- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #178095 przez Agusia83
Hej dziewczynki,a mnie nie bylo wczoraj i dzis i musialam poswiecic mnostwo czasu na przeczytanie wszystkich postow...
Monia, gwiazdki bardzo ladne i fakycznie wygladaja jak naklejane Nuna bedzie miala piekny kacik
Dziewczynki uwazajcie na siebie, bo juz nam duzo czasu nie zostalo, a lepiej by dzidzie posiedzialy jak najdluzej w brzuszkach...
Mysza, jutro daj nam znac, co powiedzieli w szpitalu, mysle, ze duzo rzeczy nie musisz brac, bo nawet jakby sie okazalo, ze zostaniesz na oddziale do rozwiazania to maz przywiezie Ci reszte....
Jesli chodzi o lozysko, to ja w 33t4d mialam I/IIst...
Mala, gratuluje 12 rocznicy
Marta, bylas w Zeromskiem? Jesli tak, to jak wrazenia?Super, ze udalo Wam sie wykonczyc pomieszczenia, o ktorych myslelicie...na reszte przyjdzie czas....
Jesli chodzi o ruchy, to moja krolewna tez sie ciagle przeciaga, uwielbia wbijac mi nogi pod zebra...wystawiac kolanka przez pepek a kopie jak leze na niej wowczas musze zmienic pozycje, a raczej bok, a jest to juz baaardzoo bolesne i ciezkie
Monia, gwiazdki bardzo ladne i fakycznie wygladaja jak naklejane Nuna bedzie miala piekny kacik
Dziewczynki uwazajcie na siebie, bo juz nam duzo czasu nie zostalo, a lepiej by dzidzie posiedzialy jak najdluzej w brzuszkach...
Mysza, jutro daj nam znac, co powiedzieli w szpitalu, mysle, ze duzo rzeczy nie musisz brac, bo nawet jakby sie okazalo, ze zostaniesz na oddziale do rozwiazania to maz przywiezie Ci reszte....
Jesli chodzi o lozysko, to ja w 33t4d mialam I/IIst...
Mala, gratuluje 12 rocznicy
Marta, bylas w Zeromskiem? Jesli tak, to jak wrazenia?Super, ze udalo Wam sie wykonczyc pomieszczenia, o ktorych myslelicie...na reszte przyjdzie czas....
Jesli chodzi o ruchy, to moja krolewna tez sie ciagle przeciaga, uwielbia wbijac mi nogi pod zebra...wystawiac kolanka przez pepek a kopie jak leze na niej wowczas musze zmienic pozycje, a raczej bok, a jest to juz baaardzoo bolesne i ciezkie
Temat został zablokowany.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178112 przez Marta M
A na ktora masz sie zglosic?? Zawsze czekanie i niewiadoma najbardziej stresuja...mam jednak nadzieje, ze uslyszysz same dobre wiesci
Agus nie bylismy...a taka mialam ochote..po drodze do szpitala mielismy tylko wpasc na budowe bo zostawilismy tam warzywka od tesciowej (sama uprawia i mialam na nie straszna ochote) i jak tam weszlismy tak zostalismy do pozna, bo wymyslilam skladanie wozka a potem maz zaginal w instrukcjach obslugi sprzetow, ktore zakupilismy...
Mala to poznaliscie sie jak mialas 16 lat, wow My z mezem jestesmy razem ponad 6 lat, malzenstwem ponad rok i ponad dwa lata (koscielny, cywilny)
Nawet nie wiecie jak brzucj mnie swedzi, w dodatku jest siwy, podbarwiony krwia..a smarowalam go przez tyle miesiecy..i dooopa
Agus nie bylismy...a taka mialam ochote..po drodze do szpitala mielismy tylko wpasc na budowe bo zostawilismy tam warzywka od tesciowej (sama uprawia i mialam na nie straszna ochote) i jak tam weszlismy tak zostalismy do pozna, bo wymyslilam skladanie wozka a potem maz zaginal w instrukcjach obslugi sprzetow, ktore zakupilismy...
Mala to poznaliscie sie jak mialas 16 lat, wow My z mezem jestesmy razem ponad 6 lat, malzenstwem ponad rok i ponad dwa lata (koscielny, cywilny)
Nawet nie wiecie jak brzucj mnie swedzi, w dodatku jest siwy, podbarwiony krwia..a smarowalam go przez tyle miesiecy..i dooopa
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Marta M.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178118 przez Marta M
I rozstepy sa siwe i zylki wygladaja z kazdej strony..wogole wyglada jakbym w okolice pepka wylala atrament..i takie czerwone 2-3mm czerwone pajaczki wychodza..ale to swedzenie jest uciazliwe..a skora blyszczy i odbija swiatlo jak lustro..masakra jakas..
No. Podjadlam sobie i chyba trzeba isc dalej spac
No. Podjadlam sobie i chyba trzeba isc dalej spac
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Marta M.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178126 przez mYSZA
takie cos to są właśnie pajączki i podobno znikają po ciąży- też takie mam- na początku się bałam że to rozstępy, ale naszczęscie nie. wyglądają okropnie.
mam być na 10, męża kolega mnie zawozi a ja siedzę jak na szpilkach... dziś mi dopiero 9-tka wybiła... dopiero albo juz...
ja ze swoim to jestem 4 lata?? a jeszcze przed nim zdąrzyłabym być zaręczona z kimś innym;P
co ja mam robić dla zabicia czasu????
mam być na 10, męża kolega mnie zawozi a ja siedzę jak na szpilkach... dziś mi dopiero 9-tka wybiła... dopiero albo juz...
ja ze swoim to jestem 4 lata?? a jeszcze przed nim zdąrzyłabym być zaręczona z kimś innym;P
co ja mam robić dla zabicia czasu????
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178130 przez Mała
Witam.
Mysza jak ja Cię rozumiem z tym czekaniem, ja też zawsze za wcześnie wyszykowana i siedzę jak na szpilkach. Trzymam kciuki za dobre wieści.
A noc miałam dzisiaj koszmar, nawet włosy mnie bolą.
Mysza jak ja Cię rozumiem z tym czekaniem, ja też zawsze za wcześnie wyszykowana i siedzę jak na szpilkach. Trzymam kciuki za dobre wieści.
A noc miałam dzisiaj koszmar, nawet włosy mnie bolą.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Mała.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178138 przez mYSZA
zabijam czas jedząc po skibce bochenek chleba- właśnie przekroczyłam połowę... mam wrażenie, że musze się najeść przed tym szpitalem bo ostatnio bym tam z głodu umarła gdyby nie prowiant! od rana poszedł też już słoik kiszonych ogórków i cały serek rzodkiewkowy.
zrobiłam też wytyczne mężowi co ma zrobić przed tym czwartkowym ślubem no i algorytm co ma robić jeżeli nie wyjdę już ze szpitala. Mam nadzieję, że niczego nie pomyli!
zrobiłam też wytyczne mężowi co ma zrobić przed tym czwartkowym ślubem no i algorytm co ma robić jeżeli nie wyjdę już ze szpitala. Mam nadzieję, że niczego nie pomyli!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #178143 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry juz wtorkowo.
Myszko trzymam kciuki bardzoooo mocno i oczywiscie czekamy na wiesci bedzie dobrze zobaczysz
12 lat wow My z M 5 z czego 3 po zareczynach a slubu brak hihi
Martus bo te wszystkie kremy to mozna o kant du.... normalnie eh... ja tez sie cala ciaze smarowalam ,a teraz mi takie rozstepy wywalily, ze strach na nie patrzec normalnie buuuuu
Beti podziel sie ogorkami hihi i trzymam kciuki za wizyte
WOgole to nie wiem czy wiecie , chodzi tu o nie zony.Zeby zarejestrowac dzidzie to musicie stawic sie w USC z partnerem.Niestety on sam nie moze tego zalatwic.Lubia utrudniac zycie.Na dodatek sa na to tylko 2 tygodnie. Wiec zaraz powyjsciu ze szpitala trzeba leciec do urzedu eh.... i trezba pamietac , ze do rejestracjoi maluszka potrzebny jest odpis aktu urodzenia matki.
Ja dzisiaj lece po odpis, zeby chociaz to miec z glowy.
Myszko trzymam kciuki bardzoooo mocno i oczywiscie czekamy na wiesci bedzie dobrze zobaczysz
12 lat wow My z M 5 z czego 3 po zareczynach a slubu brak hihi
Martus bo te wszystkie kremy to mozna o kant du.... normalnie eh... ja tez sie cala ciaze smarowalam ,a teraz mi takie rozstepy wywalily, ze strach na nie patrzec normalnie buuuuu
Beti podziel sie ogorkami hihi i trzymam kciuki za wizyte
WOgole to nie wiem czy wiecie , chodzi tu o nie zony.Zeby zarejestrowac dzidzie to musicie stawic sie w USC z partnerem.Niestety on sam nie moze tego zalatwic.Lubia utrudniac zycie.Na dodatek sa na to tylko 2 tygodnie. Wiec zaraz powyjsciu ze szpitala trzeba leciec do urzedu eh.... i trezba pamietac , ze do rejestracjoi maluszka potrzebny jest odpis aktu urodzenia matki.
Ja dzisiaj lece po odpis, zeby chociaz to miec z glowy.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona