- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
A dzisiaj synuś mnie zaskoczył, mąż wrócił z pracy a Oli mu kapcie przyniósł a nigdy do tego nie uczyliśmy tylko trochę się zdziwił, bo przyniósł stare, a mąż miał już na palcach nówki Poza tym nauczył się otwierać zmywarkę
Czytam teraz trylogię: "Pięćdziesiąt twarzy Greya", "Ciemniejsza strona Greya" i "Nowe oblicze Greya". Czyta się lekko, bardzo dużo jest erotyki, a najlepsze jest to, że poleciła mi tę książkę córka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Macie rację z tym, że każde dziecko inne. Trochę mnie to przeraża bo Oliwia właściwie całkiem wcześnie zaczęła przesypiać całe nocki i ogólnie jest grzeczna to ciekawe jakie byłoby potencjalne drugie dziecko
Ania Oliwia też ma manie picia wody w kąpieli. Muszę jej zabierać gąbkę bo inaczej ją wysysa, albo kładzie się na brzuchu i spija. Ja jej zabraniam tak robić bo ostatnio zdarza jej się nasisiać do wanny ale swoje i tak nie raz wypije
Kasia to Ci książkę córka poleciła ale też słyszałam, że fajna. Hehe Oliwier jaki grzeczny synek Oliwia czasem bawi się w naszą stylistkę. Kiedyś mąż założył bluzę, a ona spojrzała na niego, mówi "tata nie", wyciągnęła z szafki sweter i dała mu żeby założył, a ja jedną moją bluzkę z koralikami muszę mieć głęboko schowaną, bo jak tylko ją zobaczy to każe mi zakładać, nawet kiedyś z pralki mokrą wyjęła i musiałam się w nią ubrać
Agnessa chodzisz dalej na siłownię??
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Mój synek też już jest świadomy ubrań,ale naszych, mi też wkłada kapcie,ale w co jego ubieram, to mu zwisa, wie, natomiast jakie są jego ubrania i jak przychodzą z prania, to wkłada sobie na głowę
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- karolak25
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nareszcie z nami!
- Otrzymane podziękowania: 0
Wreszcie spokoju troche, Kacperek spi I mam chwile dla siebie.
Czekam z niecierpliwoscia na ta wizyte moja. Boje sie o te moje fasolki, najgorsze to czekanie a jeszcze sny mam takie koszmarne biore caly czas luteine zobaczymy co bedzie.
Co do trylogii to w poltora miesiaca przeczytalam. Ok.2000 stron lacznie ale fajnie sie czyta, leci kartka za kartka takze polecam.
Kacperkowi kolejne zabki ida. Na szczescie zawsze dobrze to przechodzi, bez goraczki bez problemow. Jedyne co to strasznie sie slini ale to normalne. Nie ma duzego zasobu slow. Duzo mowi wlasnie po swojemu. Moja siostrzenica jest 3 miesiace starsza od Kacpereka ale by wszystkich sprzedala. Ma bardzo lekka mowe. Wszystko juz prawie powtorzy.
Uciekam Kochane moje. Jeszcze poczytam cos. Ostatnio kupilam ksiazke Ranczo uwielbiam serial wiec I ksiazke fajnie sie czyta.
Dobranoc
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sandra ja termin mam taki płynny, zależy kto i kiedy robi USG, bo jeden lekarz zachwyci troszkę więcej lub mniej i już kilka dni do przodu lub do tyłu, generalnie 5-8 kwietnia .
Kasia trzymaj trzymaj kciuki i nie puszczaj..nawet w nocy .
Karolak nie martw się, wszystko będzie dobrze i...o jejciu Ty to będziesz miała wesoło !!!! 2 latek i bliźniaki Mama Mia !!!!
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
anulka na pewno będzie jak piszesz, przecież zawsze jest jak chcesz
co do rozwoju, to parę tygodni w tą czy w tą nie ma różnicy,ale ja widzę, że moja córa, mimo, że była bardziej chorowita, to inteligencją prześcigała wszystkich. Miała kolegę pół roku starszego, on był z września ( jak nasze) a moja Madzia pół roku młodsza z marca, i co większość rzeczy robili tak samo, razem zaczęli chodzić, razem mówić, a Magda by go sto razy sprzedała, on zawsze był bardzo grzeczny, co bardzo cieszyło jego mamę, bo bystrością syna nie mogła się pochwalić, ale z czasem wyszły talenty tego chłopaka, np. o wiele lepiej uczył sie niemieckiego, obecnie też studiuje, ma inny temperament,ale jest mądrym młodym facetem, więc te lekkie spóźnienia we wczesnym dzieciństwie nie mają większego znaczenia, jak rodzice dobrze chowają dziecko. On miał też łatwiej, bo jego rodzice do dziś są razem, a mojej Madzi, nie, więc takie rzeczy też odbijają się na dzieciach,
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chociaż z drugiej strony, jako już matka chciałabym aby moje pociechy miały dobre zawody i mam nadzieję, że uda mi się w nich wszczepić zamiłowanie do nauki.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Sandra lektura lekka, ale dziwię się, że aż takim hitem się stała. Jak dla nie to typ Harlequina
tu sobie poczytaj o ISOFIX, jak dla mnie jest to najlepsza stronka o fotelikach.
fotelik.info/pl/art/foteliki_samochodowe_15_36_ISOFIX,27.html
Anulka trzymam, tzrymam
Karolak będzie dobrze
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas już ok poza tym że i Szymka dopadło tak że miałam szpital w domu. Do tego złamałam zęba na gumie do żucia Prania zrobiłam chyba z 7 w ciągu 2-ch dni i teraz patrzę na tę górę do prasowania to mi skrzydełka opadają ...
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
PolaL Wszystkiego najlepszego Mam nadzieję, że Gabi i Szymek już całkiem zdrowi A z tym zębem to jakiś szok, na gumie do żucia A który ząb
Czajustątko Gratulacje dla Oliwki Super, że z nocnikiem takie postępy A z dywanem to dopiero początki pewnie, coś mi się wydaje, że nie pierwszy i nie ostatni raz Na siłownię nadal chodzę Staram się trzy razy w tygodniu, czasami uda się więcej ale rzadko
Ania Maksiul nie chce jeść obiadów, tak to zje śniadanie, ale obiady nie wchodzą w rachubę, ani warzywa ani mięso, nawet zup nie chce jeść
Oby te zęby aż tak mocno nie dokuczały Filipkowi. Z tą wodą to Maks robi identycznie, a że wie, że nie moża to się odwraca tyłem do nas, żebyśmy nie widzieli
Anulka Trzymam kciuki za rozwiązanie, oby było szybko i bezproblemowo
Sandra W sumie też bym wolała, żeby nie przepadał za czekoladą Takie ciasteczka to Maksiu też bardzo chętnie, tak samo paluszki, i biszkopty, a jak nie daję bo mówię, że obiad zaraz będzie to właśnie jest awantura
Kasia Alergie to się zaczną, bo mój "ukochany" sezon się zaczyna, ale w tym przypadku to zapalenie spojówek, byłam u lekarza i dostałam antybiotyk, jest już lepiej, chociaż nadal wyglądam jak bym tydzień płakała Co do trylogi, to czytałam ją jakiś rok temu, mi się te książki podobały, teraz podczytuje trzecią część drugi raz jak w jakiejś kolejce muszę czekać bo mam na telefonie Ale polecam jeszcze bardzo mocno trylogie Stiega Larssona Millenium, genialne uważam, a teraz jestem w trakcie czytania Sagi Camilli Läckberg też fajne książki
Karolak Bardzo mocno trzymam za Was kciuki, wszystko będzie dobrze, wiem że to banał ale staraj się nie stresować A kiedy masz wizytę
Wracam do pracy bo jestem zasypana
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sezon kwietniowek 2014 został rozpoczęty . Pierwsza mamuśka już jest i kolejne dwie na 99,9% że już też urodziły . Ehhh czuję, że znowu u mnie będzie po terminie . Chociaż teraz z tych emocji zaczęłam skurcze delikatne .
Karolak ja cały czas myślę o Tobie, o Was. Daj znać co i jak. Trzymam kciuki aby wszytko było dobrze .
Agnesssa dziękuję Kochana. Oj jak ja marzę o szybkim i lekkim porodzie, ojjjjjjj baaardzo .
DOŁĄCZ i TESTUJ :