- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #242443 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam Was dziewuszki
Dziekujemy za mile slowa
Pati trzymam kciuki za zdrowko
MAla to normalnie szacunek dla Oli wie dziewczyna co dobre hehhe
Ku memu zaskoczeniu dzisiaj na naszym osiedlu byl festyn ehehehee byl zespol co w kolko spiewal jedna piosenke
Dziekujemy za mile slowa
Pati trzymam kciuki za zdrowko
MAla to normalnie szacunek dla Oli wie dziewczyna co dobre hehhe
Ku memu zaskoczeniu dzisiaj na naszym osiedlu byl festyn ehehehee byl zespol co w kolko spiewal jedna piosenke
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242465 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosia to jakis ich autorski hicior byl
zobaczcie to jakas koles ma dykcje
zobaczcie to jakas koles ma dykcje
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #242472 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
a na festynie bylo cos w stylu _ najtrudniejszy jest pierwszy krok
a tu znowu anglik szacunek dla niego za ta piosenke
a tu znowu anglik szacunek dla niego za ta piosenke
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #242473 przez gosia2324
He he
A co do hitow
To Jak spedzacie Sylwestra ? Macie jakies plany?
Bo jesli nie to Zapraszam na SYLWESTRA NA FORUM !!!
Masa atrakcji przez cala noc, miedzy innymi karmienie co 3 godziny,
obowiazkowy stroj wieczorowy, czyli Kapcie i szlafrok.
Lista otwarta ZAPRASZAM !!!!
Ja,Jagodka i Kuba juz sa zapisani
A co do hitow
To Jak spedzacie Sylwestra ? Macie jakies plany?
Bo jesli nie to Zapraszam na SYLWESTRA NA FORUM !!!
Masa atrakcji przez cala noc, miedzy innymi karmienie co 3 godziny,
obowiazkowy stroj wieczorowy, czyli Kapcie i szlafrok.
Lista otwarta ZAPRASZAM !!!!
Ja,Jagodka i Kuba juz sa zapisani
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #242482 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
My mamy nadzieje, ze moja Biedronka do nas przyjdzie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #242501 przez slowiczek
dopisz mnie i Natalkę może na tej imprezie w końcu coś zaiskrzy między Kubą i Nati wiem że Ola też się podkochuje w Kubie ale......kibicuje Natalce
a tak w ogóle to dzień dobry, trochę pechowy dziś był dzień....z samego rana się wkurzyłam mega bo Ł. naskoczył na mnie bez powodu, było spięcie o totalną bzdurę....potem idę do szkoły, oczywiście zwiał mi autobus, to idę te 20 minut do metra, chce kupić bilet a tu nie mam portfela :/ więc znowu do domu po portfel i znowu do metra....pojechałam na uczelnię wcześniej żeby sobie skserować materiały i się pouczyć bo dziś miałam kolokwium - ksero zamknięte :/niby takie pierdoły ale bywało lepiej
teraz zerkam jednym okiem na "kobiety pragną bardziej" i wybieram zdjęcia natalki do wywołania
a tak w ogóle to dzień dobry, trochę pechowy dziś był dzień....z samego rana się wkurzyłam mega bo Ł. naskoczył na mnie bez powodu, było spięcie o totalną bzdurę....potem idę do szkoły, oczywiście zwiał mi autobus, to idę te 20 minut do metra, chce kupić bilet a tu nie mam portfela :/ więc znowu do domu po portfel i znowu do metra....pojechałam na uczelnię wcześniej żeby sobie skserować materiały i się pouczyć bo dziś miałam kolokwium - ksero zamknięte :/niby takie pierdoły ale bywało lepiej
teraz zerkam jednym okiem na "kobiety pragną bardziej" i wybieram zdjęcia natalki do wywołania
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242569 przez Agusia83
I ja sie dzis witam...w koncu mielismy z mezem troszke wolnej chwili dla siebie i romantycznie spedzilismy wieczor przed ojdojorzem, czyli tv shopem Emisia dosyc szybko dzis padla...opedzlowala 2 cycki i szybciutko zasnela....
Pati, zycze szybkiego powrotu do zdrowia.....jak przeczytalam o Twoich perypetiach z nasza sluzba zdrowia, to zdebialam...widac, ze kobita ma powolanie i podejscie do pacjenta..naprawde trzeba jej pogratulowac umiejetnosci....
Mala, to Olcia niezly kaliber wybrala, ze tez taki pocisk zmiesci sie w tak malutkiej buzi
Beti, gatuluje zakonczenia kursu i zdobycia certyfikatu
Gosia, my chyba tez sie zapisujemy na sylwka...bo potanczyc raczej nigdzie nie pojdziemy...zreszta nawet jakbysmy sprzedali Emisie mamie czy tesciowej na noc..to nie wiem czy ladnie bym wygladala przy stoliku suto zastawionym jedzeniem z laktatorem w rece i wystawionymi cyckami na wierzch
Slowiczku, faktycznie dzien byl pechowy, ...ale napisz lepiej jak poszedl Ci kolos...pewnie 5 bedzie
Monia, Nuna jak zwykle slicznie wyszla, ale to ujecie ujelo mnie za serce swietna perspektywa...
ja tez mam flaka z brzucha...rozstepy niezamowite i jeszcze czerwone...ale moze kupie ta masc no scar...oby pomogla...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pati, zycze szybkiego powrotu do zdrowia.....jak przeczytalam o Twoich perypetiach z nasza sluzba zdrowia, to zdebialam...widac, ze kobita ma powolanie i podejscie do pacjenta..naprawde trzeba jej pogratulowac umiejetnosci....
Mala, to Olcia niezly kaliber wybrala, ze tez taki pocisk zmiesci sie w tak malutkiej buzi
Beti, gatuluje zakonczenia kursu i zdobycia certyfikatu
Gosia, my chyba tez sie zapisujemy na sylwka...bo potanczyc raczej nigdzie nie pojdziemy...zreszta nawet jakbysmy sprzedali Emisie mamie czy tesciowej na noc..to nie wiem czy ladnie bym wygladala przy stoliku suto zastawionym jedzeniem z laktatorem w rece i wystawionymi cyckami na wierzch
Slowiczku, faktycznie dzien byl pechowy, ...ale napisz lepiej jak poszedl Ci kolos...pewnie 5 bedzie
Monia, Nuna jak zwykle slicznie wyszla, ale to ujecie ujelo mnie za serce swietna perspektywa...
ja tez mam flaka z brzucha...rozstepy niezamowite i jeszcze czerwone...ale moze kupie ta masc no scar...oby pomogla...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Agusia83.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #242609 przez Pyśkaaaa
oj Słowiczku to rzeczywiście pech ja nie lubie takich
Agusia Emisia słodka
Agusia Emisia słodka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #242621 przez fanka
witam się już całkiem późno, skrobnę do Was i idę spać bo moje chłopaki już śpią, jeden uśpiony mleczkiem, drugi % mieliśmy dziś gości, znajomi z pracy przyszli do Dawida w odwiedziny, przynieśli mu fajną koszulę, miseczkę do jedzenia i kaszkę od 9-go miesiąca ale termin ważności długi to poleży i poczeka! I mój M coś z nimi podrinkował, a ja im do towarzystwa piwko karmi
Franuś śliczny chłopak, a do do vikinga- mó Dawid ma takie body z identycznym obrazkiem i napisem
Emisia jaka skupiona na zjadaniu piąstek
co do imion dla dzieci- my dla dziewczynki mieliśmy wybrane Zosia ale mnie jeszcze podoba się Rozalia i Laura, a dla chłopca- ja bardzo bym chciała mieć jeszcze Nikodema- jestem zakochana w tym imieniu, natomiast mój Mąż wręcz przeciwnie i tu jest problem.
Co do sylwestra- proszę zapisać mnie i Dawida- ile wynosi wpisowe??
Franuś śliczny chłopak, a do do vikinga- mó Dawid ma takie body z identycznym obrazkiem i napisem
Emisia jaka skupiona na zjadaniu piąstek
co do imion dla dzieci- my dla dziewczynki mieliśmy wybrane Zosia ale mnie jeszcze podoba się Rozalia i Laura, a dla chłopca- ja bardzo bym chciała mieć jeszcze Nikodema- jestem zakochana w tym imieniu, natomiast mój Mąż wręcz przeciwnie i tu jest problem.
Co do sylwestra- proszę zapisać mnie i Dawida- ile wynosi wpisowe??
Moderatorzy: ilona