BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #133660 przez Pyśkaaaa
hejo:)
Pati ubranka sliczniusie :)
Slowiczku Natalka miała leniwy dzionek... dobrze że zaczęła buszować :D
Gosia i Mysza 3mam mocniutko kciuki aby wasze szyjki już nie szalały...
Mała co z Toba :unsure:
Monia moj przestaje falować jak tylko chce nakręcić buuu :P

dziewczyny ja mam juz dosyc tego remontu u właścicieli od rana do nocy wiercą nie mam gdzie iść bo upał że hoho przecież to zwariować można :(

Agusia 3mam kciuki za Twoją wizyte:)
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #133669 przez Agusia83
Monia, fajnie faluje bus...znajac zycie, jak wylaczylas kamere, to maluch sie jeszcze bardziej rozhulał... :lol: Ja tez teraz probowalam wykonac pamiatke..i sie udalo, ale chcialam odtworzyc filmik i nacisnelam nie ten przycisk co trzeba...i skasowalam :( ...niezdara techniczna ze mnie......ale co tam, beda jeszcze lepsze okazje...a w 8 miesiacu i 9 na pewno bedziemy krecic malucha :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #133676 przez bewipo
Dzien dobry dziewczyny.
U mnie nareszcie trochę chłodniej :) Od razu jest czym oddychać :)
Pyśka u mnie w budynku obok też remont i całymi dniami hałas...
Agusia trzymam kciuki za wizytę :)
13 lata 8 miesiąc temu #133680 przez Agusia83
Dziekuje wszystkim za kciukasy :laugh:
Musze sie Wam pochwalic, ze maz w dlugi weekend czerwcowy zabiera mnie na 4 dniowy wypad w bieszczady :laugh: juz sie nie moge doczekac...to chyba beda nasze wakacje..haha
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #133682 przez slowiczek
Ale Ci faaaaaaaajnie Agusia :) my myślimy już od dłuższego czasu żeby na kilka dni nad morze się wyrwać, myślę, że jakoś w lipcu się uda :)

Monia, super filmik :) fajna pamiątka, szkoda, że kiedyś nie było takich możliwości - chciałabym zobaczyć jak podkopywałam mamę :D
13 lata 8 miesiąc temu #133728 przez gosia2324
Monia moze Nuna tam trenuje juz jakies sporty :)
Super pamiatka :)

Agusia,Ty duzo przytylas? No cos Ty !!!!
Daj znac jak po wizycie :0
A ja leze ....
13 lata 8 miesiąc temu #133749 przez monika1984lodz
Uf wlasnie wrocilam z zakupow... upal niesamowity
Gosia lez i odpoczywaj coby ta szyjka juz nie wariowala :)
Agusia fajny pomysl ma ten Twoj malż :) slowiczku my tez prawdopodobnie w lipcu na kilka dni nad morze wyskoczymy , trzeba korzystac z ostatnich chwil sam na sam :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #133766 przez pati-m
gosia - gratuluję studniówki!!!

monia - filmik rewelacja! silna dziewczynka :)
13 lata 8 miesiąc temu #133773 przez Agusia83
Myslalam, ze na polku jest zimno, bo wiatr wieje, zreszta wyszlam na balkon, patrze, pada deszcz i faktycznie odczulam chlod.No i ubralam bluzke z dl.rekawem. Wlasnie wrocilam ze sklepu i padam...to chyba nie moj dzien dzisiaj...sklep mam moze 20 metrow od bloku, kupilam rzeczy na obiad i wracajac do domu bylam zdyszana jak maratonczyk po 50km biegu...istna masakra...stwierdzilam, ze musze teraz odpoczac, a pozniej zajme sie obiadem.
13 lata 8 miesiąc temu #133780 przez bewipo
Agusia ja mam tak samo dzisiaj. Wyprasowałam 3 bluzki i mogłabym iść teraz spać ;)
13 lata 8 miesiąc temu #133789 przez Agusia83
hahaha...Bewipo, chyba dzidzie wysysaja z nas energie :silly:

Dziewczyny, rano probowalam cos zrobic z dolnymi partiami-w koncu do lekarza ide...ale jestem bez szans...po pierwsze nic juz tam nie widze bez pomocy lusterka, po drugie boje sie po omacku golic, bo moge sobie wiecej krzywdy wyrzadzic...i stwierdzilam, ze golne sie troche pod brzuchem na dole, a reszte zostawiam tak jak jest...trudno, staje sie jak babcia...oby mi tylko tam pajeczyny sie nie pojawily i nietoperze nie lataly....haha...tak jak w filmie "rodzina adamsow"..hahaha
13 lata 8 miesiąc temu #133798 przez monika1984lodz
Agus ja wczoraj takie pozycje przy goleniu przybieralam,ze moznaby niezla komedie nakrecic hehhe, na nastepna wizyte tojuz raczej nie dam rady zdzialac nic w tym temacie :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #133819 przez Pyśkaaaa
a ja od 9 sprzątam kuchnie pokój i łazienke... normalnie zdyszana jestem... na szcęscie już koniec :D teraz muszę siewybrac na male zakupy na te naleśniki

dziewczynki co do golenia to i ja zaczynam mieć problem... a co bedzie potem? chyba bede golic tylko boczki a reszte zostawię a co :P
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #133848 przez Agusia83
Wlasnie znalazlam fajny przepis na zupe serowa....i chetnie bym ja zrobila, ale nie chce mi sie juz isc do sklepu :( ..a smaczka tylko sobie narobilam :silly:

Pyskaa, widze, ze niezlego powera dzis dostalas :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #133859 przez Marta M
Monika swietna pamiatka, ja nagralam przedwczoraj filmik jak moja buszuje, wiec tez Wam postaram sie go zaraz wrzucic jakos...

Hahaha, Agusia z tymi pajeczynami sie usmialam...:) Super z tymi wakacjami, naleza sie, bo to juz ostatnie kiedy bedzie mozna sie wybraz bez dodatkowego bagaznika i bez kogos kogo trzeba bedzie caly czas pilnowac ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia