- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)

Byłyśmy rano na pobraniu krwi. Natalcia płakała tylko przy ukłuciu. Była bardzo dzielna i w nagrode kupiłam jej kubek niekapek

A co do ząbkowania Natalci to wcale nie jest bezobjawowe. Dzisiaj tak marudzi że ja już nie wyrabiam !!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mikołajku i Bartusiu wszystkiego najlepszego dla Was

My dzisiaj pospalysmy do 9:30

Vestusia ja lozeczko wstawilam o czasem musze troche Miśke "ubezwlasnowolnic" bo jak zostawilam ja wczoraj na dywanie i poszlam do lazienki to jak wrocilam to siedziala u psa w budce

Nie gadaj mi tu, ze 9 kg nie widac! Jakbys miala wage wyjsciowa 120 kg to moze by roznicy nie bylo

Co do zwrotu podatku to ja skladalam chyba dzien przed Toba i tez nie mam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aleksandra Natalcia dzielna dziewuszka

Różyczko moja Misia na noc dostaje 180ml wody+ 6 miarek mleka+ 4 miarki kaszki (3 ryzowej jablkowej i 1 mlecznej manny).
luska torty super i Aurelka cudna.
Ja tez lubie ciuszki z 5-10-15, niedawno kupilam Misi śliczny plaszczyk za 39,99 zl przeceniony z 90zl.
Moje dziecko zasnelo, a ja ide sie na spacer ogarniac. Chlodno dzis niestety.
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mia1082
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
duzo buziaczkow dla naszych dziesiejszych solenizantow

Malinko jaka ta Twoja Misia cudowna widac ze podoba jej sie nowy kojec

Kredziu robilam test i wyszedl negatywnie
Hahahahaha Kredziu no tak tez trzeba zapamietac po co ma sie supelek

ten wypadek

Lusia no to imponujaca liczba gosci tymbardziej w domku nalatasz sie kochana z przygotowaniem a pozniej w trakcie tez. Wspolczuje ale trzymam kciuki zeby wszsytko sie udalo

Torciki swietne i w fajnej cenie. A co do Aurelci to Ty masz zdrowie hehehhehe ja bym chyba to kapanie juz odpuscila....a zdjecia cudne jakie ladne te nasze dzieciaczki

Katka duzo zdrowka dla dzieciaczkow

Vaestusiu heheheh ja tez sie nad tym zastanaiwalam jak zapytalas

Masz racje ze w Cocodrillo przeginaja z cenami. Kurteczka wiosenna kosztowala ponad 200 zl i to nic specjalnego. Ja ta znizke wykorzystalam zeby kupic dresik temu Antosiowi od ktorego mamy tak duzo ciuszkow i zabawek. Tez mnie szrpnelo po promocji 130zl. Ja tam na Kacperka nic nie znalazlam zeby bylo superowe no i cena przystepna. Chyba tylko raz kupilam mu tam kombinezonik taki w paseczki na wyjscie ze szpitala a tak to drozyzna i nic specjalnego.
No to Zuzanke troszke obkupilas heheeh a Bob jak to Bob widze ze bez zmian

Fajnie ze Zuzka rozkreca sie w kapieli

Vestusiu no i gratu;uje zrzuconych kilogramow pieknie Ci to idzie

Kredziu

Rozyczko to tak jak u mnie. Nie wiem co sie tym naszym dzieciaczkom poprzestawialo. Kacper tez sie tak budzi i juz mnie to do szalu doprowadza bo bylo tak ladnie ze spaniem. Zaczelam sie zastanaiwac czy to przypadkiem nie jego zemsta za przeprowadzke do lozeczka

U mnie tak okolo 18.00 jest kaszka 90ml wody i na oko wsypuje ale robie bardzo gesta. no i po kapaniu o 19.00 cycuch raz jeden raz dwa zalezy jak go kaszka zapcha

A z grudkami to bede walczyla hehehehe dzis druga proba bo druga polowa sloiczka do skonczenia nam zostala

Kredziu no to masz przyczyne biedny Mikus duzo zdrowka dla niego i niech szybko wraca do zdrowka

- mia1082
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Dzis jak zasnal popoludniu po 5,5 godzinach czuwania to jak weszlam do niego to nogi wsadzil miedzy szczebelki i tak owinal. Musialam go najpierw odplatac zeby go przykryc hehehhe ja nie wiem co on tam wyprawial

U nas zimno i wietrznie pogoda do bani

Dobra lece jakas kawke zrobic i wykonac plan dzialania z tym sprzataniem bo nie moge za wczesnie zaczac zeby mi znow A. balaganu nie narobil

buziaki do potem
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kredziu dużo zdrówka dla maluszka. Nie obwiniaj się kochana bo każda z nas pewnie by tak samo zareagowała. Taki maluszek nie powie, że go coś boli.
- mia1082
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Olu moj kima od 12.oo do teraz z przerwa na cycucha. Ale lobuzowal od 7 rano hehehhehe. Pewnie dzis bedzie tylko jedna drzemka ale za to dluzsza.
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mała znowu złapała drzemke a ja sie biorę za zmywanie i ogólnie musze ogarnąc. Wszędzie są ciuchy! Tak to jest jak się nie ma szafy, ale z tym sie jeszcze zejdzie...
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
od rana miałam dwie sasiadkiz dziecmi-było bardzo fajnie,
upiekłam ciasteczka i nagadałysmy sie za wszystkie czasy:)
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja mam bardzo obfite @, takie jak przed braniem hormonów i trwa to tydzień ! Masakra jakaś.... A pierwszą @ dostałam miesiąc po przestaniu karmienia Natki.
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Sarna no to widzisz ty masz juz pierwsza a ja jeszcze nie dostalam ani jednej

Ola widze ,ze twoja Natala lubi sobie w dzien pospac , moja dzisiaj jak zasnela to spala prawei 3 godzinki ihihi
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ola, gratuluję ząbka!

Madziaska, Hania kochana. Ucałuj ją od ciotki

Róża, to chyba super żłobek jak takie jest podejście, że każde dziecko usypiają bujaniem. To ile tam jest opiekunek a ile dzieci?
Malina86 napisał:
Malina a Ty już chyba po raz kolejny jakieś talenty poetyckie zdradzaszHaneczka piekna laleczka

Michaśka rzeczywiście ekspresem się uczy nowych rzeczy, Natalka już daleko w tyle została

Rób test i daj nam znać. Czekamy

Mia, może Ty też w ciąży? Założyłybyście z Maliną wątek Mamusie luty 2013

Dziouszki, nie mam czasu więcej nadrabiać, ale uwaga: mam dla Was prezent. Miał być na Dzień Matki ale nie zdążyłam, będzie na Dzień Dziecka

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wypizdzilo nas lekko na spacerze.
W koncu jakies zebate dziewczynki bedziemy mialy

Dorcia wracaj do domu, bo nas zaniedbujesz

Anakol hehe no ma sie te zdolnosci

katka zdrowka dla dzieciaczkow

Zrobilam sobie salatke grecka i sie obzarlam.