- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #133443 przez slowiczek
gosia - trzymam kciuki żeby było dobrze
zresztą jestem przekonana, że będzie ! wiadomo, że w Twojej sytuacji nie ma możliwości żebyś tylko leżała ale jak tylko oszczędzaj się najbardziej jak jesteś w stanie 
powiem Wam, że Natalka się "ogarnęła" i nadrabia...aż do bólu i to dosłownie bo ładuje mi pęcherz ostre kopniaki...no ale wybaczam jej
ciekawe co tam u Małej...jeszcze nie wpadła zdać relacji po wizycie, jestem taka niecierpliwa

powiem Wam, że Natalka się "ogarnęła" i nadrabia...aż do bólu i to dosłownie bo ładuje mi pęcherz ostre kopniaki...no ale wybaczam jej

ciekawe co tam u Małej...jeszcze nie wpadła zdać relacji po wizycie, jestem taka niecierpliwa

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez slowiczek.
Temat został zablokowany.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #133451 przez pati-m
slowiczek - nie dziwię Ci się, że wybaczasz swojej kruszynce
Wszystko teraz wybaczamy swoim maluszkom 
U mnie jak mi Kacper zasunął kopniaka w pęcherz w nocy to miałam takie tempo wstawania z łóżka, jak nigdy w życiu
Mało brakowało, a byłaby katastrofa

U mnie jak mi Kacper zasunął kopniaka w pęcherz w nocy to miałam takie tempo wstawania z łóżka, jak nigdy w życiu

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #133495 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
slowiczku no naprawde imie misia przecudne hihi zgadzam sie z beti sliczna fotka

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #133528 przez mYSZA
hej!
dziewczyny, ja byłam wieczorem u mojej promotorki a w drodze powrotnej wjechaliśmy do TESCo i powiem Wam, ze 21 to chyba godzina brzuszków- cała masa ich była;) brak kolejek, nie ejst juz duszno- dobra pora na zakupy. Kupiłam śliczne niebieskie body dla naszego mężczyzny;)
dziewczyny, ja byłam wieczorem u mojej promotorki a w drodze powrotnej wjechaliśmy do TESCo i powiem Wam, ze 21 to chyba godzina brzuszków- cała masa ich była;) brak kolejek, nie ejst juz duszno- dobra pora na zakupy. Kupiłam śliczne niebieskie body dla naszego mężczyzny;)
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu #133537 przez Marta M
W Auchan tez byly rozowe, ale wzielam wlasnie ten niebieski z reniferkiem
To roznica 4zł, ehh...a myslalam ze kupilam okazyjnie...ale warto bo taki mieciusi jest 
A moja to chyba dzisiaj lezy na pecherzu bo moglabym z kibelka pupy nie podnosic...normalnie mam takie parcie na pecherz..a zmeczona jestem, mam nadzieje ze szybko zasne..i jak bede wracac po siusianiu (a sikam po 6 razy w nocy) to nie bede miala problemow z ponownym zasypianiem..dobrej nocki

A moja to chyba dzisiaj lezy na pecherzu bo moglabym z kibelka pupy nie podnosic...normalnie mam takie parcie na pecherz..a zmeczona jestem, mam nadzieje ze szybko zasne..i jak bede wracac po siusianiu (a sikam po 6 razy w nocy) to nie bede miala problemow z ponownym zasypianiem..dobrej nocki

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #133579 przez gosia2324
Pati. Świstak mnie rozwalił
Dziekuje 
No i jedynym plusem po wczorajszej wizycie jest to ze Jagódka jest juz gółwką w dół ułożona,
a ja NIC nie przytyłam
Chociaż raz 
DZIŚ MOJA STUDNIÓWKA

No i jedynym plusem po wczorajszej wizycie jest to ze Jagódka jest juz gółwką w dół ułożona,
a ja NIC nie przytyłam

DZIŚ MOJA STUDNIÓWKA

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez gosia2324.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #133628 przez Agusia83
Widze, ze dobrze wymyslilam z toastem za nasze szyjki
Ja co prawda wznosilam go wczoraj sokiem pomaranczowym i duza iloscia czeresni, ale mysle, ze sie liczyl. A dzis wznosze za szyjke Gosi i Myszki...bo widze, ze Wam sie troszke skracaja...ale bedzie dobrze. Gosia, dasz rade, na pewno znajda sie ludzie by pomoc w codziennych czynnosciach 
Dziewczynki, ja tez jestem czesto zmeczona...potrafie nic nie robic, a czuje sie jakbym pracowala na budowie
a sa tez dni, ze moge gory przenosic..
Pati, ubranka masz cudasne...super prezenty...te pierwsze spiochy mi sie baaaardzooo podobaja
Ja tez widzialam wczoraj te kocyki a biedronce, faktycznie bardzo mieciutkie..ale juz mam jeden a dwa pozostale leca do mnie z Anglii
Dzis mam wizyte, wczesniej pojde odebrac wyniki, oby wyszly ok...a jak piszemy o kilogramach..to ja przytylam juz 7kg
kurcze, wydaje mi sie, ze sporo...w ciagu 4 tyg przytylam 1,5kg...hmmm, cos mi sie wydaje, ze o 0,5kg za duzo...z drugiej zas strony to koncowka 2 trymestru....
Gosia, gratuluje 100-dniowki

Dziewczynki, ja tez jestem czesto zmeczona...potrafie nic nie robic, a czuje sie jakbym pracowala na budowie

Pati, ubranka masz cudasne...super prezenty...te pierwsze spiochy mi sie baaaardzooo podobaja

Ja tez widzialam wczoraj te kocyki a biedronce, faktycznie bardzo mieciutkie..ale juz mam jeden a dwa pozostale leca do mnie z Anglii

Dzis mam wizyte, wczesniej pojde odebrac wyniki, oby wyszly ok...a jak piszemy o kilogramach..to ja przytylam juz 7kg

Gosia, gratuluje 100-dniowki

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #133633 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosia no to super, ze Jagodka juz glowka w dol 
Agusia trzymam kcuki za wyniki i za wizyte, a z tymi kilogramami to nie przesadzaj kochana.Ja przytylam teraz w przeciagu 3 tygodni 1,5kg i moj lekarz powiedzial, ze to nie za duzo i nie za malo.Fakt faktem dopiero teraz moge powiedziec, ze jestem na plusie 1kg od poczatku ciazy no ale ja stracilam ich 10 czyli w sumie juz 11 przytylam, wiec te Twoje 7 to naprawde niewiele

Agusia trzymam kcuki za wyniki i za wizyte, a z tymi kilogramami to nie przesadzaj kochana.Ja przytylam teraz w przeciagu 3 tygodni 1,5kg i moj lekarz powiedzial, ze to nie za duzo i nie za malo.Fakt faktem dopiero teraz moge powiedziec, ze jestem na plusie 1kg od poczatku ciazy no ale ja stracilam ich 10 czyli w sumie juz 11 przytylam, wiec te Twoje 7 to naprawde niewiele

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #133634 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosiu zapomnialam z tegpo wszystkiego gratuluje 100-dniowki 
A i wogole udalo mi sie nagrac dzisiaj filmik jak Nunula sie rusza a znia moj brzuchol hihi

A i wogole udalo mi sie nagrac dzisiaj filmik jak Nunula sie rusza a znia moj brzuchol hihi

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #133637 przez slowiczek
Agusia, moim zdaniem to wcale nie jest dużo, zupełnie normalnie
ja od początku przytyłam 8 kg, miałam skok + 2.5 kg w 2 tygodnie i to było dużo
w ciągu ostatnich 3 tygodni przybył mi niecały kg, a lekarz wyraźnie mi powiedział, że mam teraz sobie tyć 1.5 kg miesięcznie 
Nataluszka wierci się niesamowicie od rana i jestem przeszczęśliwa z tego powodu, wiecie przecież jak się martwiłam...no i zmieniła sobie rejon kopania z pęcherza na żebra
W ogóle Ł. podniósł mi ciśnienie z rana
bo otwieram maila a tam pierwsze zdjęcia od niego - oczywiście z napisem Hollywood :< mnie to strasznie wkurza
, bo czuję się jakby ukradł mi marzenie, to ja zawsze mówiłam, że marzę o Californii, o Los Angeles itd :< była możliwość żebym leciała teraz z nim ale w tym stanie to byłoby średnie posunięcie, tym bardziej, że jest to wyjazd pół-służbowy więc musiałabym się zająć trochę sama sobą, zresztą taki długi lot też jest bardzo męczący...
Monia - też mam takie filmiki i nie wiem jak u Ciebie było ale u mnie za każdym razem jak Maleńka wchodziła w okres aktywności to jak tylko włączałam nagrywanie to jakby wyczuwała i przestawała
więc musiałam podjąć wiele prób zanim się udało :]

Nataluszka wierci się niesamowicie od rana i jestem przeszczęśliwa z tego powodu, wiecie przecież jak się martwiłam...no i zmieniła sobie rejon kopania z pęcherza na żebra

W ogóle Ł. podniósł mi ciśnienie z rana

Monia - też mam takie filmiki i nie wiem jak u Ciebie było ale u mnie za każdym razem jak Maleńka wchodziła w okres aktywności to jak tylko włączałam nagrywanie to jakby wyczuwała i przestawała

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez slowiczek.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #133639 przez Agusia83
Monia, to wklej nam ten filmik
ja tez kiedys probowalam, ale moj maluszek chyba wszystko widzi...bo jak wlaczalam nagrywanie, to bus przestawal sie ruszac 
a teraz musze chwile polezec, bo cos brzuch lekko pobolewa i noga rwie....
Dziewczyny,dzieki, ze mnie pocieszacie z tymi kg...zobaczymy, co powie moja ginka dzis..
Slowiczku, a nie mowilam, ze Natalka w koncu zacznie niesamowicie wierzgać?
To jest tak, ze ja Cie w 10000% rozumiem, bo 2 razy mi sie zdarzylo, ze maluszek malo sie ruszal i tez panikowalam
ale trzeba sie wyluzowac, bo jesli czujemy dzidzie, chociaz delikatniej, to oznacza, ze wsio w porzadku....tak jak wczesniej pisalam...maja ostatnia szanse by swobodnie hulac
za chwilke urosna tak syzbko, ze mieszkanko zmieni swoj metraz

a teraz musze chwile polezec, bo cos brzuch lekko pobolewa i noga rwie....

Dziewczyny,dzieki, ze mnie pocieszacie z tymi kg...zobaczymy, co powie moja ginka dzis..
Slowiczku, a nie mowilam, ze Natalka w koncu zacznie niesamowicie wierzgać?
To jest tak, ze ja Cie w 10000% rozumiem, bo 2 razy mi sie zdarzylo, ze maluszek malo sie ruszal i tez panikowalam

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #133647 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Slowiczku nic nie stoi naprzeszkodzie, zebyscie pojechali do californi juz w trojeczke
tylko troche pozniej.
Filmik umieszcze jak tylko sie zaladuje

Filmik umieszcze jak tylko sie zaladuje

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez monika1984lodz.
Moderatorzy: ilona