BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #390233 przez 26joanna
Dzieki dziewczyny za pocieszenie , ale ja nie lubię być zła na męża a teraz nie mam sil i chęci z nim rozmawiać , nawet patrzeć na niego :( Chyba po prostu oboje mamy złe dni :( ale przy takiej pogodzie to się nie dziwie , 13 stopni , deszcz i wiatr :ohmy:
agnesssa to na pewno nie rwa kulszowa, bo ja na nia cierpiałam ale o dziwo w ciąży mi tak nie dokuczają jak przed :huh:
siteczko no mam nadzieje ze to młody mi uciska na jakiegoś nerwa żeby jednak nie były to nerki :( Moj mąż tez chciał kupywac wszystko na ostatnia chwile , najlepiej w sierpniu :ohmy: ja tam wole po trochu bo tak nie widać ile kasy poszło ;) dostałam bardzo dużo rzeczy i zostało mi dokupienie tylko wózka i łóżeczka :lol:
Ania14.09 ja tez zastanawiałam się nad znieczuleniem i szczerze to mnie najbardziej właśnie przeraza ze wstrzyma mi się akcja porodowa i będą musieli dziecko wyciągać proznociagiem lub kleszczami :ohmy: Wiec na chwile obecna już setny raz zmieniam zdanie i postanowiłam czekać w domu jak najdłużej a jeśli zdążę dojechać do szpitala i dalej będę mogla wziasc epidural to wezmę :blink:
andra88 mnie bolało krocze chyba z 2 tygodnie , teraz juz tak nie boli ( bo bardziej boli ta nerka :( ) , w pierwszej ciąży mnie nie bolało a teraz tak dziwnie :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #390244 przez patys
hej dziewczyny, super pomysł z tym facebookiem:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Andra imię Adaś też mi się bardzo podoba bardziej niż Nikodem....i też mam to kłucie takie w okolicy krocza o którym ty pisałaś które trudno opisać:)jak spaceruje to tak czasem mnie taki właśnie dziwny ból złapie.....

Filmik ślubny bardzo ładny, śliczny welon:)

Co do rozdrażnienia też to mam... ostatnio gdy byłam u teściów na wsi w sumie bez żadnego jakiegoś wielkiego powodu musiałam się wypłakać, ale na szczęście mój mąż jest wyrozumiały i nawet jak mam humorki itp to próbuje mnie pocieszyć i sam mówi że wie że to przez ciążę.. bez jego wsparcia byłoby mi dużo ciężej...

12 lata 9 miesiąc temu #390250 przez madeleine
Mnie na szczęscie nic nie kłuje :P hihi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Co do zaproszeń to wysłałam, ale nie mogłam wszystkich was znaleźć, jakby coś to proszę wyślijcie do mnie :)

U mnie upały niemiłosierne :( żyć nie idzie :( Ręce, stopy puchną na potęgę :(
Ale muszę wam się pochwalić :) Razem z mamą wytapetowałyśmy łazienkę :P w jeden dzień :P hihi

Wiktorek już jest z nami!

12 lata 9 miesiąc temu #390263 przez andra88
patys i madeleine - wysłałam zaproszenia :D

madeleine wow! Podziwiam Cię kochana, ja bym nie dała rady zrobić remoncik bo ledwo się ruszam :silly:
Wrzuć focie łazienki :D
patys też mi się wydaje że imię Adaś jest fajniejsze :silly: Nie obrażając wcale Nikosiów :lol: :silly: hihi

12 lata 9 miesiąc temu #390266 przez madeleine
Ja się ledwo ruszałam po tym szaleństwie, ale najważniejsze, że już prawie skończone :) jeszcze tylko wywiercić otwory na kołki na półki posprzątać i gotowe :P Ojciec nas zabije, jak zobaczy ze odrestaurowałyśmy łazienkę ale to nic :P w sumie jak nam się jeszcze będzie nudziło to odmalujemy salon i przedpokój :P ale to chyba jak się upały skończą :P

Oba imiona śliczne, chociaż ja wybrałabym Nikodem :)

12 lata 9 miesiąc temu #390269 przez madeleine
Dziewczyny tak przeglądam wasze profile na Fb, jakie wy jesteście laski ! :)

12 lata 9 miesiąc temu #390298 przez chłopek
czesc dziewczyny pochwale sie wam moim drugim synkiem
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #390302 przez andra88
chłopek gratulację kochana!!!
Mały jest śliczniutki, taki przekochany szkrabuś.
Jak się czujesz? Jak poród?

12 lata 9 miesiąc temu #390325 przez aganio87
Kochane a mnie znajdziecie Agata Radosław Czerwińscy a miejscowość Bydgoszcz

Chłopek cudny synuś... pozazdrościć tylko :*

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #390328 przez Ania14.09
Chłopek gratuluję. Śliczny synek i tak bym chciała już wrzesień :)

Ja nie jestem na face, więc mnie nie znajdziecie

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 9 miesiąc temu #390331 przez 26joanna
chłopek Gratuluje! Ale ma długie włoski :)
patys , nie mogę Cie znalesc na fb ;)
Ja pomalutku zbieram się do położnej , mam na 17.45 mam nadzieje ze wszystko będzie ok :D

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #390333 przez aganio87
Joanna ---Patys ma podobne zdjęcie na FB co na naszym forum :)

Po wizycie od razu daj znać co z dzidziolkiem :) :)N

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #390356 przez Lui
Wyszłam tylko z domu.. a tu tyle nowych informacji :)

agnesssadziękuje za linki, przejrzę wieczorem :) zgadzam się ze Chasiami trzeba "palnąć" :)

kasia7775 super tak nad wodą ! :)) mój mąż nie raz nakłaniał mnie abym chodziła na basen, jednak gdy przymierzyłam 3 stroje kąpielowe poddałam się :( napisz jutro jak po wizycie :))) co do uczelni - to ja dziękuje 8 godzin ! :/

MADZIA7 ja właśnie to co kupiłam 2 tuniczki to o wiele większe niż jestem, aby donosić do września.. getry wszystkie wcześniejsze mi się poprzecierały w rozkroku, nie było czego zszywać :D w ogole to mam puste szafy, mąż ma więcej :P

chasiami spróbuje kremu :) mam nadzieję, że w połączeniu z innymi rzeczami chociaż troszkę złagodzi puchnięcie :/ wysłałam zaproszenie na FB, bardzo ładne zdjęcia :))! w ogolę taka uśmiechnięta :)) pozytywnie do świata na nich :)

siteczko bardzo dawno ostatnia wizyta! to dużo Maleństwo musiało urosnąć :) przepiękny filmik i jeszcze ten podkład.. :) wzruszający ..
Mój mąż nic nie kupował (sam powiedział, że do niego to nie dociera, że nie wie co potrzebne, tylko brzuszek ciągle głaska i się tuli), kazał mi tylko kupić to co potrzebne dla Maleństwa a on płacił przez allegro, czasem się pyta o pieluszki czy na pewno mi starczy dla naszej Córeczki (pewnie nie wie co jeszcze potrzebne).. może do Twojego też jeszcze wszystko nie dociera (?) mojej koleżanki mąż np. przy drugim dziecku przechodził coś jak "depresja" ale to chyba nie to:)
Ja bynajmniej wychodzę z założenia, że szkoda czasu na kłótnie, że zabierają wiele czasu który można wykorzystać inaczej, staram się rozmawiać.. mówić wprost, nie kiedy i mi ciężko to przychodzi. W ciąży na pewno łatwiej o łzy.. przykładowo ostatnio popłakałam się samej położnej jak rozmawiałyśmy o szpitalu gdzie najprawdopodobniej będę rodzić (chciałam wiedzieć czy można "wynajać" pokój - niestety nie ma takiej opcji chyba, że znasz ordynatora). W moim leżą 4 dziewczyny w małym pokoju, są tylko dwa prysznice.. nawet nie chce mi się pisać.

andra88
mamy tego samego dnia wizytę :)
Ja miałam dwie wizyty położnej po półtora godziny, następną mam 21 lipca
Nie boli mnie krocze, odpukać bynajmniej na razie

26joanna
przykro mi z powodu bólu, nie miałam takiego, nie pomogę choćbym chciała :(
zrób coś co sprawia Ci przyjemność, nie dołuj się w ciąży..

Ania14.09
Nie myślałam jeszcze o tym, zupełnie.. wcześniej ciągle byłam nastawiona na cesarkę ze strachu przed bólem (chodzi o kręgosłup), jednak sytuacja mi się zmieniła i w drugim miesiącu muszę zacząć wracać powolutku do pracy.. więc wybito mi trochę cesarkę (dłuższe wracanie do zdrowia). Jak przemyślę, poczytam to napiszę :) Obecnie podchodzę, co będzie to będzie.. :/

Jussstyś - mam nadzieję, że się nie pomyliłam z zaproszeniem :)

madeleine tylko się nie przemęcz! :)

chłopek mały przystojniak :)) GRatulacje ! :)

aganio87 wysłałam zaproszenie, niestety wiadomości już nie mogłam jakiś błąd, że to ja

12 lata 9 miesiąc temu #390364 przez karolak25

u mnie byl grilowy weekend, byli u nas znajomi wiec bylo fajnie chociaz pogoda nas nie rozpieszcza...

dzis bylam na malych zakupach ale zmeczylam sie strasznie,,,wiec leze i odpoczywam
chlopek gratulacje!!!synus sliczny
buzka

12 lata 9 miesiąc temu #390365 przez aganio87
Lui zaproszenie doszło:)

Jakie wy wszystkie laseczki jesteście normalnie idzcie na Miss :))))

[*] 6.11.2011

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka