BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #414816 przez polunia
Sarna kaska do mnie na fb na stronce forumowej masz dsne do przelewu. Jesli wplacalas 50 zl dorci to zostaje ci jeszcze 150 biorac pod uwage oczywiscie ze adam jednak jedzie.

I ja sie wymiksoeuje na dzis , spadam PRASOWAC. !!! ;) ;)

Buziaki

No przeciez ja wiem ze ty sie nie czepiasz ;) ;) ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #414826 przez [email protected]
Polunia- mnie na fb forum nie ma ja więc poprosze o dane na priva

masze małe rubisiątka będa pięknie klaskać:) ale sie ciesze
a wieceie co Wam powiem? moj Adam dzisiaj zaproponował mi zeby zamiast do powidza jechac na weekend nad morze do SPA! kuźwa nigdy takiego gestu chyba nie wykonał hahaha ale głupek!
oczywiscie odmówiłam uroczemu SPA....

POWIDZ RUUUUULEEEES!

12 lata 4 miesiąc temu #414828 przez madziaska
No to se poszły :P A ja własnie wszystkie ketchupowe posty przeczytałam :silly:

dobranoc :)

12 lata 4 miesiąc temu #414879 przez Dorciaition
Dzień Dobry :)

Sarenko wow, no to Adaś ma gest :)

Madziaska, a Ty znasz keczup Włocławek? :)

Moje dziecie klaskać nie będzie. Denerwuje się jak jej pokazuje "kosi, kosi".
Ale za to będzie wszystich klepać po buźkach :blink:

Alanek[*] :(

12 lata 4 miesiąc temu #414897 przez madziaska
dzień dobry :)

Dorcia,nie znam tego ketchupu ;)

Wkurzyłam się,bo do fryzjera miałam na środe. Coś mi się porypało :angry: Fryzjerka poleciała na urlop i dupa.

Miłego dnia :)

12 lata 4 miesiąc temu #414905 przez polunia
madziaska własnie doczytalam , że gdzies tam po drodze pytałas co po odstawienia cycucha. Ja miałam z Kacprem przeprawe , fakt , że on króciutko z cyca pił i na mm był ale to mm przestał pic z flaszki jak niecałe 6 miesięcy miał - nie i koniec nawet na flaszkę spojrzeć nie chciał , męczyłam sie i mu łyżeczką prawie 2 miesiące dawałam(fakt , że dwa razy dziennie , póxniej juz tylko raz) , w końcu spytałam pediatry co ja mam z nim zrobić. Powiedziała , że jeśli je kaszke na mm (jadł na sniadanie i kolację) to moge mleko juz odstawic , tylko własnie z 3-4 razy w tygodniu jakiś jogurcik podać , najlepiej naturalny.
O zdjęciu nowej fryzury nie zapomnij :)

luska no to mamy to samo , ja mogę prasować całą noc nawet ale jak mam to roznosić i chować do szaf lub garderoby to mnie szlak trafia , tym bardziej , że wymyśliłam sobie garderobe przy sypialni i teraz mam! Wiecznie w niej pełno kurzu i za każdym razem jadę szmatą pólki!

Jakby co to ja zabiorę zwyczajnie kielbache i karkówkę juz zamarynowaną , przez ten kawałek drogi nic jej się nie stanie. Aaa , i tak sobie wymyśliłam , bo podejrzewam , że te lodówki tam to malutkie standardowo będą i , że wezmę jakieś wiaderko czy cuś żeby się chociaż napoje mogły w wodzie chłodzić. Zawsze tak robiliśmy u znajomych na działce i sie sprawdzało.

O , i dzis do obiadu mizeria będzie (ale jako dodatek a ie danie główne , u którejs t kiedys mizeria z pyrami stanowiły danie główne obiadu , co nie? :silly: ). Normalnie do sklepu sie wczoraj wybrałam i lodówke uzupełniłam bo światło już tylko było! A do sklepu jechałam D autem i szok przezżyłam , normalnie co on zrobił z tym samochodem to az zal patrzeć , kiedys ja nim jeździłam i było ok. Tylnych siedzeń brak - bo mało miejsca na klamoty było , syf taki , że się zastanawiałam czy za chwilę z jakaś plama na dupie nie wyjdę , a żeby te klamoty jakos posegregowane były albo w cos włozone , gdzie tam wszystko leży luzem i przy każdym nawet delikatnym zakręcie lata na wszystkie strony , koło to mu chyba zaraz odpadnie - albo może to amortyzator , pies wie , ale generalnie to trzaska tak jakby odpaść chciało. Normalnie go zrąbałam wieczorem a ten mi mówi , że mam mu się nie wpierdzielać w jego samochód i na swój rozwalony patrzeć.
No i w końcu sie doczekałam - koła wczoraj wieczorem zamówił , pewnie w poniedziałek albo wtorek dojdą dopiero no ale to i tak sukces , że wyrobił sie przed Powidzem :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

luska numer tel poszedł na priv

Weź Ola , damy radę , co nie. Ja wiem , że to utrapienie z takim małym łotrem ale może przy "obcych" będzie grzeczny :blink: Ja juz mówiłam , że biorę smycz od Freda(mój pies) i Kacpra za girę przywiążę do krzesła :silly: Masz jakas smycz? To tez zabierz , będzie im raźniej przy tym krześle :silly:

vestusia ja tam pamietam , że miałaś przywieźć pierogi ruskie i ciasto szczęścia , więc mnie nie wrabiaj teraz w gotowanie :blink: A tak serio to ja i tak muszę zabrać jakieś normalne żarło obiadowe (juz ugotowane oczywiście) bo Kacper coś musi mieć na obiad a grilla to on tak średnio jeszcze przeżuje.

A w ogóle , to zabieracie jakies wanienki albo cuś? Ja tam wanienki nie zabieram , patrzyłam na te dmuchane na allegro ale spasowałam , zabiorę miseczkę malutką i te dwa dni ja tylko obmyje szmatką , zaraz z brudu nie umrze :blink:

Dorcia nie no , zeszłabym z miejsca po info , że cos mi w brzuchu zaszyli , nieźle. Ja tam mam nadzieje , że moim nic przy cieciu nie zagineło :dry: Generalnie przy cesarce z Polą to lekarze w trakcie zszywania mnie do kupy dyskutowali sobie o tym który zakład komunalny lepszy i tańszy w gminie Lusowo... Nie wiem czy chcieli mnie do jakiegoś kontenera na śmieci wyrzucić czy jak... :dry:

Sarna wysłałam dane do przelewu na priv przez fb.

Oj Ty wyrodna matko! Tak dziecko brutalnie potraktować :silly: Też bym tak pewnie zrobiła :silly: :silly: :silly:

Ooo , to moja Pola całkiem podobnie jak Daro kosi-kosi robi :blink:

No ja też bym olała to SPA , powiedz mu , że tydzień później ma Cię zabrać :silly: Ale gest miły :)

madziaska Właśnie doczytałam , że z pamiecią u Ciebie kiepsko juz , no starośc nie radosć :silly: No to sobie poczekasz za nową fryzurką :dry:

Obiecuje , że to ostatnie tak długie wypociny , postaram się żeby jakoś poskromić to moje zamiłowanie do dzierganioa :angry:

Miłego dnia Dziewuszki :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #414986 przez madziaska
Mamy trzeciego zabka!!!!!!!! Gorna prawa dwojka ;) Druga dwojka juz prawie sie przebila, wiec bedzie maly wampir ;)

Polunia, dzieki za info co do karmienia ;)
Ja przed wyjazdem nad morze kupilam na allegro ta dmuchana wanienke. Jak dla mnie super sie sprawdzila. Chyba ponad 30 zl za nia dalam.

12 lata 4 miesiąc temu #415227 przez polunia
Halo Laski gdzie się skitrałyście?
Cisza tu dzisiaj przeokropna!

Jak powiedzialam D , że mu muszę kupić piżamę to sie zbuntował i powiedział , że on w pizame się nie ubierze i , ze już by wolał w samych gaciach paradować :huh: Chyba mu odpuszczę i alternatywą będą spodenki :silly:

Buziaki do zaś :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #415281 przez Malina86
Czesc Kochane!

Czekam na malza, kurczok sie piecze, browar sie chlodzi, jeszcze dziecko musze uspic ;)

madziaska haha faktycznie malego wampirza bedziesz miala, ale smiesznie bedzie Hanula wygladac :laugh:

Ja tez mam dmuchana wanienke, za to nie mam materaca turystycznego do lozeczka, chyba kupie jutro, no zobacze.

Moj tez w gaciach lazi :laugh:

A jeszcze tak chcialm zapytac- Emcia, Róża czy Wy sie jeszcze kiedys odezwiecie do nas?! :(

Uciekam, padam dzis na cyce.

Buziaki :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #415305 przez Dorciaition
Helloł.

Madziaska gratuluję ząbka :) Ale fajnie :)

Polunia a niech tam łazi na gatkach jak lubi ;)
Noo, w końcu zjesz swoją upragnioną mizerię :)

Malina my też nie mamy materaca, ale kupować nie będe, bo rzadko jest używane. Kładę na spód. Moje w ogóle ma już siatkę porwaną, ale to nic, ważne, że jest.

No i Mia jeszcze. Kochana hallo???

Tylko tyle, bo musze kombinować coś do żarełka.
Juterko mam znajomych na noc. A nie mam za bardzo czasu robić coś do jedzenia, bo na 12 idę do fryca z żółcią walczyć.

Buziaxy

Alanek[*] :(

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #415320 przez madziaska
No właśnie laski. Gdzie się podziewacie? Mia tak nagle przestała pisać. Pisała któraś do niej,ja nie mam nr.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #415325 przez vestusia
Witam!

Madziaska gratulacje dla Hanuli z powodu zębola! No proszę, a u Zuzi jeszcze nie wylazły, ale czuję, że to na dniach, bo ileż mogą wyłazić???

Polunia przelałam też kasiurkę dziś, więc w poniedziałek powinnaś mieć na koncie.

Dorcia powodzonka u fryzjera, ja też muszę przed Powidzem coś z włosami zrobić i na hennę się wybrać. Tylko kiedy jak z Zuzą będę??? :(

Dorcia miałam Cię zapytać, Lenka bez problemu w foteliku jechała?? Bo ja się tak zastanawiam po prostu czy nie spytać ojca o pożyczenie fotelika, mają taki już większy, ale chyba siedzący tylko. Sama nie wiem.

Polunia zostaw tę piżamę od Twojego ;-) Niech weźmie spodenki i koszulkę i będzie git. Faceci chyba nie lubią piżam ;-) Ja też chyba będę miała koszulkę i spodenki jakieś, nie wiem jeszcze he, he, he :D

Zuzanka śpi, a ja odpoczywam.

Była dziś ostatni raz w żłobku a teraz nie mam z nią co zrobić he, he, he. Oczywiście nie do końca, bo w ostateczności wyjdę z pracy jeszcze godzinę szybciej, ale wtedy potrącą mi to z wynagrodzenia, bo nie mogę tego odrobić. Zobaczę jeszcze, może uda mi się kogoś znaleźć ;-)

12 lata 4 miesiąc temu #415330 przez jo_anna20
Hellllloooooołłłł!!!
Czy Wy mnie jeszcze pamiętacie???? A pamiętacie, że przyjeżdżamy do Was w sobotę???? Tak ok.13tej powinniśmy być :D Co mam przywieźć??? Poza flaszką - oczywiście :D :D :D

Nie mam w ogóle czasu, żeby Was czytac - moje dziecko ma ADHD.... wiem, wiem-w tym wieku się tego nie stwierdza, ale ja to wiem!!! Z resztą same zobaczycie, chociaż ta mała pluskwa przy innych dzieciach jest jak aniołek!!!! A w domu różki wychodzą!!!

12 lata 4 miesiąc temu #415337 przez vestusia
Dżoana witaj!!!

Fajno, że przyjedziesz, chociaż szkoda, że na tak krótko! No ale zawsze coś!!! Fajno!

To moja Zuzia zostanie zdeptana przez wszystkie dzieci, bo ona chyba jednak taka sierotka jak Mamusia ;-)

He, he, he :D

12 lata 4 miesiąc temu #415364 przez katka
witajcie mamutki
ja tak na szybko bo usypiam Olinkę
u nas po staremu czekamy na druga górną jedynkę ale jakoś nie może sie przebić. Ja dziś zaliczyłam fryca i poprawiłam mojego irokeza :silly: W pracy przygotowania do 1 września trwają a ja to już normalnie nie wiem w co rece włożyć
Pa

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka