- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Oby to było tylko od zabków
docia ja mojemu juz zapowiedziałam , że jak by co uderzamy na sylwka do spotu , ale ty łatwisz nocleg.Tylko nie wiem z dziećmi czy bez??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
luska gdybyście wyjechali z 10 minut później to byście się załapali na zapychanie auta Sarenki bo już w Powidzu nie chciało odpalić , normalnie dwie baby i jeden chłop po tym mega dużym podwórku " w te i we-wte " i dało radę
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia nie mam Twojej opaski, bo Ty ja wzielas od A.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vestusiek gdzie się zagubiłaś , normalnie o tej porze to Cie tu pełno...
Sarna a jak Domis po przedszkolu bo widzę , że Olo zadowolony. Zuch chłopak
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W sobotę przyjechalismy do domku. Powiem Wam że wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej.
Szkoda że nie byłam z Wami Powidzu. Widzę po zdjęciach, że imprezka była udana. Mam nadzieję, że na następnym wyjezdzie się spotkamy. Czekam na dalszą część zdjęć, tych też niedozwolonych dla obcych.
Aa i Mikołajowi 30 sierpnia wyrżnął się ząbek
Powiem Wam, że narzekacie tak na swoje figury a każda z Was taka laseczka że szok. NAprawdę Aż mi wstyd bo ja mam pare kg za dużo. Muszę sie wziasc za siebie bo wstyd...
A ten wyjazd w Łagowie - w jakim województwie bo w teneo pojawiło mi sie kilka Łagów??
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
e a tak sobie mysle ja mieszkam w centum to wbijajcie do mnie!!!! u nas sa chyba z 3 jeziora wiec bedzie gdzie sie po nocy kapac , ma koleś wyrabana agroturystyke z dworkiem .Znajmoy teścia , więc może cos po kosztach by się udało
Vesta dostała kare od boba za smack tad hehe i nie ma wchodzenia na forum
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
Dorcia ketchup tez bardzo dobry wczoraj jadlam z nim frytki.
Wczoraj Bob mi tanczyl smack that wiec nie wchodzilam juz na forrum. dzis po poludniu jade na kawke do kumpeli wiec odezwe sie poznym wieczorem. Zuzia kaszle chyba coraz gorzej dalam ja do zlobka ale mialam opory.vtylko ze nie miala goraczki.
Napisze wiecej wieczorem bo z telefonu ciezko pisac dlugie posty
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj luntrki wstały przed 6 B)Mała w nocy tylko raz na cycka wstała , ale nie wiem czy druga dolna jedynka jej nie wyszła , bo przy jadzeniu taki mi cos za duzo stukało.
Hhehe Bob daje rade , mi mój chciał tańczyc , ale zaniemógł za wcześnie.
Zuzanka może lepiej się przejdź do doktorka ,żeby osłuchać , bo miała ten kaszel brzydki i żeby sie tam coś gorszego nie wykluło.
Boziu jak Olo mnie wkurza.Małej cały czas czymś paluszki przytrzaskuje , nie wiem czy o to specialnie robi , dzis tez malutkiej tk paluszka załatwił , że się zaniosła , niby mówi , że nie chciał .ale na serio nastepnym razem to mu chyba tyłek przetrzepie.Dzis na 11.30 śmiga do przedszkola
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uuuuuu vestolin , to znaczy , że "było miło"
Kurka bidna ta Twoja Córcia. Leć do tego lekarza bo tak jak luska mówi szkoda żeby jej się cos wykluło. Lepiej żeby dostała jakiś syrop i po sprawie. Tylko pewnie znowu będziesz musiała iść na opiekę Chociaż w sumie to mówilaś , że Tobie pasuje w domciu ale ciekawe jak na to w pracy patrzą
luska gdzie ta agroturystyka , u Ciebie w Wawrzonkowie? Ja jestem za , a jak z odległością u pozostałych zainteresowanych?
A dlaczego Olo dopiero na 11.30 do przedszkola? Oj widzę , że Aurelcia też będzie zaprawiona w bojach przez starszego brata
My wczoraj mieliśmy plagę gości , chyba faktycznie zacznę robić tak jak ostatnio ktoś mi powiedział , że przed gośćmi sie ogarnia a sprząta po ich wyjściu. Posprzątałam chałupe i wygląda jakbym jej wcale nie ruszyła. Do tego teść tak pilnował Polę , że ta ściągnęła serwetkę z talerzykiem. A wiecie jak jest ze szkłem na płytkach , poszło w każda możliwa stronę. Odkurzania wszystkiego pół godziny a i tak rano jeszcze znalazłam kawałek przy dywanie małej Pal pies talerzyk i robotę ale ta mała gnida pełza wszędzie więc liczę , że się na jakis kawałek jeszcze nie natknie Ale sie wkurzyłam , chyba nawet za ostro zareagowałam bo widziałam , że teść miał nieciekawa minę. Ale poszłam przeprosiłam i jest ok. Ale za to teściowa przywiozła blachę sernika i placek na maślance ze śliwkami. Nażarłam się jak głupia.
I jeszcze wczoraj wieczorem mnie olśniło , że mam dzisiaj kucharkę na przetestowaniu. Muszę jechać jakieś zakupy zrobiś , tylko zupełnie nie mam głowy co jej wymyślić do upichcenia??? Musi być coś co sie w miarę szybko przygotowuje bo nie będę jej trzymać do nocy przecież. Pomóżcie !!!!!!!!!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia narazie nie ma goraczki, musze jej do paszczy zajrzec czy jakiegos zebola nowego nie ma. Kupska wali takie od dwoch dni, ze od razu pod prysznicem laduje, ale ogolnie to taka jeczaca jest.
Vestusia to sie dzialo haha
Ja tez bym poszla z Zuzka do lekarza, a wogole to sie dziwie, ze zlobek pozwala przyprowadzac chore dzieci, a potem np. taka Zuzanka choruje od dwoch miesiecy. Te babki to chyba na to licza, ze bedzie jakas epidemia, wszystkie dzieci sie rozloza i beda mialy luz.
polunia no nie wiem niech kuchara zrobi schabowego, jakiegos placka ziemniaczanego, pierogi i do mnie niech podrzuci
To kiedy Wy sie chcecie spotkac, ze chcecie zeby bylo sie gdzie kapac?! Za rok? Bo ja morsem nie jestem i w zimie sie nie kapie- jeszcze tak mnie nie pogielo
Lekarka kazala nam siedziec w domu, chyba skisniemy!
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Co tu takie puchy?
Kredzia, witaj
Dorcia pewnie "Pierwsza miłość " ogląda
Vesta,ja już przed Powidzem chciałam pisać żebyś z Zuzanką do lekarza się wybrała,no ale ja z tych przewrażliwionych
W robocie ok, jak o Hani za dużo nie myślę U nas zebow przebijanie cd. Pobudki w nocy i wiszenie na cycu. W dzień z miarę ok.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Ale cisza tutaj :/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestusia cieszę się, że w tym żłobku lepiej. oby tak dalej.
Oo, mogłaś Boba nakręcić
Polunia kurde oby Polcia się już tam na nic nie natknęła :/
Malina dobrze, że Miśka już goraczki nie ma. Z siedzeniem w domu faktycznie lipa, bo piękna pogoda, ale co zrobić :/
Co do spotkania to nie wiem kiedy. Ja się dostosuję. Ale powiem szczerze, że dla mnie problem jest lokomocyjny, tzn z moim rzyganiem w aucie. kiedyś miałam chorobę, potem minęło i znowu jest. Dziś to nawet jadąc z Gdyni do Gdańska rzygałam :/ ach! Od T do KRzysia pracy też. No masakra jakaś.
Madziaska o tak- seriale się zaczęły
Idę spać, bo normalnie padam. Kicham ciągle, katar, gardło. uwielbiam to :/
Buziaki
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia a może Ty w ciąży jesteś? Zatestuj
madziaska a jak tam Hania z babcią sie sprawuje? Pewnie zadowolona
Malina pusty post bo chciałam wkleić tabelkę z Word-a z kilometrówką do paru miejsc w Polsce na ewentualne kolejne spotkanie. Zrobilam piekna tabelke , gdzie która ma ile kilometrów i nawet ile kto miał do Powidza i dupa bo nie idzie wkleić. Ale ja też ciemna masa w tym temacie więc może zwyczajnie nie potrafię a nie , że nie idzie
Tylko przy tej ciszy to jakoś na kolejny zjazd sie nie zanosi...
No własnie seriale...
vesta Ty już chyba od koleżanki wróciłaś , opierdzielasz się. Krecha na całej linii
Jak Zuzolinka?
No ja bym popisała trochę ale i tak tu prawie nikt nie zagląda więc mam to w nosie!!!!!!
Sarna coś dla Ciebie
www.szalonebaby.pl/?5273