BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

10 lata 11 miesiąc temu #820140 przez makrelcia
Agnessa spróbuj zadzwonić i przełożyć wizytę. Jak idziesz prywatnie to oni zawsze mają jakieś wolne godziny.
Zakleja się jedno oczko (takie osłonki na oczko są) żeby 2 to odsłonięte bardziej się wytężało i lepiej pracowało. Pomaga to prostować oczko przy zezach i polepsza widzenie. Po prostu zmuszasz oko żeby widziało skoro trylko jednym patrzysz :)

Mam nadzieję że dzieciaczki już zdrowsze.
Ja dzisiaj Młodego z mężem zaprowadzałam do żłobka bo nie dałabym rady. Co prawda chodzić już mogę ale nadal boli. Poszłam dzisiaj do pracy a usiedzieć nie mogę. Zrobię co musze i uciekam do domu.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #820143 przez Ania14.09
I ja się witam.
U mnie nic ciekawego. W weekend byliśmy u mojej kuzynki i mojego chrześniaka, co ma 5 lat. Filip świetnie się bawił. Nie ma kontaktu z małymi dziećmi, więc dla niego takie kontakty są bezcenne. :)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

10 lata 11 miesiąc temu #820158 przez agnesssa
Makrelcia Współczuje bólu pleców, lepiej to chyba wyleżeć, jak mnie rwa dopadła kiedyś to też łazikowałam, aż mnie tak ścięło że bite dwa tygodnie musiałam leżeć, bo nie mogłam się ruszyć :huh:
A z oczkami to rozumiem, ale myślałam, ze się zalepia okulary a nie oko

Mąż ma tam dzisiaj dzwonić, ale to nie jest prywatnie więc może być różnie :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

10 lata 11 miesiąc temu #820240 przez makrelcia
lepiej zakleić oko bo uparte dziecko będzie patrzyło między okiem a okularkami :)

Ania mój mimo że ma kontakt z dzieciakami to i tak lgnie do dzieci :) Chociaż ostatnio nie chciał się bawić jak byłam u koleżanki. Jakoś mu chyba Jasiek nie przypadł do gustu.

10 lata 11 miesiąc temu #820470 przez PolaL
Czajusiątko mam nadzieję że z Oliwkę juz lepiej :kiss: mam nadzieję że pani doktor poinstruowała Cię jak się oklepuje malutką. I już ładnie jej się odrywa.

Aniu no to Filipek pobawił się tak jak my mamy na co dzień. Bo Szymek ma właśnie 5lat :D Napisz mi kiedy będziesz zrobiła zakwas na chlebek to może uda mi się jakoś wyrwać popołudniu po niego - jak podasz konkretne namiary :D

U mnie nawał roboty w pracy - zaczęły się rozliczenia roczne. Więc pewnie będę zawalona do końca kwietnia ...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

10 lata 11 miesiąc temu #820656 przez makrelcia
pola witam w klubie rozliczeń rocznych. Na mnie czeka kilka sprawozdań rocznych i jakieś 200 pitów do zrobienia :)

10 lata 11 miesiąc temu #820743 przez Ania14.09
to widzę, że same księgowe tu mamy :laugh:
polal a może spotkamy sie gdzieś w jakiejś sali zabaw z dziećmi?
makrelcia współczuję bólu pleców, mnie też ciągle bolą, bo śpię niewygodnie, ale ja już stara jestem.
Nie żebym się mądrowała, ale jak byłam młodsza, to nic mnie nigdy nie bolało ;)

10 lata 11 miesiąc temu #820777 przez kasia7775
Witajcie, ja od wczoraj w domu :) Sprzątam i sprzątam, bo zostawić 3 facetów w domu, to masakra ;) Ale dali redę, to najważniejsze :) Wyjazd bardzo udany, a przywitanie przez Oliwiera najlepsze ze wszystkiego :) W nocy się obudził i tak się do mnie przytulił...

Sandra i Czajusiątko, dobrze, że maluszkom już lepiej :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #820823 przez Sandra85
Witam :) U nas juz lepiej,Bruno poszedl dzis do zlobka,ale plakal troche jak go zostawialam.A po tych kroplach na katar,to taki byl jak na narkotykach,caly czas spal,a jak go stawialam na podlodze to sie chwial jak pijany... I w niedziele juz mu nie dawalam,a wczoraj bylismy u lekarki,plucka czyste,tylko ten katar i biegunka zostaly.Ale biegunka zostala od zebow,dwojka gorna juz mu wyszla,druga tez juz sie prawie przebila.Kasia to chociaz odpoczelas ;) ;) Czajusiatko jak tam Oliwka :unsure: :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #820847 przez kasia7775
Sandra odpoczęłam bardziej psychicznie, bo inne otoczenie i ludzie :) Ale fizycznie jestem padnięta. :silly: Dwie noce jazda samochodem (8 h), jedna noc zabawa do 5 :lol: przed zabawą robota w kuchni i przygotowania na sali (100 balonów nadmuchałam i zawiązałam, aż mam palceobtarte :silly: ), po zabawie sprzątanie sali :silly: Ale ogólnie super było.
Dobrze, że Bruno wyzdrowiał, ważne,że płuca czyste :) Oli też długo miał katar jeszcze, ale już nie ma na szczęście.
A zębów naliczyłam 16 :ohmy: :lol: dzisiaj dopiero zauważyłam,że już są trójki na dole, a czwórki już prześwitują :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #820957 przez Ania14.09
Anetta122 często nas czytasz i masz fotkę słodkiej Oli. Napisz do nas :)
kasia dobrze, że wypoczęłaś. Mi szykuje się wyjazd do bratanicy i brata pod koniec maja. Nie wiem jak moje chłopaki beze mnie.....
sandra ulga, że z Brunem lepiej

10 lata 11 miesiąc temu #821254 przez czajusiątko
Dziewczynki Oliwka ma się bardzo dobrze :) dziś byłyśmy na kontroli i płucka już czyste. Normalnie kamień z serca bo normalnie bałam się dzisiejszej wizyty...

Kasia dobrze, że wyjazd taki udany. To Oliwier raczej bezobjawowo przechodzi ząbkowanie :unsure: ło matko 16 ząbków :ohmy: to my dopiero połowa tego :laugh:

Sandra super, że Bruno już zdrowy :) ciekawe co to za krople, że aż takie silne :unsure:

Makrelcia bidulko współczuję Ci tego bólu :kiss:

Agnessa no i na kiedy udało się przełożyć wizytę??

Ania co Ty tu ze starością wyskakujesz?? przecie my tu wszystkie młode, piękne, zgrabne i inteligentne :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu #821405 przez PolaL
Aniu no to spoko tylko ja znam place zabaw u siebie :) ale mogę podjechać gdzieś do Sz-na :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

10 lata 11 miesiąc temu #821412 przez makrelcia
czajusiątko super że płucka już czyste :) Oby tak dalej.

kasia zazdroszczę wypoczynku psychicznego :) Ja to bym się chyba zatęskniła za młodym przez tyle czasu :)

Mamy śnieg !!!!! i t o dużo :) Oby wytrzymał do 15 :)

10 lata 11 miesiąc temu #821482 przez Ania14.09
makrelcia ja tam ci śniegu nie zazdroszczę :laugh:
Mi też ten wyjazd się szykuje i już tęsknię, poza tym chyba polecę samolotem,a nigdy nie leciałam i kiedyś zasypiając wygłaszałam mowę pożegnalną do męża, jak ma postąpić z moimi dziećmi itp. Chyba sobie setę wypiję przed tym samolototem,ale autem nie pojadę, nie ma innego wyjścia ;)
polaL ja nie znam sal zabaw w Szczecinie jeszcze i już ;) chętnie pojadę do Gryfina, bo nie mam daleko, może być Laguna? Może basen? Moja figura jest fatalna,ale chyba już nic z tym nie zrobię :silly:
czajusiątko ja czuję sie młodo w duchu, jak patrzę w lustro, to czasami nie wierzę, że to ja, bo w środku mam ciągle 28 lat.

Miałam dziś fatalną nockę, bo Filipowi idzie chyba 7, 8 ząb i wtedy zatyka mu się nosek :huh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka