- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
Mój na banana mówi "pif paf". Dziadek kiedyś strzelał do niego bananem i tak to sobie spamiętał.
Moje dziecko wcale nie rysuje. woli zjadać kredki albo przekładać z pudełka niż rysować.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Wczoraj sprawdzałam co Oliwier potrafi oko pokazał, jak miał pokazać włosy to zrobił aja tatusiowa, a jak spytałam się gdzie ma buzię, to dał tacie buzi
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
Ostatnio tez jestem w szoku bo ma takie puzzle- układankę gdzie są dziurki i trzeba zwierzątko wsadzić. I świetnie sobie z tym radzi. Jeszcze niedawno pokazywał tylko że tam trzeba włożyć ale nie mógł ucelować. a dzisiaj sam sobie układa. Coraz zdolniejsze to dziecko
A ostatnimi dniami robi ogromne awantury
Przed wczoraj zrobił awanturę bo zobaczył batona a nie pozwoliłam mu go zjeść. Rzucał się w wózki, wściekał, rzucał smoczkiem i krzyczał. Nic nie podziałało. Całą drogę do domu wrzeszczał. Dopiero w domu się uspokoił. Ogólnie masakra !! Wczoraj też o coś poszło ale nie było tak tragicznie. Ale wkurzające jak się drze i bije mnie przy tym. Chyba bunt dwulatka się zbliża...
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
sandra- my też dajemy wszystko jeść młodemu, a że sami mamy dość lekko strawną kuchnię, to nie przeszkadza, tylko dużo przypraw dajemy,ale młody lubi wyrazistą kuchnię
czajusiątko,- Oliwia wygląda na dużo starszą od Filipa nie tylko wielkością,ale i mówieniem, bo mój gada tyle miej więcej co dziewczyny piszą,
też nie wiem co gada, bo gada po swojemu
anulka- melduj się co dzień, bo każdy dzień milczenia, to podejrzenie, że już urodziłaś
nocki mam nie za bardzo przez te zęby
a czy wasze dzieci jak mają iść spać to są bardziej pobudzone? Bo mój jakby miał adhd. Lata po całym domu, skacze, krzyczy, a ja już za stara jestem, żeby tak wieczorem latać za nim
co do łatwych puzli, to potrafi układać, wkładać figury właściwie, kółeczka na taki kołeczek, itp. a rysuje na szczęście po kartce po swojemu
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Makrelcia no czekam czekam na zdjęcie Ja też miałam taką nadzieję, że jak Oliwia zajmie się w piasku to ja coś zrobię, ale zaraz jest dadaj!- siadaj i najlepiej żeby ktoś cały czas się z nią bawić, albo przynajmniej siedzieć przy niej, chyba muszę ją powoli tego oduczać żeby się w końcu sama zabawiała
Sandra może to i lepiej, że Bruno szybciej łapie po Hiszpańsku, w końcu tam sie będzie wychowywał
Makrelcia a kakao robisz na krowim??
Kasia no jak buzia, to buzi całuśny chłopak Oliwia na szczęście ścian nie maże, ale za to kaloryfer, podłogi i meble już tak muszę jakoś doprać fotel z długopisu
Ania Oliwia nie jest jakoś specjalnie pobudzona przed snem ale żeby była wyciszona to też nie mogę powiedzieć
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja juz sama nie wiem czego ja chce . Z jednej strony fajnie byłoby już urodzić, a z drugiej fajnie byłoby dotrzymać do następnego czwartku, mąż by wtedy nie musiał zrywać się na kilka dni z pracy i być z Julkiem. Niech lepiej zarabia, bo koszty szykują się większe w utrzymaniu rodziny .
Ania ja tylko COŚ odrazu dam znać .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- karolak25
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nareszcie z nami!
- Otrzymane podziękowania: 0
Jestem po wizycie.... niestety stracilismy jedno dzieciatko a drugie jest zagrozone. Po pierwszym porodzie nie mam rewelacyjnej szyjki I jest zagrozenie. Biore luteine boje sie strasznie. Rycze caly czas chociaz wiem ze to nie jest tez dobre stres I wogole....tak chcialam miec blizniaki juz sie nastawilam a tu ach to zycie... nie moge sie pozbierac...
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Jakby tu powiedzieć po 4 tyg. mamy powrót katarku
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
PolaL , moja teściowa też dziś ma urodzinki . I gdy składałam jej dziś życzenia przez tel. zapytała : A prezent kiedy mi urodzisz?? Masz czas do północy jeszcze .
Ahhhh, no co ja poradzę, że NIC nie pomaga, z mężem wczoraj kilka razy staraliśmy się przyśpieszyć wyjście maluszka, a on NIC. JA nawet stwierdziłam, że plemniki mojego P. mają działanie zapładniające odrazu ale niestety porodu nie przyśpieszają . Z Juliankiem też nie przyśpieszyły , musiałam sama sobie w szpitalu radzić kładąc się pod OXY .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012