- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
pozniej wpadne bo lenia na rekach.
Miśka
A Vestka dzis w robocie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
- Otrzymane podziękowania: 0
Polunia-z tą pomysłowością chodziło mi o to że dobrze że tam pojechałas wczesniej bo nie wiem czy ktos by trafił potem:)... ja na pewno nie hahah tzn trafiła bym ale Adam by tak chujami rzucał ze chyba utopiłabym go w jezioze!
trasa, trasa spojler jego mać, wszystko byłoby pięknie i idealnie gdyby nie fakt ze jechalimy tak jak nam kjazaliscie buahahah
zartuje, ktos tam od was mowił zeby zjechac zjazdem z.góra, gorzów wlkp- więc pojechaliśmy, a tam droge dopiero budowali i zjazdu niet! w ogole przez najplizsze 35 km nie było zadnego zjazdu!, powinnismy byli zjechac jezszcze przed mcdonaldem, a my tam godzine siedzileismy, potem godzine na jakims placu zabaw....w rezultacie musielizmy wracac kolejne 35 km na nasza trasę, czyli zrobilismy 70km extra- dobrze ze mamy z Adaśkiempodejscie typu- no cóż, przygoda! dzięu temu wiem gdzye po drodze jest najwięcej night clubów i w ogole zajebiste safari i dinozaury! świebodzińska laleczkę też zobaczyliśmy:)
a Domisław krzyczał- o bozie jaka laleczka! tatuś Jezuz wśkazje Ci droge! jedziemy do domu!
ja prawie popuściłam ze smiechu!
a z autem cos się dzieje bo zawiozłam Domisława do przedszkola i już wrociłam na piechote bo nie odpalił:/ ale to chyba nie akumulator bo akumulator sie nie swiecił tylko sam wykrzyknik:/
a no i chciałam Wam powiezieć że mam nadzieje ze to wina zapchanych kiszek powidzowym grillem bo na wadze mam SPOJLER 1,5 kg wiecej AAAAAAAAAAAAAAA!!!!
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ooo , to autko pod mechanika się kwalifikuje
Vestka to podejrzewam już jest w blokach startowych do wyjścia do domu żeby tylko jak najszybciej tutaj zajrzeć
Dorcia nie no straszne , jak można było zapomnieć o urodzinach. Mogłas powiedzieć , że już za jego zdrowie wypiłaś
Ja tam na wegę nie włażę , mowy nie ma!!! Po moim obżarstwie to pewnie ze 3 kg do przodu.
Pola z Kacprem skitrali sie pod stołem przy moich nogach , patrzę co tam tak cicho i co? Leżał jakis [pokruszony chips(no bo jeszcze wczoraj wieczorem wpierdzielałam ) i zamiatali go aż sie uszy trzęsły...
Oby u Miśki nic tam szczególnego się nie działo
Aaa i miałam jeszcze napisać , że ja bym z Zuzankowym kaszlem też do lekarza uderzyła , no ale ja przewrażliwiona jestem więc....
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
strasznie mnie ciekawi jak tam Domisław...generalnie pobyułam z nim na sali ze 2 minuty, on ciągle płakałm. ale wcisnłęam go babcie na ręce i powiedziałam-pani chętnie cie przytuli! i uciekłam, jedna pinda sie smiała ze jestem wyrodną matką...ale błagam miałam z nim siedziec 8 godz? chłopak musi się nauczyc! jak szłam to patrzył w okno za mną i juz nie płakał. w sumie to i dobrze ze auto pod przedszkolem zostało bo mu obiecałam ze bede tam na niego czekać, wiec widzi ze nie kłamie:)o 14 zabieram młodszego i adama na spacer i po domisia pojdziemy razem-oj ciekawe jak mu tam jest? mam nadzieje ze sie oswoił, i ze sie ładnie bawi
swoją droga to wczoraj cały czas pytał o Olka i dzisiaj tez pytał czy Olek bedzie w przedszkolu:)
no iiiiiiii
PYTAŁ GDZIE JEST BOOOOOOB hahahhaha
a co do zakupów na kolejne spotkanie hahahah to macie racje:P
jak juz mowiłam ja kiedys przez nieuwage to mozg wysmarkam!
...moze kiedys zrobie cos na czas?
ehhh
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spałam przed chwilą i mi się śniłaś. Byłyśmy gdzieś z innymi dziewczynami, dziećmi i sobie piłyśmy gadając, a Ty w pewnym momencie wpadłąs w szał i zaczęłaś nas wyzywać. Chwyciłaś szlauch i zaczęłaś lać nas wodą, w dzieci też. Długi był ten sen, ale głupi jak but
Sarenko daj znać jak Domiś przeżył pierwszy dzień w przedszkolu.
Wy z tym ciepłem to opętani. Ja kurka opatulona jak nie wiem co, a i tak zamarzam, a ta w krótkich spodenkach i i tak jej ciepło. Szalona Ty.
A następne spotkanie miało być w Sopocie na Sylwka. Nie pamiętacie?
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jejku jak ja Wam zazdroszczę (luska i Sarna) , że macie po jednym "łebku" w domu mniej , zawsze to 5 godzin do przodu
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba będę miała FOCH'a.
Oczywiście będą tam goście (nawet ci z Orchowa) i T będzie najcudowniejszą babcią na świecie. Bleeee
Malina nie zabraliście czasami przez przypadek Lenkowej opaski, tej z kokardka? Nie moge jej znaleźc, a ostatnio widziałąm ją u Adriana na głowie
Podejrzewam, że sama ją gdzieś wpierdzieliłam i nie mogę znaleźc, ale warto zapytać
Aa, na fejsie wysle Tobie te kody z nakrętek.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jo_anna20
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Super zdjątka - szkoda, że się nie załapaliśmy z Fiśkiem "sama sobie winna..."
Malina u Miśki to może 3-dniówka - my przeszliśmy to w zeszłym tygodniu, choć ząb pewnie do tego się dołożył....
Sarenka prezent dasz następnym razem a na razie wyślij nam jakieś zdjęcia na pamiątkę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
zapowiedziałam ostatanio mojemu męzowi ze Ksawcio w przyszłym roku idzie do przedszkola, to powiedzial ze w żadnym wypadku bo po co mu przedszkole, on ma podejscie jak moja szwagierka ze zabeiram dziecku dziecinstwo
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
zobaczymy jak bedzie po zlobku.
do napisania :-*