BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #178392 przez mgielka22
Ojjj tak jak go nikt nie przytuli to potrafi sie z Toba klocic :D heh agent z niego jak nie wiem :P zastanawiam sie jak go do malej przyzwyczaic jak z nia ze szpitala wroce :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #178395 przez kasia79
chyba mam syndrom wicia gniazda, już umyłam 2 okna wysprzątałam cały dom i nawet pokoje dzieci, a powinny same to zrobic :angry: , zadzwonił Sławek a ja zbiegłam z góry po telefon mega zasapana i mi się oberwało że specjalnie to robię żeby już jechać na porodówkę :P
13 lata 4 miesiąc temu #178402 przez ewelinaa
Witam po długim weekendzie :)

Mgiełka - piękny pokoik, cudo :)

U mnie na razie łóżeczko Małej stoi w naszej sypialni, ale dziś oglądałam takie naklejki na ścianę z Kubusiem Puchatkiem, śliczności :) I też się zastanawiam nad zakupem - muszę popytać męża, czy można to później bez śladu usunąć :unsure:

Zrobiłam już ostatnie zakupy, a w niedzielę rodzeństwo męża zrobiło nam niespodziankę i zamówili nam leżaczek :lol:
allegro.pl/bright-starts-lezaczek-hybryd...tis-i1750300522.html
Już nie mogę się doczekać :woohoo:

Byłam dziś na badaniach, w piątek wizyta :woohoo:

Monika- dzięki za info :kiss: Mnie dotyczy najprostsza sytuacja, czyli numer 1 - mąż pójdzie to załatwić ;)

Kasiu - mnie też coś takiego dopadło ;) Zazwyczaj to się zmuszam do sprzątania, a teraz pranie, odkurzanie i sprzątanie cały czas :ohmy:

I mam już wózeczek w domu :lol: :lol: :lol:
Generalnie wszystko już jest gotowe i wyprawka jest w końcu kompletna :woohoo:
13 lata 4 miesiąc temu #178407 przez slowiczek
Kasia haha mam to samo, motorek w tylku, wlasnie skonczylam odkurzac :D ale byla o to awanturka bo siostra mojego mi nie pozwalala :p ona sie mega stresuje ze zaczne rodzic pod nieobecnosc Lukasza i bedzie wtedy musiala zawiezc mnie do szpitala i w ogole :D
13 lata 4 miesiąc temu #178412 przez gosia2324
Mala no wlasnie z zazdroscia moze byc problem ...
Boje sie tez żeby Kuba sie nie cofnął juz bardzo dlugo nie ssie smoczka, nie pije z butelki ,nie chodzi w pieluszkach, a Siostrzyczka to wszystko bedzie miala ....
ALe moze nie bedzie tak zle! :)
Kupilismy mu juz prezent od siostrzyczki wiec moze wkupi sie jakos ... :blink:

I tak jak piszesz, lepiej urodzic tydzien za wczesnie niz tydzien po czasie .
Boje sie starzejacego sie lozyska, czy tego ze dziecko odda smółkę w brzuszku.
13 lata 4 miesiąc temu #178417 przez Mała
Z zazdrością może być nie wesoło, ale jakoś trzeba będzie dać radę. Mojego męża kuzynka ma dwie córki rok po roku, a malutka ma 2 czy 3 tygodnie i mówi, że jest masakra. Ta starsza płacze głośniej niż ta mała i w ogóle czuje się jakby miała bliźnięta.
13 lata 4 miesiąc temu #178420 przez gosia2324
:)
Taka jest prawda .
Miejmy nadzieje,ze nas mali mezczyzni pokażą klase :blink:
13 lata 4 miesiąc temu #178426 przez mgielka22
Bedzie dobrze nie ma co na zapas sie stresowac ;) po prostu nie mozna odrzucac starszych dzieciakow :) jak np chcesz przewijac czy cos to warto zaproponowac zeby np cos Ci podalo albo postalo przy Tobie :)

Ja mam zas cholera inny problem z ktorym od tyg sie borykam i sie za duzo naczytalam na ten temat i sie doluje :(
13 lata 4 miesiąc temu #178428 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Bedzie dobrze nie ma co na zapas sie stresowac ;) po prostu nie mozna odrzucac starszych dzieciakow :) jak np chcesz przewijac czy cos to warto zaproponowac zeby np cos Ci podalo albo postalo przy Tobie :)

Ja mam zas cholera inny problem z ktorym od tyg sie borykam i sie za duzo naczytalam na ten temat i sie doluje :(

A co sie stalo ?
13 lata 4 miesiąc temu #178429 przez monika1984lodz
Dziewczynki Wasze straszaki napewno dadza rade :) wierze w to i trzymam moooocno kciuki :)

Mgielka jaki to problem, moze uda nam sie pomoc :) po to tu jestesmy. :)

Dziewuszki brzuch mam juz tak nisko, ze mam wrazenie , ze niebawem kolan bedzie dotykal :ohmy: :ohmy: :ohmy:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #178431 przez mgielka22
Jakies 3 wypierdki mi sie zrobily na dole lekarz powiedzial ze to prawdopodobnie klykciny a jak sie na ten temat wczytalam to jestem przerazona :( narazie maz mi to smaruje vagothylem (kwasem co koaguluje) mam nadzieje ze to pomoze... :( nie wiem cholera co zrobic, w czwartek ide do gina bede go prosic o skierowanie na badania pod katem wirusa HPV ale jak go robilam 2 miesiace temu to bylam czysta a moj M nei ma mozliwosci by mnei zarazil bo nie mial jak...
13 lata 4 miesiąc temu #178434 przez gosia2324
Monika poprosimy zdjecie :)
Ocenimy :)
Ja to nie wiem czy mam nisko czy wysoko wiem ze Dzidzia jest juz niziutko bo gila mnie po pochwinach :P
13 lata 4 miesiąc temu #178435 przez kasia79
Mgiełka a co się dzieje? pisz tu szybko!
13 lata 4 miesiąc temu #178437 przez gosia2324
Mgielka w ciazy rozne rzeczy sie przyplatuja... moze to jakas bakteria i wystarcza jakies globulki, poczekaj na opinie lekarza.
13 lata 4 miesiąc temu #178439 przez monika1984lodz
A moze Ci sie zylaki tam porobily- to tez mozliwe szczegolnie na tym etapie ciazy

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży