- Otrzymane podziękowania: 19
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
Tak wiec mam prace na cały etat, brak wolnego czasu, mała już pyskuje, jutro kolejna wizyta u okulisty aż się boje.
Ja dużo schudłam (przez prace i nerwy - jestem teraz sekretarką obsługi placówek oświatowych nie wiem czy sie szczycic czy płaka )
Ala wszystko je, chora była 2 razy raz zapalenie krtani zaraz po wizycie u okulisty drugi raz jakas infekcja, a tak zdrowa ma swój charakterek jest szybka i wszedzie jej pełno, przespi całe nocki na szczęście
Pozdrawiam
i przepraszam ze nie mam dla was czasu nawet teraz juz musze isc spac
dobrej nocki!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
sandra napisz, co tam z Brunem.
Zauważyłam, że nastał chyba czas przekory naszych dzieciaczków Filip już ładnie siedział na nocniczku, nawet jak zrobił kupę, to brał pieluchę i szedł za nami. Myśleliśmy, że wszystko zmierza w dobrym kierunku,ale albo przez, to, że niania go nie wysadza albo czas przekory i nie lubi zmian pieluchy i siedzenia, bo nie ma na to czasu
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Ania wydaje mi się, że dobrze trafiłaś z tą przekorą. Oliwia też swego czasu robiła siku na nocnik ale tylko kilka dni, a potem już jej się znudziło.
Oliwia nauczyła się bić z główki jak trzymam ją na rękach a czegoś nie chcę jej dać to wali z czoła
My chyba przejdziemy się jutro kontrolnie do lekarza bo wczoraj skończył się antybiotyk,a kaszel dalej nie odpuszcza
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- toska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
chasiamino powoli ujawniają się charakterki naszych bobasów i będą coraz więcej protestować u mnie tez z czasem krucho.Powodzenia na wizycie u okulisty.
Ania14.09 no chyba masz racje ze dzieciaki maja teraz tyle ciekawych rzeczy do "zbadania" ze siedzenie na nocniku jest malo ciekawe i po prostu strata czasu,no ale w koncu i do siku na nocniku się przekonają
czajusiątkoOliwka śliczna blondyneczka ,Dominik jak czegoś chce to znowu bije ale mnie czy męża a ostatnio zaczyna się kłaść na podłodze i fikać nogami, czyżby bunt dwulatka się zbliżał
A ja siedzę sobie w domku i staram się nacieszyć moim małym rozrabiaką, eh jeszcze kilka dni i znowu do pracy Pogoda ladna wiec dluzszy spacerek nam sie szykuje.
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Czajusiątko Oliwcia jest prześliczna z tymi swoimi blond włoskami
Chasiami Gratuluje pracy, brzmi fajnie chociaż nie wątpię że pracy dużo Ja do okulisty idę z małym w przyszłym tygodniu... podejście nr 4 mam nadzieję, że tym razem się czegoś dowiem
Też musiałyście podawać jakieś krople na zamówienie, trzy dni przed badaniem
Tosca No Maks dokładnie tak samo robi, jak mu nie chcę czegoś dać (zazwyczaj jedzenia) to się kładzie na podłogę i marudzi
Jak dobrze, że dzisiaj piątek Gardło mnie zaczyna boleć więc muszę się przez weekend wykurować Wczoraj w żłobku dziewczyny mówiły mi, że Maks mocno kaszlał i ma katar.... w domu nie kaszlnął ani razu i kataru też nie było widać Mam nadzieję, że to nie jakaś alergia
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
czajusiątko Oliwka przesłodka
Tosca super masz
Ja w pracy i muszę sobie pogadać z szefem. Czeka mnie trudna rozmowa
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
łaskawie po 3 latach dostałam skierowanie na zdjęcie kręgosłupa. Mam nadzieję że póki co te leki pomogą i będę mogła jakoś chodzić. Masakra to nawet poród nie był tak bolesny.
Ach wyżaliłam się trochę i mi lepiej
jurek też od rana ma czasami kaszel a później spokój. Nie wiem od czego to zależy.
Wiecie co ? Jestem coraz bardziej zadowolona z mojego męża. Zajmuje się więcej małym bawią się. A był taki niechętny do tego
oby tak dalej.
Wiem skąd ta zmiana pocisnełam mu że jest zwykłym dawać nasienia a nie ojcem. Ostro ale podziałało? Nawet na tyle że Jurek przytulaniem się teraz również do taty
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Zdrówka dla Ciebie!
Sandra dobrze, że z Brunem lepiej, oby dzisiaj się okazało, że nie robi się kolejne zapalenie, trzymamy kciuki
Makrelcia współczuje tego bólu, oby leki pomogły! zdrówka! Mnie ostatnio krzyże strasznie bolą, a dzisiaj jakoś szczególnie bardzo, tylko u mnie od tej ciągłej pracy przy komputerze i dźwigania 12kg
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Makrelcia u mnie też tatuś lepiej zajmuje się małym, może już tak sie nie boi po prostu Może też to, że mały jest bardziej kontaktowy i sam za nim biega
Ja na bóle kręgosłupa brałam Doretę - paracetamol z tramadolem, bo ketonal mi nie pomagał. Ja nie dość, że miała ostre bóle to jeszcze mi palce od stóp drętwiały. Nachodziłam się po ortopedach, neurologach , ale tabletki trochę pomogły
Zdrówka dla was i dla dzieciaczków
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
U nas nie za ciekawie. Byliśmy dziś na kontroli bo nie podobało mi się charczenie Oliwki no i okazało się, że wszystko zalega jej na płuckach bo nie umie sobie dobrze odkaszlnąć. Pani dr powiedziała, że gdyby nie to, że poza tym Oliwka jest w ogólnym stanie dobrym to by od razu pisała nam skierowanie do szpitala Na razie dała nam kolejny antybiotyk i krople do inhalacji. Musimy się inhalować i oklepywać żeby jej się wszystko odkrywało.
No ale chociaż lekarka poprawiła mi humor bo powiedziała, że Oliwka jest bardzo zdolna jak na swoje 15 miesięcy i że koniecznie musimy pomyśleć o drugim dziecku, bo pierwsze nam się bardzo udało
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
A co do wizyty u okulisty, to musimy zaklejac oczy codziennie na 2 godziny, ciekawe kiedy bedzie widoczna poprawa.
pozdrawiam
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Sandra Dobrze, że z Bruno już lepiej
ChasiamiCo znaczy zaklejać oczy na dwie godziny
Kasia Trochę Ci zazdroszczę tego byczenia
Czajusiątko Mam nadzieję, że z Oliwka już lepiej
Siteczko No to takie same krople mamy, ale chyba wizyta nam przepadnie Byłam przekonana że wizyta jest 16 a się okazało, że 15, nie dość że mam szkolenie 15 do 16 w Gdyni (a wizyta na 16.30) więc nie ma szans, żebym obróciła Gdynia-Pruszcz Gdański -Gdańsk 1 pół godziny To jeszcze nie zakropiłam Maksiowi wczoraj oczu, bo byłam przekonana, że od dzisiaj no i doooooopa