- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178162 przez beti
Dziewczyny, na grouponie są opaski przeciw komarom dla dzieci. Podobno rewelacja, normalnie w aptece kosztują ponad 10 zł/szt a tu za 19 zł jest 10 szt
www.groupon.pl/deals/cala-polska/aspolan...CRM_1_0_0_228&a=1661
www.groupon.pl/deals/cala-polska/aspolan...CRM_1_0_0_228&a=1661
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178169 przez bewipo
Cześć dziewczyny.
Miałam zalatany długi weekend, więc dopiero dzisiaj was nadrobiłam.
Mysza trzymam kciuki i czekamy na jakieś wieści.
Mała za twoją wizytę też trzymam. Wow, te 12 lat robi wrażenie. Ja z moim jestem, hmmm, chyba 4 i 2 po ślubie. Wcześniej na pewno nie byłam dojrzała do poważnego związku, więc podziwiam
Monia gwiazdki super!!
Miałam zalatany długi weekend, więc dopiero dzisiaj was nadrobiłam.
Mysza trzymam kciuki i czekamy na jakieś wieści.
Mała za twoją wizytę też trzymam. Wow, te 12 lat robi wrażenie. Ja z moim jestem, hmmm, chyba 4 i 2 po ślubie. Wcześniej na pewno nie byłam dojrzała do poważnego związku, więc podziwiam
Monia gwiazdki super!!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178184 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti opcja z mizeria mi pasuje hihihi
Kurcze Wam tez chce sie tak strasznie pic???
Kurcze Wam tez chce sie tak strasznie pic???
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178199 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyska o jakiej ty odchlani rozpaczy piszesz ?? hihi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178220 przez mgielka22
Hej Dziewczyny
Ja mialam w 28tyg I st lozyska teraz nie mam pojecia
Monia mi sie ostatnio bardzo chce pic ale wszystko idzie mi w nogi a dokladniej w kostki bo potem wygladaja jak buraki
Wlasnie zaraz jade do szpitala zeby dostac zgode na porod rodzinny
Noc w porzadku minela choc msca se nei moglam znalezc tzn zadne ulozenie mi nie pasowalo
POzdrawiam do pozniej papaty
Ja mialam w 28tyg I st lozyska teraz nie mam pojecia
Monia mi sie ostatnio bardzo chce pic ale wszystko idzie mi w nogi a dokladniej w kostki bo potem wygladaja jak buraki
Wlasnie zaraz jade do szpitala zeby dostac zgode na porod rodzinny
Noc w porzadku minela choc msca se nei moglam znalezc tzn zadne ulozenie mi nie pasowalo
POzdrawiam do pozniej papaty
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178234 przez gosia2324
WITAM WSZYSTKICH
I oznajmiam, ze dołączam do Szczęśliwych mamuś które juz są w 9 miesiącu
Nocka minęła mi nie najgorzej, dzwoniłam wczoraj do mojej położnej, żeby zorientować sie ja ma dyżury w tym miesiacu,
Jutro na 15,00 umówiłyśmy sie na KTG!
I oznajmiam, ze dołączam do Szczęśliwych mamuś które juz są w 9 miesiącu
Nocka minęła mi nie najgorzej, dzwoniłam wczoraj do mojej położnej, żeby zorientować sie ja ma dyżury w tym miesiacu,
Jutro na 15,00 umówiłyśmy sie na KTG!
- czajenka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178239 przez czajenka
Witam wszystkie przyszłe MAMY !
Jestem studentka AWF w Krakowie i pisze prace mgr na temat aktywnosci fizycznej kobiet w ciazy. Bylabym Wam bardzo wdzieczna, gdybyscie mi pomogly w zdobyciu badan, ktore polegaja na uzupelnieniu ankiety w tej tematyce.
Oto link: www.ankietka.pl/ankieta/67045/aktywnosc-...-kobiet-w-ciazy.html
Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam
Jestem studentka AWF w Krakowie i pisze prace mgr na temat aktywnosci fizycznej kobiet w ciazy. Bylabym Wam bardzo wdzieczna, gdybyscie mi pomogly w zdobyciu badan, ktore polegaja na uzupelnieniu ankiety w tej tematyce.
Oto link: www.ankietka.pl/ankieta/67045/aktywnosc-...-kobiet-w-ciazy.html
Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 4 miesiąc temu #178240 przez Marta M
Wklejam wiesci od Myszy:
Hej! Ja juz w koncu po przyjeciau na oddzial i po badaniu, Janek wazy 2100 wiec przybral mniej niz ostatnio ale roznica glowka-brzuszek sie nie powieksza. Co do lozyska to lekarka powiedziala ze wg niej II wiec odetchnelam z ulga. Mowi ze to moze poprostu chude dziecko na ktg troche lekkich skurczow. Z ciekawostek zepsul mi sie zamek od torby! Pozdrawiam. Mysza.
Hej! Ja juz w koncu po przyjeciau na oddzial i po badaniu, Janek wazy 2100 wiec przybral mniej niz ostatnio ale roznica glowka-brzuszek sie nie powieksza. Co do lozyska to lekarka powiedziala ze wg niej II wiec odetchnelam z ulga. Mowi ze to moze poprostu chude dziecko na ktg troche lekkich skurczow. Z ciekawostek zepsul mi sie zamek od torby! Pozdrawiam. Mysza.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178245 przez Marta M
To na porod rodzinny trzeba miec jakas zgode?? Gosiu moze wiesz jak to jest w zeromskim bo mialas tam praktyki, tak??
Wyczytalam, ze: odpis aktu urodzenia matki trzeba tylko wtedy kiedy matka jest stanu cywilnego wolnego, w przeciwnym razie trzeba odpis aktu malzenstwa. Prawda to??
Wyczytalam, ze: odpis aktu urodzenia matki trzeba tylko wtedy kiedy matka jest stanu cywilnego wolnego, w przeciwnym razie trzeba odpis aktu malzenstwa. Prawda to??
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Marta M.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178255 przez Pyśkaaaa
MartaM to wszystko zależy od szpitala w którym chcesz rodzic a do USC to wydaje mi się że to dotyczy tylko tych co mężow nie maja...
Mysza superowo
Gosia gratulację 9 ja za tydzień
Monia moja odchłań rozpaczy już się wyrzaliłam przyjaciółce i aż mi lżej
Mysza superowo
Gosia gratulację 9 ja za tydzień
Monia moja odchłań rozpaczy już się wyrzaliłam przyjaciółce i aż mi lżej
- Brejcia
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178257 przez Brejcia
Witam wszystkie Wrześnióweczki
Postanowiłam napisać na tym forum ponieważ strasznie denerwuje sie tym iż mam bardzo malutki brzuszek jak na 34 tydzien. Czy tak moze byc? Równiez denerwuje się tym że mam kłucia dosyć często u dołu brzuszka czy wy też tak macie?
Pozdrawiam i Gratuluje Dziewczyny
ps. tak wygląda mój brzuś dziś
Postanowiłam napisać na tym forum ponieważ strasznie denerwuje sie tym iż mam bardzo malutki brzuszek jak na 34 tydzien. Czy tak moze byc? Równiez denerwuje się tym że mam kłucia dosyć często u dołu brzuszka czy wy też tak macie?
Pozdrawiam i Gratuluje Dziewczyny
ps. tak wygląda mój brzuś dziś
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178262 przez Agusia83
Hej dziewczynki...ja juz dobrej nocy chyba miec nie bede...no, ale trudno, ostatnie tygodnie postaram sie jakos wytrzymac Na siku wstaje co godzine, w dodatku wczoraj zapomnialam wziasc na noc magnez i brzuch spinal mi sie non stop...taki twardzioch, ze ktos moglby na nim palce polamac
Rano bylam na badaniach...w koncu zrobilam posiew na paciorkowca, za tydzien beda wyniki, a we czwartek mam wizyte u ginki...Do laboratorium przyjechala tez moja kolezanka w ciazy i po kluciu poszlysmy do mnie na kawke...
Teraz wlaczylam pralke i musze poszukac jakis sklepow z wozkami w Krakowie, bo w tym tygodniu maz mi obiecal, ze za nim pojezdzimy
A dzis jedziemy kupic lozeczko, juz sie nie moge doczekac...
Marta, nie musisz miec pozwolenia na porod rodzinny...jesli chodzi o Zeromskiego to przychodzisz i jesli chcesz rodzisz z osoba towarzyszaca
Nie wiem czy trzeba miec swoj akt urodzenia by zarejestrowac dziecko...ale chyba jesli bedziecie to robic w swoim urzedzie, to chyba nie trzeba....natomiast do tego co Monia napisala, ze jesli nie macie slubu to trzeba przyjsc we dwoje, to moim zdaniem jest dobre...wiem, ze zawracanie glowy, ale z drugiej strony, co by bylo gdybys nie zyla dobrze ze swoim partnerem a on sam by poszedl dziecko zarejestrowac? Z reszta wowczas Ty musisz powiedziec pani urzedniczce jakie nazwisko bedzie nosilo dziecko...Twoje slowo sie tu liczy, nie partnera...
Rano bylam na badaniach...w koncu zrobilam posiew na paciorkowca, za tydzien beda wyniki, a we czwartek mam wizyte u ginki...Do laboratorium przyjechala tez moja kolezanka w ciazy i po kluciu poszlysmy do mnie na kawke...
Teraz wlaczylam pralke i musze poszukac jakis sklepow z wozkami w Krakowie, bo w tym tygodniu maz mi obiecal, ze za nim pojezdzimy
A dzis jedziemy kupic lozeczko, juz sie nie moge doczekac...
Marta, nie musisz miec pozwolenia na porod rodzinny...jesli chodzi o Zeromskiego to przychodzisz i jesli chcesz rodzisz z osoba towarzyszaca
Nie wiem czy trzeba miec swoj akt urodzenia by zarejestrowac dziecko...ale chyba jesli bedziecie to robic w swoim urzedzie, to chyba nie trzeba....natomiast do tego co Monia napisala, ze jesli nie macie slubu to trzeba przyjsc we dwoje, to moim zdaniem jest dobre...wiem, ze zawracanie glowy, ale z drugiej strony, co by bylo gdybys nie zyla dobrze ze swoim partnerem a on sam by poszedl dziecko zarejestrowac? Z reszta wowczas Ty musisz powiedziec pani urzedniczce jakie nazwisko bedzie nosilo dziecko...Twoje slowo sie tu liczy, nie partnera...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 4 miesiąc temu #178263 przez Mała
Gosia gratuluję 9 m-ca.
Mysza super wieści.
Brejcia witam. Ja mam o wiele większy, 108 cm, a co lekarz na to?
Na sierpniówkach dwie na porodówce, kurcze już niewiele ich zostało. Ciekawe, która pierwsza u nas rozpocznie sezon bobaskowy?
Mysza super wieści.
Brejcia witam. Ja mam o wiele większy, 108 cm, a co lekarz na to?
Na sierpniówkach dwie na porodówce, kurcze już niewiele ich zostało. Ciekawe, która pierwsza u nas rozpocznie sezon bobaskowy?
Moderatorzy: ilona