BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #390835 przez aganio87
Siteczko odpoczywaj i nie stresuj sie zabraniamy Tobie!!! :)

Dziś przysły paczuszki dla naszych chłopaków i powiem że od dziś tylko zamawiam przez internet mimo że mała wpadka ze sklepu bo jednego Oillanu nie przysłali a tak to wszystko jest a kocyki cudne i piżamka super w dotyku i jak sie bałam tych staników do karmienia to niepotrzebnie super leżą i są nawet wygodne :) :)

[*] 6.11.2011
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #390836 przez Lui
Siteczko w takim wypadku duuuuużo wypoczywaj (najlepiej leż) wiem, że nic już się wtedy nie chce, ale to chyba najlepsze wyjście. Gratuluje 2 miejsca ! :))) Pięknie:)

aganio87 też mi się zdarzyło zrazić do sprzedawcy na allegro :( po tamtym wydarzeniu, czytam bardzo dokładnie komentarze, sprawdzam jeszcze cenę gdzie indziej, bo niestety nie zawszę na allegro jest najtaniej :)

ja większość kupiłam u tego sprzedawcy, zostawiłam prawie 400zł, niestety zdjęć nie wkleje bo wszystko pochowane, ale towar był zgodny z opisem i na jakości się nie zawiodłam:)
allegro.pl/listing/user.php?us_id=4222926

12 lata 9 miesiąc temu #390837 przez Ania14.09
agnesssa napisał:

Mam podwyższoną temp :huh: Ja czuję tylko zmęczenie, ale mój mąż stwierdził, że mam ciepłe czoło, zmierzył mi i wyszło 27,8 nie wiem dlaczego :huh:[/quote]

Tak napisałaś z tą temperaturą, więc moja odp. chyba, że czegoś nie rozumiem

Siteczko nie martw się, jak będziesz leżała, to donosisz,a może przenosisz. Ja dostałam te sterydy, bo jak mnie zbadali, to od razu panika i zatrzymanie w szpitalu, po czym po weekendzie bada mnie kolejny lekarz i mówi, że z szyjką jest ok. Zgłupiałam, bo dostałam już sterydy,ale powiedzieli, że to nie zaszkodzi małemu nawet jak urodzi się o czasie. Mam nadzieję, że lekarze wiedzą, co robią.

Moje też pierwsze forum, na którym jestem tak aktywna. Czasami odezwałam się jedno lub dwu razowo gdy jakiś temat mnie gdzieś męczył. Poza tym śledzę czasami inne fora i strony dla ciężarnych, bo interesują mnie jakieś tematy i powiem, Wam, że straszne chamstwo tam bywa. Jakaś masakra. :huh:

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 9 miesiąc temu #390839 przez andra88
siteczko moje gratulacje! II miejsce- super!

aganio to ja też skuszę się na zakupy u tego sprzedawcy jak tak sobie chwalisz :silly:

12 lata 9 miesiąc temu #390841 przez aganio87
Andra ja kupowałam ze sklepu Margot i raj rodzica

Tak już prawie wszystko mam oprócz łóżeczka, szukam jakieś nawet uzywane bo przyznam że zaczyna sie być bardzo ciężko spłata raty za dom i zakupy dla chłopaków, więc szukam w komisach dziecięcych...

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #390842 przez Lui
Ania14.09 bardzo mnie zszokowałaś z tym chamstwem na innych forach ! jaaa.. nawet nie myślałam.. eeh..

aganio87 też kupiłam w sklepie "raj rodzica" rożek i poduszkę do karmienia, czekam półtora tygodnia.. wczoraj mi odpisali, ze wysłali, więc jak przyjdzie to napiszę :) Nie lubię jak ktoś ma wpisane kurier, czy priorytet polecony a idzie jak zwykłym listem :(

12 lata 9 miesiąc temu #390845 przez aganio87
Lui ja czekałam ok5 dni bo w czwartek ok 18.00 zamawiałam z mężem. Ja zawsze chce by przesyłka kurierem przyszła i tak jest dziś o 10.00 dostałam

Aniu ja na szcęście sie nie spotkałam z chamstwem ale fakt jestem zaszokowana tym faktem....

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #390847 przez Lui

12 lata 9 miesiąc temu #390849 przez aganio87
I tak trzeba być pozytywnie nastawionym:) mam nadzieje że bedzie dobrze :)

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #390853 przez Lui
aganio87 UPS przepraszam, ja kupiłam "BABY-RAJ" a nie raj_rodzica (tam kiedyś coś innego), źle spojrzałam :( uciekam sprzątać mieszkanko :) najpierw umyć balkon bo pylą lipy koło domu, a po deszczu to jest jeden "syf" :/ nie mówie o klejących się szybach w mieszkaniu, które przecieram raz na tydzień. Pod lipami jak stoi jakiś samochód to jeszcze gorzej :ohmy:

12 lata 9 miesiąc temu #390861 przez agnesssa
Ania już zkumałam, hehe rano miałam jakąś zaćmę :silly:

Siteczko WOW drugie miejsce, super :woohoo: Gratuluje :woohoo:

Hmmm nie pamiętam co jeszcze chciałam pisać :huh:

Ja kilka rzeczy kupiłam u tego sprzedawcy i zamówiłam pocztą, po trzech dniach miałam paczkę u siebie

allegro.pl/listing/user.php?us_id=5778854

Teraz muszę drugą turę u kogoś kupić :silly: Podkłady itp, ja mam jeszcze dużo do kupienia a lipiec to i u mnie jest jakaś masakra :huh: Kolejna wypłata dopiero za miesiąc, a jeszcze idziemy na wesele i chcieliśmy gdzieś wyjechać chociaż na 3 dni więc masakra jest :huh: Ale jakoś sobie poradzimy no nie :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 9 miesiąc temu #390865 przez Ania14.09
Sama byłam w szoku z tym chamstwem. Np. ostatnio szukałam na temat tego znieczulenia przy porodzie i nie pamiętam strony,ale jakaś jak się okazało położna była przeciwna i pisała minusy podania tego środka, to jakaś zwolenniczka pisała, że jest ze wsi i po prostu zaczęła jej ubliżać i wcześniej też podobne rzeczy czytałam. Nie wiem czy to ta sama osoba pisze? Nigdy nie wiemy , kto siedzi po drugiej stronie kompa ;)

Ja wybieram się w weekend na zakupy wyprawkowe, jak lekarz pozwoli, ( bo w piątek znowu kontrola) ale tak chwalicie to allegro, może się skuszę?

Mam jeszcze jedno pytanie?
Czy dostajecie już wynagrodzenie z zus? Jak długo czekacie na te pieniądze? Bo mi poprzednie zwolnienie skończyło się 22 czerwca, było od 23 maja i powinnam dostać już z zusu, a tu "echo " na koncie :huh: Nie wiem czy dzwonić do nich , czy to tak przysyłają z opóźnieniem?

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

12 lata 9 miesiąc temu #390873 przez karolak25
kochane moja siostra wlasnie zaczela rodzic!!!!!!!
czekam z niecierpliwoscia na jakies informacje!!! trzymajcie kciuki!!!!

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #390876 przez aganio87
Trzymamy kciuki za Twoją siostre Karolak :) :) :)

i jak cośbedziesz wiedzieć to daj znać tylko :) :)

Mąż właśnie dzwonił do tego sklepu Margot co mi nie przysłali Oillanu że wyślą na ich koszt i bardzo przepraszają bo wkradł sie jakiś błąd im w kompie czy wirus i mieli małe problemy ale ponoć bardzo przepraszają i dziś najpóźniej jutro wyślą :)

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #390880 przez madeleine
Siteczko leż i wypoczywaj, i nie martw się :) zobaczysz, że wszystko będzie dobrze :)) wszystkie trzymamy kciuki :)

Ja jutro idę na wizytę i będę miała USG <w końcu!> :lol: ale mam tyle spraw do załatwienia jutrzejszego dnia, że jak wrócę to będę umierać zapewne... Idziemy z narzeczonym załatwiać ślub cywilny, muszę oddać telefon do punktu plusa bo coś się sam, bez powodu wyłącza ;/ do tego zdać indeks i dziennik praktyk na uczelni, odebrać nowe skierowania na praktykę i do tego wczoraj się dowiedziałam, że do końca września mam zrobić drugą praktykę :ohmy: a nie jak było doi tej pory do końca trzeciego semestru :( Lecę jutro do przedszkola załatwić wszystkie formalności :( Nie dość, że upały, to jeszcze w 8 miesiącu ciąży z opuchniętymi na maxa stopami i rękami pilnować przedszkolaków.... Normalnie żyć nie umierać...

Wiktorek już jest z nami!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka