- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
I nie pomylcie tej skórki z cewką moczową. Mój miał tak zarośnięte że nie dało się odróżnić.
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Znowu mamy trochę problemu ze spacerkiem, bo pokazuje palcem gdzie go wozić, jak jedziemy gdzie indziej, to się drze na całą okolicę, pręży w wózku, jakaś masakra
sandra- nie wiem czy pamiętasz jak my z Filipkiem się męczyliśmy stanem zapalnym,ale nam wystarczyła maść sterydowa i wszystko samo pięknie schodzi,ale ja nie przesadzam, bo młody nie bardzo sobie daje sciągać skórkę nawet przy kąpieli, nie lubi jak mu tam grzebie,a ja czuję się trochę dziwnie z tym zabiegiem
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnessa też właśnie stwierdziłam, że zamiast kolejnej tony zabawek na imieniny wolę cos porządnego i mi ten rowerek wpadł w oko
Piaskownice w sobotę na działce montujemy z bali. Mam nadzieję, że moje dziecko się zajmie piaskiem a ja będę mogła cokolwiek w kwiatkach zrobić
w końcu podłączyłam aparat żeby zgrać zdjęcia to wam pokaże tylko 1 rzecz, którą ostatnio wyczarowałam Nic specjalnego. Pościel dla Młodego w gwiazdki. Sama malowałam i sama szyłam
tak wyglądał mój salon wczoraj o północy zachciało mi się malować po 21 i walczyłam do 24.
Jejku, Makrelcia, ty jesteś po prostu żona na MEDAL!!!! Twój mąż musi cię na rękach nosić i złotem obsypywać!!! Szyjesz, malujesz, tworzysz....normalnie nie kobieta a ZŁOTO!!!!!
Pościel jest naprawdę SUPER!!!
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
My jeszcze nie mamy piaskownicy, ale za to mamy wielka górę piasku na podwórku Oliwier czasami się bawi, ale ogólnie to woli we wszystkie kąty zaglądać
Makrelcia zdolniacha z ciebie, pozazdrościć Jerzyk prawdziwy słodziak, a zdjęcia cudne Fajnie pokazuje wszystko, Oli wie gdzie oko jest
Sandra czasami stulejka jest wrodzona, ale zabiegi robi się dopiero po 3 r.ż. Oliwier wypija 2 x mleko po ok 250 ml, w ciągu dnia zje jogurt lub serek, czasami kubeczek kakao. W dzień kanapkę z serem lub szynką, parówkę albo jajecznicę. Obiady je takie jak my, woli kasze od ziemniaków, a mięso pod każdą postacią.
Anulka szykuj się
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Kasia no golonka, dobry pomysł na odkupienie win mój małżonek też bardzo mięsolubny, tylko z kolei na tłuste jest straszny tyfus. Nieraz jak widzę, że wykraja z wędliny każdy tłuszczyk, czy żyłke to mnie normalnie krew zalewa Ty to pewnie Oliwiera do samych ciężkich robót zaganiasz, że on później taki zmęczony
Sandra biedny ten Twój siostrzeniec. W tej sytuacji cieszę się, że mam dziewczynkę i nie muszę nic naciągać... Oliwia z tym mlekiem to tak różnie nieraz eż wypijała po 700 ml, a ostatnio tylko 100. Poza tym to w zasadzie je wszystko, kanapki, parówki, kiełbasy, serki, kisiel, frytki Na obiad to najlepiej zupy, drugie to zależy jak jej podejdzie
Ania Oliwii bardzo podobał się Filipek z konewką oj ja też się już dawno napaliłam na taki fotelik rowerowy. Może kiedyś uda mi się kupić, trochę ruchu na pewno by mi nie zaszkodziło
Agnessa Oliwii też parę razy się w nocy budziła i nie spała koło godz. Nawet 2 dni temu tak się przebudziła po 3h i z pół godz siedziała w łóżeczku i patrzyła na lampkę Ten autobus fajny ale zjeżdżalnia króciutka...
Makrelcia super ta kołdra wygląda, a Jerzyk jest cudaśny. W tych dłuższych włoskach wygląda fenomenalnie ale przyznam, że z chęcią zobaczyłabym jakieś większe Twoje zdjęcie, bo mam problem z wyobrażeniem sobie Ciebie, a na tym foto z Jureczkiem mało Cię widać
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasia no golonka, dobry pomysł na odkupienie win mój małżonek też bardzo mięsolubny, tylko z kolei na tłuste jest straszny tyfus. Nieraz jak widzę, że wykraja z wędliny każdy tłuszczyk, czy żyłke to mnie normalnie krew zalewa Ty to pewnie Oliwiera do samych ciężkich robót zaganiasz, że on później taki zmęczony
Sandra biedny ten Twój siostrzeniec. W tej sytuacji cieszę się, że mam dziewczynkę i nie muszę nic naciągać... Oliwia z tym mlekiem to tak różnie nieraz eż wypijała po 700 ml, a ostatnio tylko 100. Poza tym to w zasadzie je wszystko, kanapki, parówki, kiełbasy, serki, kisiel, frytki Na obiad to najlepiej zupy, drugie to zależy jak jej podejdzie
Ania Oliwii bardzo podobał się Filipek z konewką oj ja też się już dawno napaliłam na taki fotelik rowerowy. Może kiedyś uda mi się kupić, trochę ruchu na pewno by mi nie zaszkodziło
Agnessa Oliwii też parę razy się w nocy budziła i nie spała koło godz. Nawet 2 dni temu tak się przebudziła po 3h i z pół godz siedziała w łóżeczku i patrzyła na lampkę Ten autobus fajny ale zjeżdżalnia króciutka...
Makrelcia super ta kołdra wygląda, a Jerzyk jest cudaśny. W tych dłuższych włoskach wygląda fenomenalnie ale przyznam, że z chęcią zobaczyłabym jakieś większe Twoje zdjęcie, bo mam problem z wyobrażeniem sobie Ciebie, a na tym foto z Jureczkiem mało Cię widać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasia wierz mi na słowo, że u nas z polędwicą jest to samo ostatnio widziałam, że nawet jak podsmażał szynkę do jajecznicy to też wcześniej obkroił, a jak zwróciłam mu uwagę to oburzony do mnie z tekstem, że "to się przecież nie wytopi"
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
Wcinał już golonkę, bigos, kapustę kiszoną. Ostatnio nawet dziczyznę jadł. O a wczoraj lody (spróbował ale mu nie podeszły )
Anulka no niestety mój mąż tego nie docenia tzn może jest zadowolony że to on nie musi malować ale ogólnie zawsze marudzi, że wymyślalm i robię bałagan. Dla niego mogłoby być ciągle ten sam kolor ścian i meble przez 40 lat. Dopóki się nie rozsypują to są ok. Ja znowu z tych co uwielbiają wiecznie coś zmieniać i otaczać się ładnymi rzeczami. A że jeszcze sama mogę to zrobić to mnie jeszcze bardziej cieszy
czajusiątko jaka gaduła z Oliwci
Coś poszukam ze zdjęć specjalnie dla Ciebie Żeby zburzyć Twoje wyobrażenie
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania