- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Znalazłam na Allegro sprzedawcę, który ma m.in. te bodziaki na ramiączkach, co ma Hanula. Ale ma też inne, m.in.:
allegro.pl/body-krotki-rekaw-cudo-100-ba...-80-i2567795260.html
I chodzi mi o to, abyś mi doradziła jaki rozmiar kupić. Tutaj na aukcji przy rozm. 80 jest wiek 12m+. Ale ja sama nie wiem czy będą one dobre czy lepiej kupić np. rozm. 86 b(ale tutaj wskazanie przy tej rozmiarówce jest 18+). No i sama już nie wiem. Chciałabym kupić Zuzi bodziaki tak na jesień, pod bluzki i jak znajdę u niego coś z długim rękawem to właśnie tak na jesień. Doradź please Te bodziaki fajne są? O te na ramiączkach mi chodzi, bo ten, co wkleiłam to pewnie taki sam, tylko z rękawkami jest. Te na ramiączkach też ma, więc dlatego pytam Ciebie, jako eksperta
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mam od niego te bodziaki na ramiączkach. Rozmiar 80. Lenia je nosi, ale sa za duże. Ostatnio zamówiłam (wczoraj doszły) półśpiochy 80tki i są dużo za duże, body z długim rękawem 80tka też. Ale to dobrze, miały być większe, na później. Rozmiar 86 to już będzie chyba mega duży.
Joanna super, że będziesz. Będziemy pić wóde gorzką żołądkową de lux, no i grillować.
Katka pokazuj dzieciaczki, no i fryzurkę
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Usprawiedliwienie znajduje tylko dla Maliny bo A wrócił więc nadrabiają...
madzaiska gratki za kolejne zębole
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malina jak tam Twoja przepuchlina ?
Ja do kojca kiedys kupiłam taki materacyk ze zwykłej pianki(w sumie to nawet koło materaca nie leżało bo to zwykły kawał pianki takiej grubszej) z jakims tam poszyciem. Normalnie Pola sobie CZASAMI w dzień siedzi ale do przespania się na wakacjach też może być. Dałam za to chyba ze 20 zł na allegro.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Joanna generalnie to weż może cos do wrzucenia na ruszt ewentualnie ale na bank KECZUPU nie zabieraj
vestusiek moja Pola to też taka sierotka
Katka to się dziewczyno rozpisałaś na całego
- jo_anna20
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas wyszły dwie górne jedynki , tak w odstępie dwóch dni
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj kupowałam mleko dla Poli(tzn. szwagier mi odbierał recepte i zaraz wykupił w aptece) i babka się rypneła i zamiast ok 80zł(tak zazwyczaj płacę 75-80zł) skasowala 42zł. Zawsze to 40 dyszki do przodu Akurat na leginsy Poldka bo przyszły dziś ze Smyka. Generalnie to zamówiłam sobie w dwupaku bo jakies tam promocje czy cuś i troche zawiedziona jestem bo one takie grubsze a`la dresik. No ale wykorzystam jak będzie chłodniej. I na zdjeciu wyglądały na ciemny fiolet a to taki jasniuki , że po 5 minutach na podlodze będą wyglądfały jak swieta ziemia.
Suari i to nie byle jaki keczup tylko WŁOCŁAWEK Gratulujemy zębolków!!!
Joanna jak musztarda to koniecznie francuska
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
allegro.pl/biale-body-ramiaczkach-ramka-...-80-i2494103092.html
One sa zwykle, bawelniane i pod dlugi rekaw sa bardzo fajne. Biale, wiec nic nie przebija. Narazie nosimy jeszcze 74, kupilam jeszcze 80 i 86. Bedzie na zas Naprawde sa fajne i nic sie z nimi nie dzieje po praniu. Na jesien beda ok, plecki nie beda gole, a ze mamy duzo bluzeczek z dlugim rekawkiem wiec napewno sie przydadza
Tabsy sa do marca 2013
Katka, to poszalalas z postem
Polunia chyba mamy takie same leginsy, jesli to w dwupaku.One faktycznie takie grubsze, na jesien beda ok Wogole jakis czas temu w Smyku byly super promocje. Za grosze mozna bylo kupis super rzeczy.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rano zazwyczaj ok 8 w żłobku je kaszkę, potem koło 11- deser, ok. 13- obiadek, po żłobku ok. 16-17 mm z odrobiną kaszki i koło 20 znowu kaszka, nie wspomnie, że w nocy też je, czasami raz, a nawet zdarzyło się 3 razy, ale zazwyczaj 2 i to co 3 godziny. Zaczął już jeść coś innego niż mleko, bo pisałam wam wcześniej, że kiepsko z tym było, ale to pewnie przez te zęby. Ostatnio dałam mu jabłko to trzymał ostro w rączce, ale za chiny ludowe nie chciał go jeść, tak jak wszystko pcha do buzi, tak tego jabłka nie. Spróbował raz, pokrzywił się i tyle jedzenia było.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Polunia chyba mamy takie same leginsy, jesli to w dwupaku.One faktycznie takie grubsze, na jesien beda ok Wogole jakis czas temu w Smyku byly super promocje. Za grosze mozna bylo kupis super rzeczy.[/quote]
Dobrze, że jednak twoja mama to sprawdziła. Będzie dobrze, na pewno.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sauri, TY juz piersia nie karmisz???
Nie, już nie karmię- od ponad miesiąca. Igor się nie najadał, w nocy jak dostał cycka to potrafił się po godzinie przebudzić, nie dało się go oszukać smoczkiem, ani wodą, więc stwierdziłam, że nie będę go męczyć i siebie też. Nie było żadnego problemu z odstawieniem, ani razu nie próbował się przyssać. Piłam szałwię na zanik pokarmu, na początku odciągałam jeszcze, a po pewnym czasie już nic nie dało się odciągnąć.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Suari a gdzie fotki Igora? Gratuluję ząbków.
Zmykam lulać.
Dziś tylko tak króciutko. Jutro też pewnie mniej będę się odzywać, więc życze Wam kochane miłego weekendu
Oo Polunia jak pięknie zaoszczędziłaś
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Vestusia skoro troche lukniesz na zięcia , to jedzie
Ł generalnie to chce jechać tylko nie wiemy co na to lord fader i jaka będzie robota , czy poprostu będzie mógł się wtrwać.
Co do grila to jest taki nieduży ,tyle , ze jak ja go wparuje w auto??ale jeśli jest potrzeba to wezmę.
Docia piszesz o tych bagetkach z polomarketu i biedry, bo też jak by co je zakupie.
Hhah włocławek to moje rodzinne miasto Ketchup z naszych pomiadarów :lolPola to ty się urwałaś z choinki jak włocławskiego nie znasz
Docia ja jestem z pod torunia i pewnie też od torunia będziemy jechać tą sama trasa , to może jakos byśmy się dogadały??
Malina hehe sex party hehehe
a mi tez namyśl przyszła przepuklina
Hheheh padłam z Krzysia , ciekawe co by zrobił ja by się wieczorem na niego wszystkie rzucił hehe zwiał by pewnie .ale mój zbok też już sie pytał o sexik zbiorowy
hehehe Vestusia ja odpadam hehehe , dogońcie mnie z dwójka i o 3 postaram się juz razem z tobą
Ja to sie obawiam , ze jak mojemu podpasi to będzie za dużo plotował, a na pewno jak sobie wypije.Mnie to sie pytał czy tam będzie jakis rolnik , zeby pogadać heheh.musiałam mu powiedzieć tak mniej więcej co ja wiem o waszych chłopach.
sarenko no kurcze opuszczasz sie , o i Domis do przedszkola śmiga super.My dziś bylismy , młody twierdzi , że mu się podoba i chce chodzić, traktory na pułkach to pierwszy tydzień będzie git
Madzia gratuluje Hani kolejnego ząbka!!!!
Pola nasz jeep właśnie tak teraz wyglada , a drugi jeep roboczy to juz totalna rozsypka , do niego to strach się zbliżyć!!!!
Joanka jak sie rozkreci to zostaniecie na nocke
EE teraz skumałam z tym materacm o co wam kaman hehe ja morzem kładłam koderke grubszą, co za duża jest do drewnianego
Suari gratki dla Igorka już coraz lepiej uzebione tego maluchy nasze
Normalnie ja się czuje jak wyrodna matka , ale małej ostatnio ciuch kupiłam w czerwceu i tak połowa lezy , może raz noszona Ale bracia ma mi ich obkupić w uk.
Właśnie Docia bo mi nie napisałaś gdzie kupiłaś czape??
Madziana spokojnie i odstawisz mała , ja zaczełampieknej ograniczać cyca od najbardziej "problemowych godzin"czyli na wieczó kaszke z butli dostaje , jeszcze tyko w nocy musze porzadek zrobić ,ale w nocy najbardziej tresciwy pokarm to mi szkoada , ale myle , że jeszcze troche i wprowadze w nocy mm i bede to mm odstawiać jak olkowi
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A czapę kupiłam w ZakopanEm. Ale myśle, że bliżej zimy będę wszędzie, bo widziałam rok temu w Gdańsku, że dzieciaki w takich chodziły.
Noo Luśka i chyba potwierdzisz, że Włocławek najlepszy co?
powinni nam za reklamę zapłacić
Jeju zmykam już na serio
papa