- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Potem zadzwoniłam do szwagierki, mówię, że coś mi leci, że poszłam siku i siedzę już 10 min a ze mnie nadal leci....Ona nato: "ANKA, to wody ci odchodzą !!!! Matko, ty już rodzisz!!!! "
Ja jej mówię, że Piotrek jest poza zasięgiem i nie wiem co mam robić... .Szwagierka już chciała jechać po mnie . Ale Julek zaczął czymś tam stukać i kapnęła się, że może to być żart primaaprilisowy .
Do mamy swoje zadzwoniłam i powiedziałam że urodziłam już. A moja mama: Jak to?? JUŻ??? Jejku a my przyjedziemy dopiero 10 kwietnia!!!! Jejku, zaraz pójdę i zmnienie datę urlopu i jutro wyjedziemy do Was. Zaczęłam się chichrać, powiedziałam że dziś jest Prima Aprilis a mama: OOOOO, ja nawet zapomniałam .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Sandra Oby tylko ten ból szybko minął, widzisz musisz ciągle coś robić, nie ma odpoczynku, w tedy będzie git Mnie dzisiaj rozbolały plecy, normalnie nie mogę się poruszyć, pewnie wczoraj mnie na dworze przewiało, jak z Maksiem byliśmy, niby słońce świeciło a było zimno jak jasna cholera
Kasia Maks za długo nie chce siedzieć na tarasie, bo woła do dzieci na placu zabaw, który mamy pod tarasem, a jak jesteśmy na dworze to też biega jak szalony Oby klient nie był aż taki marudny A Saga Camili liczy właśnie 8cz. Ja czytam aktualnie Syrenkę, a słyszałam że Fabrykantka Aniołów jest najlepsza ze wszystkich części i się już doczekać nie mogę, kiedy do niej dojdę
Makrelcia Mi też się wczoraj nudziło, mimo, że ręce pełne roboty Siedziałam na allegro i szukałam piaskownicy na taras i przy okazji znalazłam coś fajnego, tylko czemu takie rzeczy są takie drogie allegro.pl/little-tikes-centrum-autobus-...omu-i4096003379.html
Anulka Bardzo dziękuję za przepis, na to winko, na pewno wypróbujemy Niezłe, żarty porobiłaś rodzince Szkoda, że to tylko żarty
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Sorki, nie mam czasu na razie odpisać, ale pochwalę się moim ogrodnikiem
jeszcze jak wytrzymacie, to mój mały metalowiec
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
O winku zapomniałam, a pamiętam, że moja mama mojej młodszej siostrze robiła i pomagało
Ania Filip super sobie radzi z konewką
Agnessa fajny ten autobus, ale cena faktycznie
Mi wczorajsze nerwy minęły, sprawa z klientem załatwiona, tylko ój biedny mąż wrócił o 4.30 i na 8 już do pracy pojechał ale wynagrodzę mu to dzisiaj pieczoną golonką
Oliwier też zmęczony dzisiaj, zasnął przy obiedzie haha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasia-to sobie dogadzacie , mój w życiu by nie zjadł golonki
agnessa- tarasik fajny,piaskownice można kupić w markecie taniej
ja jestem na etapie poszukiwania fotelika na rower,ale mam problem czy mlody da się przypiąć, bo on ma takie fazy, chcieliśmy mu kupić kask w lidlu była promocja,m to nie dal sobie na głowę włożyć. Teraz pokazuję mu w necie filmiki jak dzieci jezdzą przypięte do roweru z rodzicami i mu mówię, że my też tak pojedziemy,ale w praniu wyjdzie czy da się przypiąć
Chciałam się pochwailić, że mamy kła- tzn trójka wyszła Filipowi na górze z lewej strony,ale ma i mocno spuchniete na piątki na dole i kolejne kły. Jemu tak seriami idą te zęby jedne za drugimi
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Sandra Oliwierowi nie da się ściągnąć, ma wąskie ujście, ale lekarz nie stwierdził stulejki.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasia- to ci zazdroszczę, bo ja też uwoelbiam golonkę
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania Filipek uroczy, z tą wilka konekwką wygląda super, a havy metal widzę że pasuje Filipkowi Ciekawe czy Filipkowi będzie się podobała jazda na rowerze z mamą Zawsze mi się podobało, jak rodziny takie wycieczki sobie robiły Ale my nawet rowerów nie mamy
Kasia Nieźle wymęczyłaś Oliwierka Super zdjęcie Jak tam mąż po golonce zadowolony
Sandra Ja nie ściągam Maksiowi, bo mój lekarz nie kazał Co lekarz to co innego mówi
Anulka Urodziłaś, bo wczoraj cały dzień mnie nachodziła myśl, że rodzisz
Karolak Odezwij się, co u Was
Maks miał ciężką noc dzisiaj, a przy okazji i my, obudził się po 1 i zasnął dopiero przed 5, cały czas się wiercił i marudził, że chce baje oglądać... teraz jak tylko Maks ma jakąś bolączkę to woła że chce baje Ostatnio przed spaniem sama zaczęłam mu opowiadać, bo chyba za mocno się od bajek uzależnił
Piaskownice już kupiłam dzisiaj, będzie w piątek, teraz Maksiu będzie miał raj na tarasie, bo uwielbia się w piaskownicy bawić, normalnie nie ma dziecka A autobus też dostanie Rodzinka się chce złożyć więc jak na święta ma dostać znowu dużo zabawek, którymi się nie będzie chciał bawić to wolę mu to sprezentować A byliśmy wczoraj w ToysRus żeby zobaczyć jak się mały odnajdzie w takich zabawkach i był zachwycony
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
Piaskownice w sobotę na działce montujemy z bali. Mam nadzieję, że moje dziecko się zajmie piaskiem a ja będę mogła cokolwiek w kwiatkach zrobić
w końcu podłączyłam aparat żeby zgrać zdjęcia to wam pokaże tylko 1 rzecz, którą ostatnio wyczarowałam Nic specjalnego. Pościel dla Młodego w gwiazdki. Sama malowałam i sama szyłam
tak wyglądał mój salon wczoraj o północy zachciało mi się malować po 21 i walczyłam do 24.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sandra Nie dziwie się, że się przestraszyłaś, masz racje z tą higieną, ja próbowałam kilka razy ściągnąć, ale tam się nic nie ściąga praktycznie A w nocy myślę, że po prostu miał kiepską noc, może nawet przez pogodę, bo zaczęło mocno padać w nocy Nie wiem, ale nie wyglądał jakby go coś bolało