- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja mam też taki wsad do wózka i w zimie na 100% będzie w użytku.
Co do ciuszków zimowych to mam kilka śpiworków, ale co jakiś czas sobie zaglądam do second handu czy coś fajnego nie ma. U nas śpiworki dla maluchów to tak ok 150zł a tak można trafić niezniszczone fajne ciuszki za grosze. Przy Szymku to 80% moich ubranek miałam z drugiej ręki, warto było wiec i teraz jak coś mi wpadnie w oko to kupuję. Ostatnio kupiłak śpiworek do spania za 4zł zapodam wam fotkę na moje cudo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie wymiarowo bez większych zmian. Ostatnio pani w sklepie proponuje mi tunikę że mi się przyda na później. Jakie później?! Ja już prawie na finiszu a tu ... mnie denerwuje jak mi wszyscy mówią że mam mały brzuszek jak na 7 miesiąc. Dla mnie jest duży ale faktycznie w porównaniu ze znajomymi mam trochę skromniejszy. Widzicie wcale nie lepiej jest mały brzuszek bo i tak ludzie dogadują jak przy większym
A, okazało się ze w przedszkolu jeszcze jedna mama spodziewa sie dziecka. No i termin mamy zbliżony ja 22.09 a ona 01.10. I obie dziewuszki Ciekawe która pierwsza urodzi .
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*
- Otrzymane podziękowania: 0
Kupiłam rożek i planuję go używać przez pierwsze miesiące, a potem grubszy kocyk. U nas w bloku przez zimę bardzo grzeją i myślę że kocyk starczy, żeby małego nie przegrzać.
agnesssa to dobrze że wypoczęłaś, teraz leniuchuj ile można a brzuszek przepiękny!!!
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
PolaL ja też jestem za buszowaniem w SH, ale niestety od dwóch miesięcy nie byłam i pewnie może być już ciężko :/ tak więc to co najpotrzebniejsze to na szczęście mam, a jak coś to pozostaje mi kupować przez internet.
Co do brzuszka, ja też mam co najmniej o połowę mniejszy od agnesssa i właśnie jak byłam w szpitalu to nikt nie chciał uwierzyć, że byłąm w 30 tyg pewnie przyjadę rodzić i powiedzą że się wygłupiam że tak wcześnie przyjechałam, hehe
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
PolaL super ten śpiworek- i tylko 4zł????? wow
Ja też lubię buszować po SH- niedaleko mnie otworzyli SH i w większości to ciuszki dla niemowlaków- dla mnie to RAJ
Ja uciekam robić obiadek Miłego popołudnia kochane!
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- :)
ten kosztował 8 zł na allegro (używany cartensa) sprzedawca za wysyłkę (nie ważne ile się zamówiło brał wyłącznie 5 zł plus dorzucał zawsze coś gratis, wszystko miał bardzo dobrej jakości) więc troszkę ciuszków u niego kupiłam z USA sprowadzał, obecnie nic nie wystawia
siteczko tylko nie przegnij jak się tylko będziesz źle czuła - odpoczywaj !
agnesssa zdolniacha ta Chrzestna
PolaL ja jutro z ciekawości zajrzę do SH
ps. ja bym się cieszyła gdybym miała mniejszy brzuszek jak Twój ! a tak w nic nie wchodzę i jako, że jestem niska (155) to ostatnio w przychodni gdy byłam z Babcią pielęgniarki myślały, że już powinnam rodzić eeeeh... a jak powiedziałam, że dopiero we wrześniu to tak się im głupio zrobiło.. eeeh
andra88 śliczny brzusio, a kiedyś (jeszcze tak nie dawno) były takie małe )
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- :)
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
nie odzywałam sie 2 dni, bo jakiegoś doła złapałam, nie wiem, czy to przez to że stale muszę do jakiś lekarzy chodzić, czy co, i się pozbierać nie mogę. I aż mi głupio jak czytam o Waszych przygotowaniach, a ja nie mogę się zmotywować, żeby wyprać, wyprasować i poukłądać Natalce ubranka, oj biedna ta moje córeczka z taką mamą Nie dość, że stale chce mi się płakać, to jeszcze wszystko mnie denerwuje. Przepraszam, że tak biadolę.
Andra, Pola i Agnessa, ładne macie brzuszki, ja się moim nie pochwalę, bo dzisiaj moja lekarka wystraszyła się mojego pępka z przepukliną więc nie będę Was straszyć.
Justyśś te objawy porodu, o których mówiła położna, to skurcze jak przy okresie (min. 40s), zwiększona wilgotność, większy apetyt, spanie (tym się przeraziłam, bo 3 ostatnie mam od jakiegoś czasu, a włąściwie to prawie od początku ciąży), obniżenie brzucha, odejście wód płodowych, czopu, itp.
miłego popołudnia
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
PolaL faktycznie malutki masz ten brzuszek ale taki słodki, przynajmniej mały ciężar ja też mam właśnie taki mały ale to pochwale się po weekendzie
Bo jutro jedziemy do moich rodziców, mają też teście przyjechać, tak więc grilowanie się szykuje
Lui śliczny ten kombinezon ja też właśnie chyba gdzieś muszę upolować, bo w sklepie takie nowe to sporo kosztują, a to raptem tylko na tą jedną zimę.
Co do moich porządków udało mi się wyprasować na 3 raty to co prałam wczoraj, wrzucić nowe pranie i powiesić Jeszcze zostało mi jedno pranie ubranek, jedno pranie pościeli [jak kupię ] ręczniczka i kocyka no i poprasować to wszystko ale przynajmniej będę spokojniejsza zostawiam to i tak na przyszły tydzień
MADZIA7 spokojnie, chyba każda z nas ma teraz różne wątpliwości słabsze dni.. ja wczoraj jak położyłam się spać to normalnie zaczęłam płakać, mimo że cichutko obudziłam męża... a ja po prostu się przeraziłam że nie poradzę sobie przy synku, że nie będę potrafiła się nim zająć już nie wspomnę że trochę wyprawka mnie przerasta, chce dobrze, a może wyjść różnie :/ no ale dziś już trochę lepiej... ale chwile słabości mam nie raz :/ tak więc głowa do góry! damy wszystkie radę! będzie dobrze jak coś to masz NAS
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
Ale deszczowo dziś, ale uwielbiam taką pogodę
Ja już posprzątałam mieszkanko, za godzinkę mąż będzie z pracy i jedziemy na zakupy
A co taka cisza na forum? Śpicie jeszcze mamuśki?
Ale macie piękne brzuszki!!!!
Miłego sobotniego dzionka