BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #178075 przez Mała
A skąd wiecie o stopniu łożyska, na usg jest gdzieś napisane?

Ja jestem 1983 r. razem 12 lat, a po ślubie 5 lat.
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #178079 przez mYSZA
hehehehehe- Marta- on zrzuca skoczków pod Sączem, a w domu pod kołdrą ma takiego którego nawet nie wie kiedy Ktoś zrzuci na ziemi;P

ja dojrzałość łożyska miałam napisane na wypisie, pozatym mówił mi lekarza że stare mam;/

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #178080 przez mYSZA
Mała, to aż 7 lat byliście przed ślubem?? o rany- to na[rawde przemyślana decyzja;)

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #178091 przez beti
Kurcze, ale macie staże....pozazdrościć :) My jesteśmy ze sobą trochę ponad 4,5 roku, w tym rok po ślubie...długo się szukaliśmy :P
13 lata 4 miesiąc temu #178094 przez beti
Dobranoc :)
Jutro mało mnie będzie na forum, bo mam USG, lekarza a potem ogórki będę robiła :)

Miłych snów bez skurczy, sikania i bólu kręgosłupa... :D pomarzyć zawsze można, nie?? :)
13 lata 4 miesiąc temu #178095 przez Agusia83
Hej dziewczynki,a mnie nie bylo wczoraj i dzis i musialam poswiecic mnostwo czasu na przeczytanie wszystkich postow...

Monia, gwiazdki bardzo ladne i fakycznie wygladaja jak naklejane :laugh: Nuna bedzie miala piekny kacik :laugh:

Dziewczynki uwazajcie na siebie, bo juz nam duzo czasu nie zostalo, a lepiej by dzidzie posiedzialy jak najdluzej w brzuszkach...

Mysza, jutro daj nam znac, co powiedzieli w szpitalu, mysle, ze duzo rzeczy nie musisz brac, bo nawet jakby sie okazalo, ze zostaniesz na oddziale do rozwiazania to maz przywiezie Ci reszte....

Jesli chodzi o lozysko, to ja w 33t4d mialam I/IIst...

Mala, gratuluje 12 rocznicy :laugh:

Marta, bylas w Zeromskiem? Jesli tak, to jak wrazenia?Super, ze udalo Wam sie wykonczyc pomieszczenia, o ktorych myslelicie...na reszte przyjdzie czas....

Jesli chodzi o ruchy, to moja krolewna tez sie ciagle przeciaga, uwielbia wbijac mi nogi pod zebra...wystawiac kolanka przez pepek :silly: a kopie jak leze na niej :silly: wowczas musze zmienic pozycje, a raczej bok, a jest to juz baaardzoo bolesne i ciezkie :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #178107 przez mYSZA
o rany dziewczyny!!! jak ja się denerwuję- od połtorej godziny już spać nie mogę, boli mnie głowa i żołądek ze stresu!!!

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178112 przez Marta M
A na ktora masz sie zglosic?? Zawsze czekanie i niewiadoma najbardziej stresuja...mam jednak nadzieje, ze uslyszysz same dobre wiesci :)

Agus nie bylismy...a taka mialam ochote..po drodze do szpitala mielismy tylko wpasc na budowe bo zostawilismy tam warzywka od tesciowej (sama uprawia i mialam na nie straszna ochote) i jak tam weszlismy tak zostalismy do pozna, bo wymyslilam skladanie wozka a potem maz zaginal w instrukcjach obslugi sprzetow, ktore zakupilismy...

Mala to poznaliscie sie jak mialas 16 lat, wow :) My z mezem jestesmy razem ponad 6 lat, malzenstwem ponad rok i ponad dwa lata (koscielny, cywilny) :)

Nawet nie wiecie jak brzucj mnie swedzi, w dodatku jest siwy, podbarwiony krwia..a smarowalam go przez tyle miesiecy..i dooopa
13 lata 4 miesiąc temu #178114 przez beti
Mysza, będzie dobrze!!!! Daj znać co i jak...

Marta...podbarwiony krwią?? Ale w sensie rozstępów??
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178118 przez Marta M
I rozstepy sa siwe i zylki wygladaja z kazdej strony..wogole wyglada jakbym w okolice pepka wylala atrament..i takie czerwone 2-3mm czerwone pajaczki wychodza..ale to swedzenie jest uciazliwe..a skora blyszczy i odbija swiatlo jak lustro..masakra jakas..

No. Podjadlam sobie i chyba trzeba isc dalej spac :)
13 lata 4 miesiąc temu #178126 przez mYSZA
takie cos to są właśnie pajączki i podobno znikają po ciąży- też takie mam- na początku się bałam że to rozstępy, ale naszczęscie nie. wyglądają okropnie.

mam być na 10, męża kolega mnie zawozi a ja siedzę jak na szpilkach... dziś mi dopiero 9-tka wybiła... dopiero albo juz...

ja ze swoim to jestem 4 lata?? a jeszcze przed nim zdąrzyłabym być zaręczona z kimś innym;P

co ja mam robić dla zabicia czasu????

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178130 przez Mała
Witam.
Mysza jak ja Cię rozumiem z tym czekaniem, ja też zawsze za wcześnie wyszykowana i siedzę jak na szpilkach. Trzymam kciuki za dobre wieści.

A noc miałam dzisiaj koszmar, nawet włosy mnie bolą. :angry:
13 lata 4 miesiąc temu #178138 przez mYSZA
zabijam czas jedząc po skibce bochenek chleba- właśnie przekroczyłam połowę... mam wrażenie, że musze się najeść przed tym szpitalem bo ostatnio bym tam z głodu umarła gdyby nie prowiant! od rana poszedł też już słoik kiszonych ogórków i cały serek rzodkiewkowy.

zrobiłam też wytyczne mężowi co ma zrobić przed tym czwartkowym ślubem no i algorytm co ma robić jeżeli nie wyjdę już ze szpitala. Mam nadzieję, że niczego nie pomyli!

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #178143 przez monika1984lodz
Dzien dobry juz wtorkowo.
Myszko trzymam kciuki bardzoooo mocno i oczywiscie czekamy na wiesci :) bedzie dobrze zobaczysz :)
12 lat wow :) My z M 5 z czego 3 po zareczynach a slubu brak hihi :P

Martus bo te wszystkie kremy to mozna o kant du.... normalnie eh... ja tez sie cala ciaze smarowalam ,a teraz mi takie rozstepy wywalily, ze strach na nie patrzec normalnie buuuuu

Beti podziel sie ogorkami hihi :P i trzymam kciuki za wizyte :)

WOgole to nie wiem czy wiecie , chodzi tu o nie zony.Zeby zarejestrowac dzidzie to musicie stawic sie w USC z partnerem.Niestety on sam nie moze tego zalatwic.Lubia utrudniac zycie.Na dodatek sa na to tylko 2 tygodnie. Wiec zaraz powyjsciu ze szpitala trzeba leciec do urzedu eh.... i trezba pamietac , ze do rejestracjoi maluszka potrzebny jest odpis aktu urodzenia matki.
Ja dzisiaj lece po odpis, zeby chociaz to miec z glowy.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #178155 przez beti
Monia, a chcesz konserwowe, pikle czy mizerię konserwową??? :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia