- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #134208 przez slowiczek
a ja mam teraz płaski pępek, o
! ani wklęsły ani wypukły
też bym się zmierzyła ale nie mam w tym mieszkaniu centymetra
3 tyg temu miałam 95 w brzuchalu, ciekawe ile przez ten czas urosłyśmy z Natalką 
Agusia, magnezik jest super
ja biorę po 6 dziennie, polecam
no i cieszę się, że wszystko jest w porządku 
też się martwię o Małą, mam nadzieję, że wszystko z nią ok a po prostu może nie ma dostępu do netu......

też bym się zmierzyła ale nie mam w tym mieszkaniu centymetra

Agusia, magnezik jest super

też się martwię o Małą, mam nadzieję, że wszystko z nią ok a po prostu może nie ma dostępu do netu......
Temat został zablokowany.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #134224 przez Agusia83
Musze kupic magnez, tak na wszelki wypadek....ale i tak mam nadzieje, ze tez skurcze pojawia sie dopiero w trakcie porodu...
Ja sie zaczynam martwic o Mala, mam nadzieje, ze jest jak napisal Slowiczek, czyli, nie ma dostepu do neta....
Ja sie zaczynam martwic o Mala, mam nadzieje, ze jest jak napisal Slowiczek, czyli, nie ma dostepu do neta....
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #134233 przez mYSZA
już jestem! przepraszam, że zaginęłam, ale dziś kończyłam ostatni z magisterki która właśnie się drukuje i jutro idzie do podpisu0 tj. moj mąż ją niesie;)
a ja jestem u rodziców męża bo załatwili mi skierowanie na badanie w Ostrzeszowie, wiec żeby zaoszczędzić 200 zł wsiadłam w pociąg i jestem. Wytrzęsło mnie całkowicie, no ale innej rady nie było niż tylko pociąg- naszczęscie pojechała ze mną szwagierka;)
Gosia- ja po luteinie na początku to miałam jakieś pseudo stany depresyjne- zresztą byłyscie tego świadkiem na forum. Teraz jest już lepiej- jestem pozytywnie nastawiona, wiec pewnie organizm musiał się przyzwyczaić. Ale momentu z luteiną nadal nie cierpie!
a ja jestem u rodziców męża bo załatwili mi skierowanie na badanie w Ostrzeszowie, wiec żeby zaoszczędzić 200 zł wsiadłam w pociąg i jestem. Wytrzęsło mnie całkowicie, no ale innej rady nie było niż tylko pociąg- naszczęscie pojechała ze mną szwagierka;)
Gosia- ja po luteinie na początku to miałam jakieś pseudo stany depresyjne- zresztą byłyscie tego świadkiem na forum. Teraz jest już lepiej- jestem pozytywnie nastawiona, wiec pewnie organizm musiał się przyzwyczaić. Ale momentu z luteiną nadal nie cierpie!
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #134280 przez gosia2324
Witam 
Agusia,nie martw sie Wynikami TSH,
To wszystko jest do opanowania, ja tez mam 175 dawke co dziennie.
Dzis 2 dzien lezenie ... Zwariowac mozna, maz idzie dopiero na noc do pracy wiec zajmie sie Kuba.
mam nadzieje ze to lezenie wydłuży mi ta szyjke a bol glowy wytrzymam, byle bylo dobrze ...
Wczoraj z nudów zrobilam sobie kalendarzyk dni do PORODU
Wiec dzielnie odliczam... 99 juz

Agusia,nie martw sie Wynikami TSH,
To wszystko jest do opanowania, ja tez mam 175 dawke co dziennie.
Dzis 2 dzien lezenie ... Zwariowac mozna, maz idzie dopiero na noc do pracy wiec zajmie sie Kuba.
mam nadzieje ze to lezenie wydłuży mi ta szyjke a bol glowy wytrzymam, byle bylo dobrze ...
Wczoraj z nudów zrobilam sobie kalendarzyk dni do PORODU

Wiec dzielnie odliczam... 99 juz

- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #134281 przez mYSZA
witam o poranku!
maja gin powiedziała, że szyjka się już nie wydłuża, tylko trzeba walczyć o to, żeby się już nie skracała. ale na jakimś forum czytałam, że dziewczynom wydłużyła się do 5 minimetrów, no ale to może być też kwestia błędu pomiaru;/
ja się właśnie wybieram na glukozę, cytryna w torebce więc proszę trzymać kciuki za mnie;)
maja gin powiedziała, że szyjka się już nie wydłuża, tylko trzeba walczyć o to, żeby się już nie skracała. ale na jakimś forum czytałam, że dziewczynom wydłużyła się do 5 minimetrów, no ale to może być też kwestia błędu pomiaru;/
ja się właśnie wybieram na glukozę, cytryna w torebce więc proszę trzymać kciuki za mnie;)
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #134285 przez kasia79
Witam ,kochane ja mam dzisiaj wizytę na 15.40, proszę o kciuki.
o do małej to ja również ciągle o niej myślę i myślę że jesteśmy ze sobą już o tyle związane ze było by dobrym pomysłem żebyśmy powymieniały się numerami telefonów, wtedy zawsze będzie jakiś kontakt.
Co wy na to? Można to zrobić przez PM
o do małej to ja również ciągle o niej myślę i myślę że jesteśmy ze sobą już o tyle związane ze było by dobrym pomysłem żebyśmy powymieniały się numerami telefonów, wtedy zawsze będzie jakiś kontakt.
Co wy na to? Można to zrobić przez PM
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #134301 przez Agusia83
Gosia, nie martwie sie tarczyca...od 2 lat zazywam euthyrox i wiem, ze czeka mnie to do konca zycia..tylko jeszcze tak wysokiej dawki nie mialam...no, ale czego nie robi sie dla dzidziusia....jesli bedzie chlopczyk (a wszystko na to wskazuje
) to na szczescie nie powinien miec problemow z tarczyca, gorzej jak bedzie dziewczynka...
Kasiu, moim zdaniem masz racje...wyslalam Ci moj nr tel

Kasiu, moim zdaniem masz racje...wyslalam Ci moj nr tel

- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #134306 przez Agusia83
Mysza zadne z dzieci nie musi odziedziczyc nadczynnosci, niedoczynnosci, hashimoto itd......ale jesli juz, to w wiekszosci przypadkow same dziewczynki....bardzo rzadko sie zdarza by mezczyzni mieli klopoty z tarczyca...
Dasz rade:)
Kasia, juz zaciskamy kciukasy
Dasz rade:)

Kasia, juz zaciskamy kciukasy

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #134316 przez Pyśkaaaa
hej 
Agusia super że z maluchem twym wszytko dobrze
Gosia dasz radę już tak naprawde za dużo nam nie zostało... leż odpoczywaj i korzystaj :*
3mam kciuki za wasze glukozy
dziewczyny i ja się zastanawiam co z Małą... miejmy nadzieję że dziś się odezwie
a ja popołudniu nie mogłam się na forum zalogować...
Kasia zaciskam kciuki

Agusia super że z maluchem twym wszytko dobrze

Gosia dasz radę już tak naprawde za dużo nam nie zostało... leż odpoczywaj i korzystaj :*
3mam kciuki za wasze glukozy

dziewczyny i ja się zastanawiam co z Małą... miejmy nadzieję że dziś się odezwie

a ja popołudniu nie mogłam się na forum zalogować...
Kasia zaciskam kciuki

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #134319 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #134324 przez slowiczek
dobry pomysł z tymi nr telefonu, zresztą ja to już uzależniłam się od tego forum i od Was
najbardziej się przydadzą jak już zaczniemy rodzić - to będzie można szybko przekazać wspaniałe wieści
no i w sytuacjach,kiedy nie ma dostępu do netu to zasze można dać znać i wtedy się nie martwimy o siebie, także ja również wysyłam kilku dziewczynom swój nr na priv 
kasiu, trzymam kciuki za wizytę
gosia, jesteś dzielną dziewczynką
dasz radę, juz tak niewiele zostało 
nie mam co zjeść na śniadanko więc muszę biec do sklepu

kasiu, trzymam kciuki za wizytę

gosia, jesteś dzielną dziewczynką

nie mam co zjeść na śniadanko więc muszę biec do sklepu

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #134358 przez pati-m
Hej kochane!
Ja też dziś miałam glukozę
Ale albo ja jakaś niekumata jestem, albo te babeczki z zabiegowego coś pomieszały. Naczytałam się Waszych opowieści o tym badaniu i poszłam dzielnie wypić ten ulepek. Ale ja miałam zupełnie inaczej - nie badały mi cukru na czczo, tylko od razu wypiłam tą glukozę (50g), a potem po godzinie pobrały mi krew i już. Drugiego badania nie ma
Nic z tego nie rozumiem 
kasia - trzymam kciuki za wizytę
Ja co prawda dołączyłam do Was później, ale jak nie mogę zajrzeć raz dziennie na to nasze forum to mi Was brakuje, więc śmiało mogę mówić o uzależnieniu
Mam nadzieję, że Mała się niedługo odezwie i okaże się, że po prostu na krótkie wakacje pojechała i wszystko jest dobrze.
Miłego dnia brzuchalki!
Ja też dziś miałam glukozę

kasia - trzymam kciuki za wizytę

Ja co prawda dołączyłam do Was później, ale jak nie mogę zajrzeć raz dziennie na to nasze forum to mi Was brakuje, więc śmiało mogę mówić o uzależnieniu

Mam nadzieję, że Mała się niedługo odezwie i okaże się, że po prostu na krótkie wakacje pojechała i wszystko jest dobrze.
Miłego dnia brzuchalki!

Moderatorzy: ilona