- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Czajusiątko ja zgubiłam od lata 7 kg No ale mi zostało jeszcze jakieś 20 kg
A od lizaka Oliwier oczywiście się cały kleił, no ale coś za coś
Sandra a to cwaniaczek z Bruna Jeszcze chwila i sam sobie lodówkę otworzy Oliwier jak jest głodny to sobie sam bierze chleb z szafki
Lizaka jak daję to tylko chupa chupsa, bo one nie spadają z patyczka.I tylko jak siedzi, bo też się boję,ze mógłby sobie krzywdę zrobić biegając
Oli też nosi ciuchy na 2 latka (92 rozmiar), a spodnie to głównie dresy, bo inne za szczupłe są
A u nas w nocy spadł Śnieg
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anulka, Madzia odezwijcie się
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
kasia zimę macie, a młody jak zwykle uśmiechniety
Ja szczepię i płatne, tzn. na menokoki na razie się wstrzymałam, przynajmniej do dwóch lat i czekam na nową szczepionke, bo ta nie chroni do końca co jest u nas w polsce.
sandra jaki mądry Bruno. Mój tylko lubi bezmyślnie otwierać lodówkę
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Kasia mi się podoba to zdjęcie na sankach, Oliwier siedzi na nich jak dorosły
A Sandra Oliwia po tej chorobie też ma jakiś wilczy apetyt, non stop coś szamie
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Sandra ja nawet jak mam gumki puszczone,to ciasno a jak już Oliwier w nie wejdzie,to się schylać nie może A w domu to też dresy albo rajstopki
Czajusiątko Sandra dziękuję
Ania bo Oliwier to taki typ, zawsze uśmiechnięty A Filipek faktycznie chucherko A lizak tylko od święta. Poprzednio w kościele dostał, bo księdza zagłuszał staram się w ogóle słodyczy nie dawać, ewentualnie paluszki albo chrupki kukurydziane
A zapomniałam się pochwalić, mam skierowanie do sanatorium na kręgosłup za jakieś 15 miesięcy jadę
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No więc.....Byliśmy wczoraj w Bydgoszczy na tym szczegółowym badaniu USG. lekarz REWELACJA !!! Tak miły człowiek, że sama obecność jego nastraja już pozytywnie na maxa. Mąż z Julusiem też byli pod czas badania i oglądali na monitorze maluszka. Lekarz gdy tylko przyłożył głowicę do mojego brzuszka tam i pojawiła się główka na ekranie przede mną, powiedział : No to zobaczymy jak się czuje wasz drugi SYNEK ! " My z mężem wielkie oczy, że już widzi że to chłopczyk, a okazuje się, że dobry diagnosta widzi wiele, że USG pokazuje przekrój dziecka z głowy aż do dołu . Wszystko po kolei zbadał, obejrzał, jednocześnie nam wszystko tłumacząc. Żadnych wad rozwojowych nie ma, synek całkowicie zdrowy. A moje wielowodzie zniknęło. Też znadał poziom wód płodowych i wyszło AFI 20 czyli norma. Powiedział, że tam to AFI 25, które wyszło w szpitalu, było po prostu takie wysokie, bo maluszek rozwija się szybciej bo o tydzień do przodu i poziom wód mógł prze 1-2 dni być troszkę większy, potem się unormował.
Maluszek teraz według USG jest w 29 tc i termin wyszedł już na 5 kwietnia. Ale to kwestia tylko 3 dni i jeszcze może wszystko się zmienić z jedną lub drugą stronę. Maluszek teraz w swoim 29 tcrozwoju, waży1367 gr. Lekarz powiedział, że końcowa waga może być podobna jak u Julusia , a Julianek urodził się 3800.
Widzieliśmy buźkę maluszka w 3D, mąż na początku był, nie za bardzo wierzył, że da się zobaczyć tak dobrze dzieciątko, ale gdy ujrzał buźkę malca, aż łzy miał w oczach. A wczoraj właśnie miał swoje urodzinki, 37 latek i powiedział, że lepszego prezentu nawet sobie wymarzyć nie mógł
Powiedział, że widzi podobieństwo w rysach twarzy maluszka do Julianka, gdy się urodził . A ja nie wiem czy widzę . Dla mnie najważniejsze, że zdrowy nasz drugi synuś
. Na pożegnanie Pan doktor życzy7ł nam powodzenia i dużo cierpliwości przy dwójce urwisów . Kurcze, naprawdę, jak będę jeszcze kiedyś w trzeciej ciąży ( chociaż nie planuję, ale kto to wie co mnie jeszcze czeka , i mam nadzieję, że wtedy już finansowo będziemy lepiej stali, to pojadę do tego ginka aby prowadził moją ciążę. Kurcze, no normalnie dziewczyny, mnie tacy serdeczni i fachowi lekarze rozbrajają, że mam prawie łzy w oczach i trudno mi uwierzyć, że jeszcze tacy są. No dodajmy, że ja zawsze na "żydowska płaczkę" pasowałam i nawet pewnie nie złe pieniądze z tego bym miała, gdyby co , do tego jeszcze stres, który miałąm przed wizytą i hormony ciążowe do tego i mamy kalambur emocjonalny w czystej postaci .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
makrelcia foty super.
Ja też pochwalę się moim bąblem
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Ania Filipek oczy ma przepiękne
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
Anulka świetnie widać Kajtusia na tych zdjęciach, będzie przystojniak
Ania Filipek to taki dorosły słodziak na tych zdjęciach
Oliwia dzisiaj nas uprzedziła o tym, że będzie robiła kupkę, ale na nocnik nie chciała usiąść
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
A podobny jest bardzo do braciszka Mały klon będzie
Ania córa też odziedziczyła po Tobie takie piękne wielkie oczy jak ma Filip ?
czajusiątko Oliwka mówi już coś więcej ? Ona chyba najbardziej "gadatliwa" z naszych dzieciaków
Jakie macie pomysły na dzień babci i dziadka? Kupujecie jakieś prezenty ?