- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
A my poszliśmy wczoraj na szczepienie ale zamiast tego dostałam plik recept ! Gardło zaczerwienione lekki katar (oczywiście wczoraj rano się zaczął, jakby dzień wcześnie nie mógł to bym wolnego specjalnie nie brała). Jakoś jak wróciliśmy do domu po spacerze to nie było kompletnie nic. Zero kataru a o kaszlu nie ma mowy.
Może i dobrze, że go nie zaszczepili ale leków i tak mu nie podaje. Zobaczę czy się rozwinie coś czy nie.
Jaka pogoda u Was ? U nas -12 strzeliło ale piękne słoneczko do tego. Chyba na spacer po żłobku młodego zabiorę On się tak cieszy jak po śniegu chodzi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Może Jerzyk nie chciał się szczepić i nagle zachorował? Może mróz zamroził wirusy?
My byliśmy na szczepieniu we wtorek, tzn, był mój tata i dowiedział się , że musi mieć pełnomocnictwo ode mnie inaczej nie zaszczepi. Jednak zawsze na szczepienie chodziłam ja, kiedyś nie było takich ceregieli. Zaszczepili Filipa,ale tata się nasłuchał
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnesssa zapomniałam Ci odpowiedzieć . Tak, ten gin którym jestem zachwycona to Wasilewski . Poleciła mi go moja położna i potem trochę poczytałam o nim opinii pacjentek w internecie. A Ty go znasz, byłaś u niego kiedyś? Jakie masz o nim zdanie?
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas zima okropna. Filip wcale nie chce na dwór w taką pogodę Może i dobrze.
Poza tym u nas ok. Odzie 10-ty ząb i trochę w nocy się budzi
sandra szybkiego powrotu do zdrowia dla Bruna
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
U nas w sobotę dopadało trochę śniegu, więc wczoraj Oliwia odbyła pierwszą przejażdżkę sankami oczywiście samo siedzenie w sankach było nudne i bardziej wolała je sama ciągnąć teraz u nas jest -6 i mamy już za sobą spacer do sklepu. Oliwia mimo mrozów chętnie wychodzi na dwór, ale pochodzi trochę i ciągnie do domu A no i idzie 10 ząbek, już jest prawie na wierzchu. Odpukać, tfu tfu- czwóreczki wychodzą nam rewelacyjnie, bez najmniejszego marudzenia
Anulka ten opis ciąży rewelacyjny, uśmialiśmy się razem z mężem
Sandra zdrówka dla Bruna,niech ten katar już sobie idzie a w ogóle to jakie Wy teraz macie pogody??
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
czajusiątko mój Młody uwielbia śnieg. Dzisiaj jeszcze trochę zimno ale jutro ma być cieplej i ma śnieg padać więc na pewno wyruszymy na sanki
a my zębów już mamy 13
Dzisiaj walczyłam w nocy żeby Młody do nas do łózka się nie pchał. Po godzinie złamałam się. Tylko dlatego że chciałam choć trochę pospać
Chyba pomyślę też o zmianie łózka dla Młodego ...
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sandra dobrze, że lepiej Brunowi, z maluchami tak jest w jedej chwili zdrowy w innej chory
a to mój skarbuś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mamuski gdzie jestescie Weekend sie juz skonczyl Pozdrawiam
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Sandra to nieciekawą mieliście nockę, może to ząbki tak dokuczają??
Ania słodziaśny jest Filipek, a jaki skupiony pewnie w telewizor się zapatrzył
Co do tego spania z rodzicami to ja ostatnio też nauczyłam Oliwię, że nad ranem biorę ją do nas do łóżka i śpimy razem, ale to przez to, że ona jak się przebudzi w nocy to mnie woła i muszę podejść do niej żeby usnęła a teraz przez te mrozy u nas w pokoju jest 16-17 stopni i nie chce mi się tak wyłazić spod cieplutkiej kołderki i latać po zimnym pokoju, więc przenoszę ją do nas do łóżka. No a tak poza tym to w trójkę jak się przytulimy to tak fajnie cieplutko
Ostatnio naszym znajomym urodziła się córeczka i mąż jak zobaczył jej zdjęcia to go natchnęło, że on koniecznie już by chciał mieć drugie dziecko
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Ja walczę z anginą od soboty i dopiero dzisiaj byłam w stanie wygramolić się z łóżka Temperatura mnie rozkładała, a taki ból gardła i migdałów nigdy mnie nie dopadł Chociaż jest i plus nie mogłam nic jeść przez kilka dni więc mam 2 kg mniej Pewnie do czasu aż znowu zacznę normalnie jeść Na razie Was nie nadgoniłam ale mam nadzieję, że może jutro mi się uda.
Pozdrawiamy
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Oliwier ostatnio jak w zegarku budzi się po 4 i ręce do góry wyciąga z okrzykiem "YY YYY YYY", wtedy biorę go do nas przytuli się do mnie, potem do taty, ułoży się między nami i dalej sobie śpimy
Ja weekend miałam pracowity, pomalowałam łazienkę i nad wanną i umywalką położyłam zmywalną tapetę. Gruntowny remont, czyli kafelki będziemy pewnie dopiero w przyszłym roku robić. Położyłam tapetę na przedpokoju i na jednej ścianie w dużym pokoju. A wczoraj w końcu wybrałam się na fitness, był step i brzuszki i było super. Nawet wielkich zakwasów nie mam
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia fajnie Ci , ja chociaż nie jestem fanka tych wszytskich ćwiczeń fizycznych, ale jak juz byłam to po wygłądałam jak burak czerwona ale zawsze mi się wydawało, że jestem lżejsza conajmniej o 5 kg JUŻ i często przechodząc obok cukierni lub jakiejś fast-foodowskiej knajpy lub budki, mówiłam sobie :Ahh, ile tego życia i fundowałam coś smacznego do brzuszka i baardzo kalorycznego .
Ja wczoraj zaczęłam ostatnią prostą, ostatnie 10 tygodni, mam nadzieje, że prowadzą z górki a nie pod .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5