BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 9 miesiąc temu #390369 przez andra88
Lui i karolak25 wysłałam zaproszenia :blink:

Ja uciekam ślicznotki bo mąż zaraz będzie z pracy a obiadek nie gotowy :silly: :lol:

Miłego wieczorku!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #390426 przez Lui
aganio87 świetnie wyglądasz :)!

andra88 wcześniej ja szukałam Ciebie, ale nie mogłam znaleźć, dziękuje :)

Kurcze, dziewczyny na prawdę fajnie z Was Kobietki :)
nawet przez myśl mi nie przyszło wcześniej :) !

teraz jakby co to będzie kontakt :) mam nadzieję, że na dłużej :)

12 lata 9 miesiąc temu #390436 przez agnesssa
no to powysyłałam zaproszenia :lol: Muszę się zgodzić z Wami ładne mamy wrześniowe mamusie :laugh:

Mam podwyższoną temp :huh: Ja czuję tylko zmęczenie, ale mój mąż stwierdził, że mam ciepłe czoło, zmierzył mi i wyszło 27,8 nie wiem dlaczego :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 9 miesiąc temu #390438 przez aganio87
No pewnie że na dłużej :) :) :)

[*] 6.11.2011

12 lata 9 miesiąc temu #390443 przez Lui
Agnesssa - odebrane :) ale to zdjęcie Maksa jak się zasłania dobre hehee - normalnie nie mogłam przestać się uśmiechać :)

12 lata 9 miesiąc temu #390475 przez 26joanna
Ja już po wizycie u położnej :D
Powiedziałam jej o bólu nerki ale zdążyła już wylać moje siuśki i musiałam iść jeszcze raz , dobrze ze w ciągu 15 minut znów mi się zachciało.... ( tutaj sprawdzają mocz tylko na obecność cukru ). Siuśki wysłane zostały do laboratorium i jak wyjdą źle to napiszą do mnie list :silly:
Ogólnie z wizyty jestem zadowolona , ciśnienie mam 110/60 czyli takie same cały czas , cukru w moczu brak , słyszałam pierwszy raz bicie serduszka mojego syneczka :kiss: i najlepsze ze ja myślałam ze on mnie kopie w prawy bok , a on tam ma plecki :ohmy: nóżki na dole chyba ..... :woohoo: panie wyczuwają poprzez macanie brzucha , co dziecku bardzo się nie podoba :(
Zostałam również poinformowana ze jeśli po porodzie będzie wszystko w porządku to już po 6 godzinach będziemy mogli iść do domu :lol: z tego najbardziej jestem szczęśliwa bo nie wyobrażam sobie nocy bez Luski :silly: oczywiście panie położne przyjdą na drugi dzień z samego rana i będą chodzić codziennie ( jak normalny obchód tylko ze w domu :D )

12 lata 9 miesiąc temu #390512 przez basiek_252
Melduje się, że jestem i u mnie wszystko w porządku :laugh:
Nie było mnie długo bo się przeprowadzaliśmy do większego mieszkanka i dopiero teraz doprosiliśmy się właścicieli o internet :cheer:
Mam bardzo dużo zaległości w czytaniu :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Postaram się częściej zaglądać
Moja mała w zeszły poniedziałek na USG ważyła 910 g moja mała kruszynka a następną wizytę mam w przyszły poniedziałek :laugh: :laugh:
Super brzuszki macie dziewczyny
Miłego wieczorku

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #390523 przez basiek_252

12 lata 9 miesiąc temu #390583 przez moniab26
Witam w poniedziałkowy wieczór...
Ale się ruch zrobił na forum
chłopek gratulacje - przystojniak z tego twojego synka :)
Mnie też póki co nie ma na FB ale skoro prawie wszystkie się tam meldujecie to i ja założę profil
Uciekam spać bo padam z nóg - bardzo intensywny dzień dziś miałam
Dobranoc

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 9 miesiąc temu #390588 przez chasiami
Chłopek prześliczny ten twój malutki!!! :)

Patys nie umiem też cię znalesc na FB.

12 lata 9 miesiąc temu #390638 przez madeleine
Ja Patys też nie mogłam znaleźć, ale się udało, szukałam po zdjęciu :)

chłopek synuś śliczniusi :))

Wiktorek już jest z nami!

12 lata 9 miesiąc temu #390691 przez kasia7775
Chłopek śliczny Twój synuś :kiss: :kiss: :kiss:

26joanna szkoda czasu na nerwy. Wie, że łatwo powiedzieć, ale faceci czasami nic nie potrafią zrozumieć Poza tym teraz w ciąży łzy mamy na końcu nosa. Ja nad morzem też sie popłakałam, bo "krzywo spojrzał" :silly:

Ania14.09 ja nie zastanawiałam sie nad znieczuleniem, bo u mnie w szpitalu nie ma takiej opcji. Gaz rozweselający jest jedynie :silly:

Lui na basenie byłam w piątek. nie chciało mi się iść, ale po namowach poszłam i nie żałowałam :lol: Poszliśmy w czwórkę i mieliśmy cały kompleks dla siebie. :silly: :lol: Też się ledwo zmieściłam w strój, jeden jak przymierzałam to mi sie cyckonosz na brzuchu zawiesił :lol: i dalej nie chciał przejść..
ale przypomniało mi się, ze miałam za duże dwa stroje i dałam koleżance w zimie do przymierzenia. Teraz będą jak znalazł. :lol:

Po 22 wróciłam do domu, egzamin był pisemny. Nie mam pojęcia jak mi poszło, mam nadzieję, ze ok będzie :) Nie wypowiem się, jak mnie pewna część ciała boli :silly:

Zapomniałam sie pochwalić, ze mam prawie skończoną kuchnię. Zostały mi 2 paski tapety do położenia, bo w piątek nie dałam rady. W weekend mnie nie było, dzisiaj tez czasu nie było. Może jutro skończę, to wrzucę zdjęcia :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #390736 przez agnesssa
Hej kobietki :woohoo:

Lui ja też lubię to zdjęcie, chociaż mógłby pokazać buźkę mamusi, nie mam pojęcia jak będzie wyglądał :)

Joanna może się odwrócił przy badaniu, przecież wcześniej mógł kopać właśnie w bok :) Mój maluch sie wierci ciągle, bo raz kopie pod żebrami, raz w prawy bok :woohoo: Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze z Twoja pociechą :woohoo: Słyszałam właśnie, że w WB już po paru godzinach się wychodzi do domu przy naturalnym, bezproblemowym porodzie, w sumie to ja chyba też bym tak wolała, jak by nie było komplikacji :) Co w domku to w domku :woohoo:

Basiek
no w końcu się odezwałaś kobietko :) Super, że maleństwo rośnie zdrowo. Większe mieszkanko to super, pewnie jesteście zadowoleni :woohoo: No i teraz już nie masz wyjścia musisz częściej zaglądać :silly:

Monia Zakładaj profil, będzie się można łatwo kontaktować :lol:

Kasia na pewno zdasz :) Dzielna kobietka jesteś tyle km i jeszcze egzam :kiss: :kiss: :kiss: Koniecznie pochwal się kuchnią, tyle czasu Ci ją robili to efekt pewnie będzie oszałamiający :woohoo:

U mnie nad ranem się burza rozpętała i ponad godzinę waliło mi tuz nad oknem, a do tego taka ulewa, że spać nie szło i teraz mnie głowa boli i jestem nie wyspana, więc pewnie dzisiaj marudna będę :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 9 miesiąc temu #390742 przez PolaL

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale żeście sie rozpisały, nie nadążam. Jak pisałam całą niedzielą czułam się kiepsko a w poniedziałek biegunka :huh: Tragedia. Myślałam że się wykończę. Na szczęście tak do 15 się unormowało i mogłam wyjść. A na 15:45 miałam pierwszą naukę pływania Szymka. Jakoś udało mi się nie biegać do kibelka ;) Mały zadowolony, instruktorka całkiem całkiem. W grupie chyba najmłodszy jak na razie jest 2 chłopców i mają być jeszcze 3 dziewczynki ale są na wakacjach więc zobaczę w przyszłym tygodniu.

Kasia7775 - super że kuchnia już prawie na tip top. Ja z pokojem zrobiłam sobie przerwę ze względu na opóźniony przyjazd wujka. Ale za to mój mąż się zreflektował i zaczął sufit.
Nie wiem czy pisałam że zaczęto mi ocieplać blok -mieszkam na 4 piętrze- a wiercenie mam od 7 rano :angry: Normalnie nerw mnie bierze. I tak do 16-tej.

Co do naszych humorków, to przecież ja sie normalnie zachowuję tylko mąż czasami źle dobiera słowa i gesty :P

Dobra idę poszukać was na FB.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 9 miesiąc temu #390744 przez andra88
Witam się i ja :blink:

U nas znów duszno i ciepło ;/ Poślijcie jakąś chmureczkę deszczową :silly:
Nogi mnie masakrycznie bolą, a dopiero co wstałam heh

kasia7775 napewno 5 będzie :blink: wstaw zdjęcie kuchni :lol:

PolaL ciesze się że lepiej już się czujesz :) Fajnie że Szymusiowi się podobało :blink: Już Cię znalazłam na fb :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka