- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
sandra dobrze, że już lepiej
agnessa to życzymy szybkiego powrotu do zdrowia
A takie nierówne traktowanie swoich dzieci bardzo ogranicza to dziecko, później takim ludziom jest gorzej iść przez życie
polaL nie martw się, daj czas szefowym, może nie będzie tak źle. Moi szefowie się rozstawali w 2011 i każdy poprosił mnie o pracę,ja wybrałam jednego z nich,ale miałam jeszcze ofertę pracy w banku, tak się posypało,więc nigdy nie wiadomo co sie trafi, wysyłaj dodatkowo cv
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Czajusiatko u nas tez jak pije to tylko kubek lub szklanka, im wieksze tym lepiej. A stolik I krzesla wygladaja swietnie z tymi smerfami. Szkoda, ze jakosc nie zadowalajaca. I Oliwia sliczna blondyneczka
Anulka to ja mam tak samo – tez mam wrazenie, ze Yasinka bede faworyzowac, bo on taki kochany i niemozliwe, zeby drugi tez taki slodki byl
Makrelcia kciuki – oby wyniki byly dobre
Sandra swietne wiadomosci od lekarzy
Karolak mi nie musiasz zazdroscic przespanych nocek – synek spi, a ja co najmniej 2 pobudki na siku
A ja tez nie mam pojecia co to u nas bylo – cala niedziela z goraczka, spadla w koncu po 22, zasnal, przespal cala noc i wczoraj byl juz zdrowiutki...
(pisanie musialam przerwac, bo ktos maly degustowal w ziemi z doniczek )
Ja wlasnie jak przestalam kp to sie martwilam, czy Yasko dostaje wystarczajaco nabialu i napisalam maila do specjalistki, napisalam ile je (ok.150 ml mleka z platkami owsianymi, mielonymi orzechami i suszonymi owocami rano,I wieczorem 150 ml jogurtu lub 200ml mleka lub kakao; mleko daje normalne pasteryzowane z kartonika). Odpisala mi, ze w tym wieku dzieciaczki potrzebuja 300 g lub ml nabialu i to co daje to jak najbardziej mu wystarcza, i ze od drugiego roku zycia podac jeszcze jedna porcje mleka badz nabialu.
Ogolnie z jedzeniem raczej nie mamy problemu, a najbardziej kocha pomidory, ogorki w kazdej postaci, gruszki, jablka, ryby i krewetki.
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
My wczoraj byłyśmy na szczepieniu. Oliwka była bardzo dzielna, prawie w ogólnie nie płakała (Kasia zapożyczyłam sobie patent z lizakiem )i waży 11800. Lekarka jak zwykle pochwaliła Oliwkę, że pięknie się rozwija i kazała zrobić prowokację na białko, jak coś wyskoczy to skieruje nas na testy
Sandra bardzo się cieszę, że mieliście takie dobre wieści od lekarza
Agnessa kurcze u Was ostatnio masakra z tymi chorobami, ale dobrze, że Maksiu jest pod dobrą opieką a z tym okulistą to szkoda gadać
Makrelcia no smerfy mamy na ścianie w obecnej sypialni, są tam też gumisie, żyrafka, słonko i sowa
Anulka, Ummina pewno będziecie super mamusiami dwóch skarbów i jak zobaczycie młodsze dzieci to pokochacie je tak samo mocno jak te starsze. Wiem coś o tym bo dziś śniło mi się,że urodziłam synka i jak go tylko zobaczyłam to tak mocno go pokochałam, że achhhh hehe
Polal może nie będzie tak źle jak myślisz z tą pracą, trzeba myśleć pozytywnie
U nas z jedzeniem bywa różnie, tzn. ogólnie Oliwka je ładnie ale czasem ma takie widzi mi się, że czegoś nie tknie i koniec. Dziś na przykład w ogóle nie chciała tknąć kanapki, a nie raz to zje 3/4 kromki. Tak poza tym to zupy je wszystkie te co my począwszy od rosołu, na grochowej skończywszy Mięso je od jakiegoś czasu, bo wcześniej nie chciała wcale, lubi parówki, kiełbasę uwielbia, pomidora, ogórka, kisiel... no właściwie to wszystkiego po trochu
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas usypianie w dzień wygląda tak, że o 12.30-13 zasuwam rolety w oknie i kładę Oliwię do łóżeczka, a sama kładę się na nasze łóżko na drugim końcu pokoju. Śpi około 1,5 h i później idzie spać o 20.
Wydaje mi się, że lepiej żeby pospał tylko te pół godz niż jak masz go nosić, no i na noc szybciej idzie spać
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Agnessa tobie jak zwykle zdrówka. A ten okulista jakiś beznadziejny
PolaL nie martw się na zapas, może nie będzie problemu
Czajusiątko buziaki dla Oliwki, dzielny pacjent A stoliczek z krzesełkami fajne. Oliwka na starszą wygląda, mała dama
Oliwier przed spaniem wypija mleko z kaszką ryżową ok 300 ml i dopiero ok 9-10 je albo śniadanie albo znów butlę dostaje. Uwielbia mięso pod każdą postacią, wędliny itp. Pomidora, ogórka itp. nie ruszy. Warzywa tylko gotowane. Wczoraj nawet bigos wcinał. Owoce w deserkach lub sokach, chociaż ostatnio jabłko dostał w kawałku i trochę zjadł ( w końcu )Od jakiegoś czasu samodzielnie je wszystko, nie da się karmić. Zupy uwielbia i makaron. Po południu dostaje jakiś serek (na ogól Bakuś do kieszonki, bo się nie ubrudzi przy jedzeniu).
Śmiałam się ostatnio, bo na stole stały kolety mielone i cukierki. Oli zjadł 3 kotlety, a na cukierki nawet nie spojrzał
A ja ledwo chodzę po wczorajszym rozciąganiu na fitnessie Jutro wizyta u chirurga dziecięcego, trochę się boję
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie Gabi jak tylko zrobi w pieluchę to zaraz przynosi nową żeby jej zmienić. Ale jeszcze nie woła przed "napełnieniem"
Postanowiłam ambitnie podejść do mojego brzuszka i wzięłam sie za ten skalpel Chodakowskiej. Nie było najgorzej na tyle ile mi dzieci pozwoliły. Jak tylko zaczęły sie ćwiczenia na podłodze to Gabi skorzystała z cycusia
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Stare małżeństwo leży w łóżku wieczorem i nagle babcia mówi:
- Kiedyś przed snem gryzłeś mnie w ucho na dobranoc.
Dziadek wstaje z łóżka i idzie do kuchni.
- Gdzie idziesz?!
- Po zęby.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasia powodzenia na jutrzejszej wizycie hihi przy Olim masz jeszcze energie na fitness – wow
Polal ja nie wiem, ale u nas najgorzej bylo przy czworkach – dziasla az sine. Trojki wyszly bezobjawowo. Oby jak najszybciej przestaly meczyc Gabi
Sandra u nas przed zrobieniem i po cisza, tylko zwykle jak zrobi to do mnie przychodzi i nie da sie nie czuc
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Wiem że jestem okropna, że rzadko do was zaglądam, ale moje życie nabrało tempa i nie potrafi zwolnic, a wieczorem jestem tak zmęczona ze nie potrafie nawet logicznie myślec.
Dziewczynki mam problem od 2 dni
Jestem przed okresem, mam dostac za ok 2 dni, dostałam zapalenie pęcherza (które od czasów ciąży mam już 2 raz ) a na dodatek dzisiaj cały dzień mam mdłości.
Wczoraj jak byłam siku to strasznie piekło, i na papierze toaletowym miałam żywą krew, myślałam ze to okres i zignorowałam, a dzisiaj czekam na dalszą częśc okresu i nic
Jak krew w moczu sie pojawiła to mi dało do myślenia.
Co o tym sądzicie, niepotrzebnie panikuje? czy zgłosic sie do lekarza?
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa