- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Oj mi po świętach 2 kg przybyły. Słodycze mnie gubią. Reszta byłaby ok. Ale po weekendzie zaczynam z grubej rury Ciekawe jak długo wytrwam :D:D
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Choróbsko powoli odpuszcza, ale jeszcze nie do końca jest ok.
Wczoraj byłam z mężem w Bydgoszczy i poszliśmy sobie do kina na Hobbita. Fajnie się tak zrelaksować Dzieciakom nic nie powiedzieliśmy, bo by się wkurzyli
Makrelcia super zdjęcia Co do opon to niestety za 100 zł nie kupisz ja dałam okazyjnie za zimówki z felgami stalowymi 600 zł, gdzie samą felga normalnie kosztuje ok 100 zł.
Jak znajdziesz dobry sposób na schudnięcie to poproszę
Ania dziękuję Córka coraz bardziej do mnie podobna, tyle, że niska jest.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Wiem że opony drogie ale ile można słuchać że trzeba kupić ? Tym bardziej, że w październiku już kupił zimówki ale sprzedał samochód i znowu trzeba było kupić nowe. A teraz już na wiosne. I znając jego to kupi te opony a na wiosne znowu sprzeda samochód w 2013 mieliśmy w sumie 4 samochody... co chwilę coś innego...
jak mnie walec rozjedzie to będę miała płaski brzuch jak sobie wymarzyłam ale to może być ciut bolesne
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja w kinie byłam w lecie ostatnio, w Gdyni. Oli sobie spał w wózku. A jeszcze przedtem to już nie pamiętam kiedy byłam Problem w tym, że u nas nie ma kina, więc jak gdzieś na wyjedzie jesteśmy to korzystamy Do Multikina ok 100 km najbliżej było (teraz mam 60 km )
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to mój Filipek. Zdjęcie ze świąt jeszcze wstawię z łysą choinką do połowy
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wy piszecie o dzieciach,a ja tam czekam na wnuki, moja córa już się niestety wyprowadziła, najpierw mieszkała ze studentami, obecnie pogodziła sie z chłopakiem i zamieszkali razem. Ona studiuje on pracuje. Nie wiem co z tego będzie,ale chciała spróbowac dorosłości to ma. Oczywiście dostaje od nas kasę, więc babcią mogę być w kazdej chwili. Wolałabym nie,bo jest za młoda i niech studia skończy,ale nic nie wiadomo.
Filip cd
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Ania widzę, że Filipek to urwis, tak choinkę porozbierał
Agnessa Maksiu superaśny elegancik a ta akcja nocna to może faktycznie od zbyt małych pieluch. My od dłuższego czasu jesteśmy na 5 ale Daduchów
Makrelcia Jerzyk w tej muszce to taki ochh achh cukiereczek Ja też postanowiłam, że schudnę.jeszcze nie wiem jak ale schudnę. A tak na serio to naprawdę muszę się wziąć ostro za siebie bo przytyłam jakieś 10 kg dziś zawarłam z mężem układ, że jak schudnę 12,5 kg to on rzuci palenie, także mam dodatkową mobilizację
Co do sylwestra to u nas spoko. Przyjechał do nas szwagier z żoną i sobie siedzieliśmy. Oliwka poszła spać jakoś koło 21.30 i dała pospać do 9, co mnie bardzo ucieszyło bo poszliśmy po 4
A no i Oliwkę dorwał katar i kaszel byliśmy wczoraj u lekarza i osłuchowo czysto, gardło też więc dostała tylko syrop na kaszel i psikacz do nosa. W ogóle to była to chyba pierwsza nasza wizyta u lekarza, kiedy Oliwka nie płakała i jestem z niej strasznie dumna no i dopytałam o jej paluszki u nóg bo zauważyłam, że te duże jej się wykrzywiają jak stoi i tak jakby uciekały w stronę reszty palcy. Pani dr powiedziała, że faktycznie trochę jej się koślawią ale na razie stópki się jeszcze kształtują i może się to samo unormować, a jak nie to żeby przypomnieć o tym na bilansie 2 latka. Kazała też dużą uwagę kłaść na jakość butków, żeby miały szeroko w palcach i porządne wkładki. Mówiła żeby czasem nie kupować dziecku butków Nike, Adidas itp
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
makrelcia czy tak bardziej na serio myslisz o drugim dziecku? bo my z mężem planujemy jakoś od maja sie starać....
Agnessa z naszym Matim było bardzo podobnie w sylwestra zasnął ok 20 i obudził się ok 7:30:) oczywiście w nocy jeszcze nam sie przebudza czasami...ok 3 ląduje w naszym łóżku....a jak wasze maluchy ze snem??
teraz ma nowe upodobanie w chodzeniu do tyłu i czekaniu az na cos nie wpadnie albo chodzenie i machanie głową żeby się w głowie zakręciło:)no i biega zamiast chodzić
no i z największych miłości mojego dziecka moznaby wybrać jedzenie:) uwielbia jeść wszystko o każdej porze...nie da sie przy nim niczego zjeść żeby nam tego praktycznie z buzi nie wyciągał
pozdrowionka:)
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ SCHUDNĄĆ NIE GŁODUJĄC !!!
Koleżanka po porodzie, też miała na plusie kg i schudła na diecie 3D. Podsyłała mi zdjęcia potraw z tej diety wyglądały naprawdę rewelacyjnie i pisała, że są smaczne.
WIĘC DZIEWUSZKI JAK CHCECIE TO PODEŚLIJCIE MAILICZKI DO MNIE , PRZEŚLĘ WAM JĄ .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czajusiątko Mam nadzieję, że z Oliwią lepiej Dużo zdrówka dla Was
Patys to super, Trzymam kciuki za powodzenie z drugim bąbelkiem My chcemy się starać od lipca , bo mi się termin na maj marzy Aleee zobaczymy co z tego wyjdzie Maks z jedzeniem ma bardzo podobnie dlatego nasze posiłki staramy się jeść razem z małym.
Ania Filipek słodki, i mam wrażenie, ze podobny trochę do Ciebie A córę masz na pewno rozsądną i pewnie jeszcze zaczeka zanim Cię babcią zrobi
Rosmanowe pieluszki też mieliśmy i Maks miał po nich mega uczulenie Tak samo jak po dadach
Anulka słyszałam już o tej diecie... wyślij mi jestem ciekawa co to jest
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.