BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #421947 przez Malina86
Dorcia Misia nie ma Pumek tylko Nike-i, a rozmiar 18,5.
Panienski musze zorganizowac- skladka kasy, jakies konkursy, prezent, zarcie itp.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pamietacie jak Wam pisalam, ze Misia sobie pol pazurka u nogi wydarla czy obgryzla? Ma zapuchniety paluszek i jakby ropa jej podszedl... Boli ja chyba bo nie da sobie dotknc.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #421959 przez Dorciaition
Aa, myślała, że to Pumki. No to nie będę się sugerować rozmiarem. Ale dzięki.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Noo miała coś tam. Bidulka, wycałuj jej pazurka.

Alanek[*] :(

12 lata 7 miesiąc temu #421990 przez luska
hej laseczki

Malina zdrówka dla Miśi , ale z tym siedzeniem ,to nie ciekawie macie.
BRAWO DLA MICHAŚI

Vestusiu i dla Zuzanki

Docia mi tez choroba powróciła :dry: Ale masz aviomarin , mam to samo co Malina zero czytania , ogladnia , odwracania.

Polunia bieda ta malusia twoja

12 lata 7 miesiąc temu #421993 przez vestusia
Malina ja pamiętam, że Miśka se go tam rozwaliła. Kurka jak ropa to niedobrze. Może tym Oscteniseptem jej to psiknij?? Sama nie wiem, ale to chyba właśnie na gojenie się jest dobre, i do pępola było i do krocza po porodzie.

Zuzia na razie pomyka w trampkach swoich. Generalnie chodzi i chodzi sobie za rączki i bardzo jej się to podoba.

Madzia zazdroszczę tylu godzin pracy. Też bym tak chciała. Fajno, że Hania z Mamcią siedzi, chociaż ja też jestem szczęśliwa, że Zuźka z dzieciakami jest. Ma to swoje korzyści i plusy. No ale największy plus siedzenia dziecka w domu jest brak chorób.

Zuza śpi i ja zaraz też idę nynać. Jutro już czwartek :D

12 lata 7 miesiąc temu #422000 przez luska
nadrobiłam moje kochane ,ale jakos taka wypompowana jestem , że szok nie mam na nic siły.Młoda wstała dzis jeszcze o 5 B) ide do wyra
ach i jeszce miałam wrzucic, bo vesteloni mówiła , ze nie zna krzycha i amelinium

a to przeróbka
www.joemonster.org/filmy/47075/A_naprawde_bylo_tak

12 lata 7 miesiąc temu #422072 przez madziaska
Luska, emalinium jest dobre B) Zdrowka kobitko :)

No i zapomnialam!!!!!!!!!!! Gratulacje dla Michaski :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #422085 przez Malina86

Dobranoc!

12 lata 7 miesiąc temu #422112 przez madziaska
Dzien dobry babenki :) Nie za dobrze WAM???? Wstawac spiochy :laugh:

Ja zaraz do roboty, oczywiscie moje dziecko spi. Wogole odkad zaczelam chodzic do pracy to ona wstaje przed 8 albo po 7. Zlosliwa i tyle ;)

Milego dnia :lol: :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #422117 przez vestusia
haloo Madzia ;-) ja juz w autobusie jade do pracy. o 5:15 miala dzis pobidke wiec nie tylko Ty wstalas wczesniej ;-) a Hania pewnie woli przespac dzien zeby szybciej Cie zobaczyc :-D

12 lata 7 miesiąc temu #422246 przez Malina86
Dzien dobry!

Dzisiaj Misia w nocy cos stekala, o 5:00 tak sie rozwyla, ze chyba caly blok stanal na rowne nogi.

Odkurzylam, pomylam podlogi, Misia spi, a ja sie lenie, ale potem ciag dalszy porzadkow bo dzisiaj mam wene :)

Milego dnia Babenki!

12 lata 7 miesiąc temu #422263 przez Kredka
hej widzę że u Was dzien poracowicie. U mnie za oknm pochmurno, choć słoneczko się przez chmury zaczyna przebijac. Ja też juz poodkurzałam,pozmywałam, wytarłam kurze izaraz biorę się za mycie podłogi. Potem moze skoczymy na spacerek, bo po południu moze Anka zajrzy.
Mój Mikołaj wstaje 7-8. Dzisiaj wstał o 8ej a poszedł znów spac po 9ej. Tak wiec pod tym wzgledem nie narzekam. Teraz siedzi na dywanie i rozbraja chusteczki higieniczne.
MAłż dzisiaj pozno z pracy wróci wiec cały dzien sami bedziemy. I co tu robic??

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

12 lata 7 miesiąc temu #422379 przez kima
I ja się melduje :laugh:

Kubuś też ostatnio ma takie napady płaczu, mam nadzieję, że to związane z zębolami, bo idą po 3 kupska na dzień i to takie, że mieszkanie trzeba wietrzyć, a nigdy tyle nie robił (no, jak był malutki).

W sobotę robiłam porządki, cały wór ciuszków po Kubuniu zawieźliśmy do teściów, bo pomieścić się nie mogę w tym moim mieszkanku ;)

Aaaa i jeszcze walnijcie mnie w łeb ;) miałam taki piękny komplecik niebieski na Kubunia, co dostałam od koleżanek z pracy i ostatnio go wyciągam, a tam nogawki woda w piwnicy ;) ciągle żyłam w przeświadczeniu, że jest za wielki ;) kiedy to dziecko urosło?

12 lata 7 miesiąc temu #422383 przez Kredka
hehhehehe Kimuś rosną nam dzieciaczki. Ja ostatnio robiłam porządki i wyjęłam dwie ślcizne czapeczki na lato - a małe ;/ no co trzeba było odłożyc do piwnicy.
Macie przeboje z b. nie ma co. Starosc sie Panu Bogu nie udała...tak mawiała moja babcia..
Ide zaraz na spacer... My juz po obiadku. milego po poludnia :)

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #422395 przez Dorciaition
Hej Dziewczęta.
Widze, że dzisiaj nie tylko ja mam natchnienie na sprzątanie.

Vestka, a Ty te trampki skąd masz i jaki rozmiar? My byliśmy wczoraj w kilku sklepach i dupa.
Zazdroszczę Tobie takiej T. Przynajmniej chociaż z tym masz spokój.

Luśka ha ha dobre amelinium ;)

Kredzia zazdroszczę spanka do 8.

Z niektórymi ciuszkami miałam to samo. Wydawało mi się, że ciągle są duże, a gdy przymierzyłam to zonk- za małe.
Dzieciaczki rosną nam niesamowicie. Już nie długo kończą rok!

Malinka
w jaki sposób zmieniłaś Miśce mleko? Ja dziś zakupiłam Bebilon i Bebiko. Może zmieszam?

Moje dziecko jest cudowne. Rano się obudziła, wstała w łóżeczku i zwaliła z regału pudełko w którym była moja ładowarka. He he wiedziała, że mama w stresie bez telefonu.

My mamy w planie zmianę mebli w pokoju, więc śmigam poszukać pomysłu na necie.

Buziaki

Alanek[*] :(

12 lata 7 miesiąc temu #422404 przez madziaska
Dzien dobry raz jeszcze ;)

Kredzia, no to Mikus ladnie spi. Hania odkad szybciej robi sie ciemno zasypia o 20, no i wstaje tak jak pisalam 7, po siodmej lub przed 8...

Kimus, no tak dzieciaczki rosna ;) ja przedwczoraj wynioslam dwie reklamowki za malych. Kurka, az szkoda odkladac. 80-tki teraz nosimy, 86 juz kompletuje, tylko jakies cieplejsze bluzy musze dokupic. Na wiosne tez juz mam conieco, bo ostatnio w Tesco fajne rzeczy byly, duuuzo leginsow z muszka mickey, naprawde fajne.

Dorcia, jak zdrowko?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka