- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178440 przez mgielka22
Tylko ze jak to sie potwierdzi ze to brodawki wywolane tym cholernym wirusem HPV to nie wiem co zrobie, to jest wskazanie do cesarki wtedy zeby malenstwo sie nie zarazilo a ja nie mam pojecia skad to, po prostu sobie jest i wkurza...
Temat został zablokowany.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #178443 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178447 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ale juz nisko bardzo cos mi sie wydaje, ze rozpakuje sie na dniach....
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178452 przez fanka
Cześć brzuchalki!!
ja dziś happy bo wreszcie mam łóżeczko skręcone i przygotoowane, tylko Dawida w nim brakuje
a wczoraj miałam taki dzień, że maskara, już się szykowałam na poród!! brzuch mnie bolał, tylko jak leżałam było lepiej, skurcze bolesne co 1h- 1,5h że aż gęsia skórka na rękach wychodziła, nawet po no -spie się nie wyciszyły i cały dzień taki, do tego non stop siku i nie wiele rzadziej, że się tak dosłownie wyrażę - kupka. No jakaś masakra, noc praktycznie bezsenna, ale dziś już dużo lepiej, skurcze dalej są ale już nie tak bolesne jak wczoraj.A brzuch jak kamień i nic nie pomaga znaczy tabletki więc się szykuje, że może to już tuż tuż?? w czw mam wizytę więc zobaczymy. A mój M ma w tym tyg nocną zmianę i dziś przed wyjazdem do pracy wypytywał mnie o cały scenariusz jak zacznę rodzić.
Ogólnie rozłożone łóżeczko bardzo mnie ucieszyło ale też trochę zestresowało powiem szczerze.
ja dziś happy bo wreszcie mam łóżeczko skręcone i przygotoowane, tylko Dawida w nim brakuje
a wczoraj miałam taki dzień, że maskara, już się szykowałam na poród!! brzuch mnie bolał, tylko jak leżałam było lepiej, skurcze bolesne co 1h- 1,5h że aż gęsia skórka na rękach wychodziła, nawet po no -spie się nie wyciszyły i cały dzień taki, do tego non stop siku i nie wiele rzadziej, że się tak dosłownie wyrażę - kupka. No jakaś masakra, noc praktycznie bezsenna, ale dziś już dużo lepiej, skurcze dalej są ale już nie tak bolesne jak wczoraj.A brzuch jak kamień i nic nie pomaga znaczy tabletki więc się szykuje, że może to już tuż tuż?? w czw mam wizytę więc zobaczymy. A mój M ma w tym tyg nocną zmianę i dziś przed wyjazdem do pracy wypytywał mnie o cały scenariusz jak zacznę rodzić.
Ogólnie rozłożone łóżeczko bardzo mnie ucieszyło ale też trochę zestresowało powiem szczerze.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178454 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
juz w zeszlym tygodniu znajoma mi powiedziala, ze mam nisko brzuszek, mi tez sie wydawalo ze sie opuscil, ale od jakis dwuch trzech dni mam wrazenie ,ze jest cooooraz nizej
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178458 przez Agusia83
dziewczyny, a ja mam lozeczko Wlasnie maz je skreca.....ale sie ciesze...moglabym skakac z radosci Posciel tez fajna, tylko trzeba ja wyprac bo capi sklepem i chyba maszynami...
Mgielka, sliczny pokoik bedzie miala Liliana Bardzo ladne naklejki
A to co Ci wyroslo to gdzies w okolicach odbytu czy na wargach?
Monia, bus faktycznie juz nisko masz...ale nie martw sie, czesto jest tak, ze brzuch sie szybko obniza a dzidzia czeka do samego konca na wyjscie
Dziewczyny, na pewno sobie poradzicie ze starszymi pociechami ...faktycznie trzeba bedzie ich zaangazowac do opieki nad malcami....
Fanka a te skurcze to chyba tylko Cie strasza...ale przynajmniej wiesz jak moga wygladac juz te porodowe...trzymam kciuki bys sie lepiej poczula...mnie tez cala noc twardnial bus a najgorsze jest, gdy malej zbiera sie wowczas na harce...bo cholernie boli...
Monia, bus faktycznie juz nisko masz...ale nie martw sie, czesto jest tak, ze brzuch sie szybko obniza a dzidzia czeka do samego konca na wyjscie
Dziewczyny, na pewno sobie poradzicie ze starszymi pociechami ...faktycznie trzeba bedzie ich zaangazowac do opieki nad malcami....
Fanka a te skurcze to chyba tylko Cie strasza...ale przynajmniej wiesz jak moga wygladac juz te porodowe...trzymam kciuki bys sie lepiej poczula...mnie tez cala noc twardnial bus a najgorsze jest, gdy malej zbiera sie wowczas na harce...bo cholernie boli...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Agusia83.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178461 przez mgielka22
Agusia83 napisał:
Agus na wargach mam jedno obok lechtaczki i 2 na koncu na dole jak sie koncza wargi wewn...
Qrde chce sie tego pozbyc
Ja od 33 tc mam opuszczony brzuch ciekawa jestem czy jest regula ze opuszcza sie na 2-4 tyg przed porodem...
dziewczyny, a ja mam lozeczko Wlasnie maz je skreca.....ale sie ciesze...moglabym skakac z radosci Posciel tez fajna, tylko trzeba ja wyprac bo capi sklepem i chyba maszynami...
Agus na wargach mam jedno obok lechtaczki i 2 na koncu na dole jak sie koncza wargi wewn...
Qrde chce sie tego pozbyc
Ja od 33 tc mam opuszczony brzuch ciekawa jestem czy jest regula ze opuszcza sie na 2-4 tyg przed porodem...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178463 przez Agusia83
Mgielka, to jakis wymaz by sie przydal by sie dowiedziec, co to za cholerstwo, nie?
A ja chyba nadal nie mam opuszczonego brzucha
Moj maz sklada lozeczko a ja bym chetnie sie polozyla do naszego lozeczka, bo chce mi sie spac
A ja chyba nadal nie mam opuszczonego brzucha
Moj maz sklada lozeczko a ja bym chetnie sie polozyla do naszego lozeczka, bo chce mi sie spac
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Agusia83.
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 miesiąc temu #178484 przez klatina
Mgiełka ja się szczepiłam przeciwko wirusowi HPV i wcześniej co nieco o tym czytałam. Nie możesz się zarazić inaczej niż drogą płciową. Faceci mogą być nosicielami, ale jeśli nie przytulałaś się za mocno ostatnio do swojego męża to nie ma szans. Nie martw się. Rzeczywiście zastanowiła bym się nad tematem hemoroidów. Ja już wyglądam jak baba jaga: pryszcze, brodawki (nawet na udach mi urosły ), niesymetryczna opuchlizna na nogach i twarzy. Nie wiem skąd się tego tyle bierze. Zapytaj na spokojnie lekarza, a nie czytaj bzdur na necie. Nie martw się to na pewno nic takiego.
Moderatorzy: ilona