeszcze pewnie spała pare godzin spała. A tu trzeba na zakupy jechac, obiad gotowac.
Mam teraz chwile czasu na pisanie bo Jas lezy i patrzy na zabawki
Też bym tak chciala choć jedną całą noc przespać
My dopiero wstaliśmy. Gdyby mnie Jasio nie obudzil to bym jeszcze pewnie spała pare godzin spała. A tu trzeba na zakupy jechac, obiad gotowac.
Mam teraz chwile czasu na pisanie bo Jas lezy i patrzy na zabawki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez LILY.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #242068 przez megi2501
I ja się witam w sobotę
Jak tom Wasze dzieci robią, że śpią całą noc Chyba coś mamuśki im podają w mleku na sen Moja od 18.00 do 23.00 śpi i to najdłuższy czas spania. Później, co 3h.
Beti, a jakie Twój maluszek ma objawy, że wiecie, że czeka Was rehabilitacja
Jak tom Wasze dzieci robią, że śpią całą noc Chyba coś mamuśki im podają w mleku na sen Moja od 18.00 do 23.00 śpi i to najdłuższy czas spania. Później, co 3h.
Beti, a jakie Twój maluszek ma objawy, że wiecie, że czeka Was rehabilitacja
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 1 miesiąc temu #242099 przez Marta M
mgielka tak piszesz o antybiotykach ze na cale zycie zostaja w organizmie, a moja miala dwa i to takie silne i w takich dawkach...a Mala ma racje, nie zdrowo tak szybko chudnac..
Ewelina jak pisze fanka: u malych dzieci jak sie szybko zauwazy wade bioderek szybko mozna ja naprawic
Co do ciemieniuchy tez troche mamy, wyobrazacie sobie jak wygladamy z oliwka na tych wlosach?? Jakby byly igdy nie myte Bo i w kapieli ciezko ta oliwke splukac..
Megi ja juz nie chcialam pisac ze u mnie Maja sie rzuca, bo mi juz nie uwierzycie ze tyle ma niepokajacych objawow..czasami ma takie ataki placzu, rzucania sie, lekkich drgawek, ze nie wiem co sie z nia dzieje, po czym cichnie i jest ok..ja juz sie naczytalam o wlasnie napieciu miesniowym, padaczkach, zespole Westa, porazeniu opon mozgowych i innych...i objawami wodniakow moga byc nerwowosc, drgawki i wlasnie ten syndrom zachodzacego slonca..Boze, dokladnie bycie mama to ciagle zamartwianie sie...a w ciazy bylam taka optymistka, teraz tez ale chyba bardziej odczuwam niepokoj o corke..ale dziewczyny juz nie komentujcie prosze tej mojej wzmanki...to tylko tak wyrzucam z siebie..zeby mi ulzylo troche..
CHYBA ZE ZACZYNA NAM SIE TRZECI SKOK, chociaz wedlug tabelki u nas swieci slonce...burza za tydzien..
Beti gratulacje
Ewelina jak pisze fanka: u malych dzieci jak sie szybko zauwazy wade bioderek szybko mozna ja naprawic
Co do ciemieniuchy tez troche mamy, wyobrazacie sobie jak wygladamy z oliwka na tych wlosach?? Jakby byly igdy nie myte Bo i w kapieli ciezko ta oliwke splukac..
Megi ja juz nie chcialam pisac ze u mnie Maja sie rzuca, bo mi juz nie uwierzycie ze tyle ma niepokajacych objawow..czasami ma takie ataki placzu, rzucania sie, lekkich drgawek, ze nie wiem co sie z nia dzieje, po czym cichnie i jest ok..ja juz sie naczytalam o wlasnie napieciu miesniowym, padaczkach, zespole Westa, porazeniu opon mozgowych i innych...i objawami wodniakow moga byc nerwowosc, drgawki i wlasnie ten syndrom zachodzacego slonca..Boze, dokladnie bycie mama to ciagle zamartwianie sie...a w ciazy bylam taka optymistka, teraz tez ale chyba bardziej odczuwam niepokoj o corke..ale dziewczyny juz nie komentujcie prosze tej mojej wzmanki...to tylko tak wyrzucam z siebie..zeby mi ulzylo troche..
CHYBA ZE ZACZYNA NAM SIE TRZECI SKOK, chociaz wedlug tabelki u nas swieci slonce...burza za tydzien..
Beti gratulacje
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29