BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 9 miesiąc temu #390947 przez agnesssa
Z ZUS-em nie pomogę, bo moja firma jest na tyle duża, że to oni się z zusem rozliczają, a ja wypłatę dostaję od firmy wię dostaje tak jak zawsze :)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #390952 przez makrelcia
w końcu Was doczytałam :)
Dodałam was na fb jeśli kogoś nie mam to zapraszam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja paczka z dziecięcymi rzeczami przyszła. Wszystko jak trzeba nawet gratisa dostałam -śliniaczek :D Cały dzień przeglądałam i przekładałam :D
Teraz czekam na wypłatę i zamawiam łóżeczko i co tam potrzebne do niego. Zotanie mi tylko wózek. ?Jak się trafi to zamówię :)

Gratuluje zdanych egzaminów :)

12 lata 9 miesiąc temu #390953 przez aganio87
Makrelcia a jakie łóżeczko zamawiasz????

Ja sie zastanawiam nad drewnianym a turystycznym z podwieszanym dnen czy jakoś tak...

Ile tak średnio przeznaczyłyście na łózeczko???? dla mnie wybór łóżeczka jest gorszy niż wózka nie wiem dla czego może że od razu znalazłam wózek taki jak potrzebuje i spełniał moje wymogi.. :)

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #390955 przez andra88
Ja z ZUS-em nie pomogę bo nie pracuję :silly:

Co do badania- posiewu to też słyszałam że robią bo maluszek podczas porodu może się od nas jakaś bakterią zarazić

Ja jakoś fatalnie się czuję :( Jakaś słaba jestem i wszystko mnie boli w szczególności kręgosłup i nogi :( a jeszcze obiadek muszę zrobić- tak mi się nie chce :(

12 lata 9 miesiąc temu #390960 przez andra88
makrelcia a kiedy robiłaś zamówienie? bo ja bodajże od tego samego sprzedawcy robiłam zakupy. - rajrodzica- czy jakoś tak.
A paczka jeszcze nie przyszła.

aganio ja za drewniane łóżeczko dałam 200zł z materacykiem ( odkupiłam od znajomej) i chce kupić jeszcze turystyczne z podwieszą podłogą do 250zł

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #390964 przez aganio87
mnie na dwa to już na razie nie stać a po za tym nie mam tyle miejsca bo jesteśmy w małym pokoiku dopiero jak sie przeprowadzimy do naszego domeczku to 2 łóżeczka bedą bo narazie dzieci małe to sie zmieszczą w jednym przez 5m-cy:)

Znalazłam coś takiego co wy na to????

allegro.pl/drewniane-lozeczko-materac-po...ody-i2438449607.html lub allegro.pl/lozeczko-bobas-i2452544153.html

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #390972 przez andra88
dokładnie chłopaki do 5 m-ca się w jednym zmieszczą
a ja chce mieć łóżeczko drewniane w sypialni a turystyczne w dużym pokoju albo w pokoju małego
mąż pracuje zazwyczaj na nocki, w dzień odsypia i żeby maluszek nie budził tatusia to chcemy właśnie to turystyczne łóżeczko :silly: a z drugiej strony też jest dobre bo jak pojedziemy w odwiedziny do rodziny to można łóżeczko poskładać i zawsze wziąć ze sobą :D

12 lata 9 miesiąc temu #390973 przez andra88
aganio w tym drugim linku aukcja się skończyła , a to pierwsze łóżeczko super! a może zobacz również na tablicy.pl może akurat będzie z Twojej okolicy a i sobie zobaczysz w jakim jest stanie

12 lata 9 miesiąc temu #390974 przez agnesssa
Makrelcia he ja też bym mogła ciągle oglągac rzeczy które mam już dla maluszka :silly:

Andra to zrób coś na szybko i się połóż, nie nadwyrężaj plecków :kiss:

Aganio ja sobie przeznaczyłam ok 500zł na łóżeczko z akcesoriami do niego (ale tylko jednym kompletem pościeli) i tyle mi wyszło, ale można i taniej i drożej kupić, a ten zestaw co dałaś linka całkiem fajny :woohoo:

Ja też się dzisiaj średnio czuję, nie wiem czy dam rade przepracować jeszcze dwa tygodnie, tak mnie bolą plecy i krocze, od siedzenia, że nawet wstawanie co 5 min nie pomaga :huh: Zobaczymy jak o będzie :dry:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #390976 przez Sandra85
Hej Mamusie!!!
Czytam Was tak troszke na raty,bo czasu cos nie moge znalezc :( Co chwile sobie odpoczywam i wykonanie czynnosci ktora mi zajmowala pol godzinki,teraz zajmuje 1,5godz :) I jak sie tu ze wszystkim wyrobic :unsure: U nas upalow ciag dalszy,obawiam sie,ze tak bede miec juz do porodu :huh: Bylam wczoraj na perwszych zajeciach na szkole rodzenia,ale trafilam na zastepstwo,bo moja polozna jest na urlopie,ale i tak bylo ok. :) Karolak trzymam kciuki za siostre,oby szybko jej poszlo :kiss: A u nas ten wymaz z pochwy na paciorkowce robia obowiazkowo w 35tyg.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale ja nie siedze czesto na fb bo cos mam problemy z ta strona,bardzo mi sie zacina :( Jak bede miec chwilke czasu,czyt.minimum pol.godz. to sprobuje Was poszukac,tylko tyle sie Was uzbieralo,mam nadzieje,ze sie nie pogubie :silly: Ide konczyc obiadek :side: Milego popoludnia :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #390977 przez andra88
agnesssa mąż od paru dni truje mi o łazankach i obiecałam mu że dziś zrobię, nie jest z tym dużo roboty ale mnie nawet tego nie chce się zrobić :blink:
Jej biedna :kiss: może idź wcześniej na zwolnienie- po co masz się męczyć jeszcze 2 tyg, teraz jesteś z maluszkiem najważniejsza a w pracy dadzą sobie radę :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #390979 przez andra88
Sandra85 wysłałam Ci zaproszenie na fb :silly: :lol:
Ojj kochana doskonale Cię rozumiem- ja też wszystko robię dwa razy dłużej, w piątek sprzątałam 3 godziny! co zawsze zajmowało mi najwyżej godzinkę może półtorej godzinki :dry:

12 lata 9 miesiąc temu #390982 przez agnesssa
Sandra ja Cię zaprosiłam już a jak zaakceptujesz to dodam Cię do grupy i wszytskie nas będziesz miała pod ręką :woohoo:

Andra

12 lata 9 miesiąc temu #390985 przez aganio87
No to zaczęłam licytować to łóżeczko z pościelą i bodami :) :) zobaczymy czy ktoś sie dołączy --- oby nie to za 200 zł bede mieć:

łóżeczko dziecinne wykonane z naturalnego drewna bukowego. Jest ono o prostej stylistyce przez co pasuje do każdego wnętrza. Posiada trzy poziomy oraz możliwość wyciągania dwóch szczebli

·Materac do łóżeczka, dwustronny, wykonany z gryki i kokosu z atestem

·4 zestawy pościeli (używane, zdjęcie )

·3 sztuki dziecinnego body z długim rękawem firmy Early Days w rozmiarze 0-3 miesiące - nowiuteńkie

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #390986 przez andra88
agnesssa ojj to przekichane masz :dry: to w takiej sytuacji będziesz musiała jakoś przetrzymać do tego 14 lipca, no i mam nadzieję że nie będą Cię nękać jak będziesz miała już wolne! :silly: :silly: :blink:

aganio no i super! Trzymam kciuki byś wyhaczyła to łóżeczko do dwóch stówek!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka